110

Анонимен

преди 6 години

Пълно е с и..диоти по форумите.Все търсят теория на конспирацията.Как пък за всяко самоубийство имат съмнения?Добре,че в живота не контактувам с подобни д.ебили.

109

Сандо

преди 6 години

и тия са се опитали да съботират изборите в Русия

108

Анонимен

преди 6 години

До УчетНеграмотен си ти.Провери в тълковният речник дали има такава дума.

107

Тео

преди 6 години

Не съм детектив, но версията за убийство и двойно самоубийство ми е странна. Бяха писали, че се е самоубил с нож в шията. Как става това? Поставям се на негово място - физиологически ако човек хване нож шията не е мястото, където може да нанесе толкова силен удар. Отделно все си мисля, че инстинкта му за самосъхранение ще надделее, или поне ще омекоти удара. Най-много да се пореже, но не смъртоносно. Ако беше отишъл на последния етаж и беше скочил изглежда достоверно, но това - не!

106

Интересно

преди 6 години

Нямаме категорично доказана експертиза, че мъжът е убиеца на жената...имаме брат който би оказал бърза помощ по- бързо от 112...управляващите търсят условия да се върне за ратифициране ИК....и аз питам.... КАКВО СЕ ОБЪРКА?

105

Анонимен

преди 6 години

Прекалено бързо обявиха кой кого е убил и после се е самоубил. Много намирисва тази история. Нормално семейство и изведнъж такъв край - това просто няма как да стане. Вероятно има замесени други хора, но за МВР е важен процентът на разкриваемост, а не истината.

104

Учет

преди 6 години

Жалко за разбитото семейство."От ръководството на пловдивския психодиспансер обясниха, че пациент на име Ради Христов Енев не са имали. Нито пък се водел на учет при тях."Какво е учет, неграмотни ***?

103

Анонимен

преди 6 години

Бог да ги прости!.Бог не прощава на самоубийци.

102

Пет

преди 6 години

Не знам Кой е олиго...и т.н.но в последно време наистина много убийства и самоубийства стават. Някой мъже тотално изперкват. Жалко за момичето и да детето им! От раните на ръцете и се разбира че тоя я нападнал с ножа в момент на лудост.При затворени прозорци и заключена врата и нейното обаждане на телефона на брат му..момичето е търсело бърза помощ.но не я е получило. Бог да ги прости!

101

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с доктора убиец? Появи ли се?

100

Анонимен

преди 6 години

Да разпитат брата на Ради. Интересно защо той е имал ключ от жилището и защо на него се е обаждала Илияна преди да бъде убита. Тук ще изскочи нещо.

99

Български Българин

преди 6 години

Заглавието е брутално наистина.

98

Анонимен

преди 6 години

3000 са опитите за самоубийство годишно в България,като1000 са успешни.Значи за катастрофите говорим много,но за психичното здраве темата е табу.

97

Анонимен

преди 6 години

ТОЯ ОТ СНИМКАТА СИ МУ ЛИЧИ , ЧЕ Е ПЪЛЕН ЛЬОЛЬОВЕЦ (ОЛИГО)!Дай да видим твоята снимка? Сигурен ли си, че Сатаната не е твоя Бог?

96

40 годешен до 30 год

преди 6 години

Добре, че нашето образование е било по - добро и от вашето, за да знаем да ви поправяме още някоя година ... "Какво се обърка?". И аз това питам. Учет-записан в списък с набори, например.

95

Анонимен

преди 6 години

При наличие на затворени прозорци и заключена врата, с поставен от вътре ключ...недоумявам ???? ....Щом ключар е успял да я отключи би могъл и да я заключи с поставен от вътре ключ. Всъщност това никак не е трудно.

94

Анонимен

преди 6 години

Попа да обясни защо съди хората, най-вече защо съди хората по снимка, без дори да ги познава. На това ли те научи Бог, да злословиш за мъртвите? Не те ли е срам бе?

93

Анонимен

преди 6 години

Тази история наподобява тази на братовчедка ми само,че тя се измъкна жива.Мъжът и уж беше мъж мечта, а накрая я преби като куче и едвам оживя.

92

Анонимен

преди 6 години

Бас фържа, че и ти си голямо олиго на снимка Попе. Що преди да плямпаш за Бог, не видиш Бог какво ти казва в Библията - не съди ближния, защото само Бог има право да съди. Май крякаш само за Бог, ама си по-голям безбожник от Атеистите!!

91

Анонимен

преди 6 години

Още един самоубит, а МВР пак не търси убийците.