75

заблудени оФци

преди 6 години

Не се сърдете на Василев а на баща му - българския Мичурин , че е създал говорящо дърво .

74

Анонимен

преди 6 години

Поне 10 % дължи на пишман скандала с нервопаралитика.Още 20 % му дадоха западняците със санкциите! Защото там не отчитат, че русите не са като тях и българите да слугуват на оня, който ще им даде повече мъни и да предет своите.

73

Анонимен

преди 6 години

Борисов поздрави ли Путин, а Захариева? :) Направиха огромен дипломатически гаф миналата седмица отново!После да не се чудят защо Путин се държи така с тях....

72

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

77 процента ??? Слабичко,слабичко ... Другарят Ким от раз ги прави по 99,99. Вовка-излагаме се бе!!!

71

Анонимен

преди 6 години

Путин - 77%, комуниста - 11%, Жириновски - 6%! Колко останаха за Лондон мажоретките?

70

Анонимен

преди 6 години

и що бяха тия избори ?!

69

Анонимен

преди 6 години

А кой тогава е, според теб, наш спасител и защитник - Борисов ли, Ердоган ли, Тръмп ли, Меркел ли, Дол ли, Юнкер ли, Кралицата ли, Мей ли, или мюсюлманите?Не казваме, че Путин е наш спасител, а обсъждаме ситуацията. Като не разбираш, недей да обиждаш всички българи във форума и си спести драсканиците, не ни вълнуват, Василев! :)

68

Предвидимо:

преди 6 години

Иначе руската демокрация олицетворявана от Путин добре е знаем какво представлява - арести на неудобни олигарси, мачкане и трепане на опозиционни лидери и неудобни журналист и ликвидиране на непослушни бивши агенти на КГБ. А в международен план противостоене на демократичния свят и налагане на мир със въздушни атаки по неудобните на режима на Асад сили.

67

Анонимен

преди 6 години

Сега да инсценират извънземно нападение и да кажат че Путин ги е повикал

66

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевСаше, Саше, Западът само обвинява Путин и за сваления самолет ( дето после нищо не се чу за него) И за Скрипал ... а доказателства освен обвинения ... кога ????

65

Анонимен

преди 6 години

Днес нямали да отровят някоя ненужна вече западна марионетка за да наложат някакви санкции.

64

Анонимен

преди 6 години

Василев, не обиждай българите! Отивай да слугуваш на господарите си, които и да са те!

63

Анонимен

преди 6 години

Запада са в паника защото знаят,че за още един мандат Путин ще ги довърши

62

Василев

преди 6 години

Няма по некадърно и просто племе от българското, което да припознава Путин за свой спасител и защитник!!!Путин е част от световната олигархия и всичките му мандати като президент говорят еднозначно какво направи за руската олигархия и как тя беше интегрирана в светованата олигархична финансова система!!!И как да правим реформи и да дърпаме страната напред, когато има болни мозъци, които чакат и си мислят, че някой друг ще свърши тяхната работа!!!А другите не спират да крадат!Грейнджър!ЦРУ!!!

61

Анонимен

преди 6 години

Путин си навреди като спечели изборите,сега от злоба ще почнат да пикаят газ и никой няма да купува руският.

60

Анонимен

преди 6 години

Сащ веднага демонстрират подводница... :) Правят намек на Путин колко са велики, както плашеха по циркаджийски начин и Ким. :)Е, агресорите не спират, после като замучат в краварника, да си спомнят какви ги вършат по света...

59

Анонимен

преди 6 години

Сега очаквам Запада да обяви 3дневен траур

58

Анонимен

преди 6 години

днес всички демократични държави още си мълчат, някои лидери си пият кафето и мислят-как така, толкова много направихме, съсипахме ги от санкции и провокации, а те даже си пяха химна на Олимпиядата, въпреки, че ние и това им забранихме!, те тия руснаци нямат акъл, седи пак и мисли какво още да правим, кой да отровим, кой да убием,...какво да се прави с тия ужасни, сплотени руснаци!!!!

57

до 50

преди 6 години

До АнонименСметни по-внимателно .Право на глас-111 милиона ,гласували- 56 милиона .От тях за Путин 77% или 43 милиона , които са 38% т 111 милиона избиратели .Т.е. Путин ще управлява най-голямата по територия страна в света с 38% от гласовете на избирателите.

56

Наблюдателен

преди 6 години

Вчера на работа беше Спейси, днес е Стрейндж :-)