38

Един от Северозапада

преди 6 години

"на тия хора от пресслужбата на президентството е добре да им се спре поне за 20 минути сръбската музика"---На Президента не знам коя му е любимата певица, и дали въобще слуша сръбска музика, но знам кой умира да чуе Цеца, и на кого му е любима "Батальона се строява за последен път...." Въпрос на интелект, явно.Впрчем, от пръв поглед и от първи изречения, си личи това, което казвам, и без да го обяснявам.

37

Анонимен

преди 6 години

Единствената полезна за България случка в цялата карера на Радев е шамарът който му извъртя Патриарх Кирил.

36

ДО 35

преди 6 години

В Интернет има грях - не *** .Защо се изкуши сам да си сложиш + ?

35

Анонимен

преди 6 години

И каква полза, първо всички да излезем на протест и да искаме мандата на Плевнелиев да се заличи от историята и пенсията и всички привилегии да му бъдат спрени.

34

Анонимен

преди 6 години

ЗАБРАНА ЗА БСП.

33

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

32

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Жоржи Ганчев Анчев хвали генерал Утьо Маринкин ...Комедия !

31

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ Е ЗА ПСИХИАТРИЯТА

30

Василев

преди 6 години

Руският патриарх начука канчето на Президента Радев съвсем правилно в точния момент, като каза какви са обективните исторически събития!Вижте само исторически как патриарха вписа освобождението на България и Руско-Турската война, с полуостров Крим, и обстановката в Европа и геостратегическите велики сили!Нещо напомня ли ви за днес?Руският народ е православен и той разчита Светата Троица да го пази, а тя е Ракетни сухопътни ядрени войски, Военновъздушни и Морски ядрени войски!Молфос!ЦЯРУ!

29

ДО 29

преди 6 години

Ти пишеш неорганизирани коментари .Все едно да кажеш че Турция е Освободила България от Руско Робство ?Ракия ?

28

съотборник

преди 6 години

Браво, ти си готин, жалко, че не стана Президент преди години..

27

Василев

преди 6 години

Росен Плевнелиев си беше една офшорна мишчица, която трябваше да се прави на евроатлантик, през времето когато руските енергийни корпорации се опитваха да пробият англосаксонския щит в ЕС!!!С една дума Росен е треторазряден руски шпионин като Жорж Ганчев!И тогава имаше много американски шамари , а той боли и отеква във времето!!! Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Събрали се двама льольовци и се самовъзхваляват - тъпо!

25

Анонимен

преди 6 години

"великите и непобедими англоскасонски корпорации и банки"---Аланколу, какъв ще го чинят тия банки и корпорации, когато наоколо е ядрена зима с тълпи обезумели хора навсякъде. До това ще доведат света твоите банки и корпорации.

24

ПРАВ Е

преди 6 години

Радев е Мъж Президент .Трябва да се гордеем че сме Свидетели на смяната на Ценности в Президенството .Всички знаем какво беше Плевнелиев .Ако имах глас за пенсията на Плевнелиев , бих пуснал глас Против да плащам .

23

Василев

преди 6 години

Кремълските сатрапи се опитват да дестабилизират Новият Световен Ред, като създават втори властови център в света и правят съюзи с държави като Китай, Турция и Иран, и други страни, които разполагат с много ресурси, човешки и суровинни!Такива случаи като Скрипал, отровени и убити има много , както между службите на различните държави, така и вътре в самите служби!Тука става въпрос за съвсем друго нещо, трябва да се оформи един монолитен съюз готов за война срещу Русия по всички фронтове!ЦРУ!!

22

Терсенето

преди 6 години

Това е шут бе хора. Толкова ли сте глупави?

21

Анонимен

преди 6 години

Да ,противен е, но е прав.

20

Този път

преди 6 години

Е много прав!

19

Анонимен

преди 6 години

Ако единствената ти цел е да си на върха на хранителната верига то всички са много свестни, какво стана със изтребителите ? Какво стана със съдебната реформа опа нищо не правиме за да си крадеме. какви коремни бе. Eжечасно трябва да се натиска. На Боко оставката му е винаги в джоба