27

Факт!

преди 6 години

Ахахаха *** якото пакистанците са понатаковали момите англичанки.Бившата рая такова принцесите.Бъдещето на енгланд е ясно с какъв цвят на кожата ще е.А най-убавото е че бедни и тука никой не ще освен някои българи бягащи към англия споко и ваще дъщери ще порнат!

26

Анонимен

преди 6 години

Всички изнасилвачи и сводници на тези момичета са пакистанци. Преди седмица по телевизия Фокс Нюз имаше предаване как в Англия е отказано влизане на американски граждани под предлог, че са католически екстремисти. В същото време в Англия влизат и действат всякакви мюсюлмански екстремисти. Английското правителство изразява за сега само "загриженост" от постоянно увеличаващо се ниво на ислямски екстремизъм в страната.

25

Башка Луд

преди 6 години

Така е в Педерландия!Толерастията води до това!Сега, вместо да разчекнат гада, ще го лекуват и ще се опитват да разберат с какво са виновни за неговото душевно разстройство!Луд свят, трябва рестарт!

24

Анонимен

преди 6 години

В английската и руска преса има почти единодушие, че отравянето на руския шпионин в Англия е да се отклони вниманието от 10 годишното бездействие на властите, при това след множество сигнали, тъй като броят на изнасилените, дрогирани, преследвани и заплашвани, самоубили се от това и дори запалени деца надвишава 1 000. Този скандал предстои да се разраства.

23

Добрутро русофили

преди 6 години

Русофили, в Русия няма такива безобразия, там децата не стават жертва на изверги. По цялата необятна руска земя цари щастие, изобилие и просперитет.

22

Анонимен

преди 6 години

По истанбулската конвенция как ще ги осъдят ,ами ако господата се възприемат за 11 годишни колкото децата ?Кво ще правят?Днес всички с парафилии са малцинство.Ако това го кажат край с делото.

21

Смърди та се не трае

преди 6 години

В кочинката се разсмърдя май а? Затова ли хвърят плюнки и камъни в чужди дворове? Отклоняване на вниманието и предизвикване на световен проблем с обвинения срещу Русия ,Мей си мисли че ще замаже тинята в собственото си блато!! Нали си имат "Истанбулска Конвенция"....защо така се случват нещата ???

20

Анонимен

преди 6 години

Англия - дивашкия резерват на Европа. Даже шотландците и ирландците ги ненавиждат тея скотоове.

19

толерантен

преди 6 години

Той Путин що преди години каза, че няма да му мигне окото да превърне зап. Европа в ядрено пепелище. По модерному, в стъкло. Щото гнусна, лъжлива, подла ***.

18

редакция "Забав

преди 6 години

До Анонимен #14Да, познахте, снимката е от Камбоджа ,съседна на Виетнам страна.Журналистките са я изтипосали защото така си представят Англия .

17

ухк

преди 6 години

ако не беше шума около руснаците , сега с тоя скандал щеше да е много трудно за тереза! а ние от такива държави ли ще вземаме пример? как може системно престъпление от 35 год да не се разкрие по- рано?

16

Анонимен

преди 6 години

Тайно вечер Путин лети с онази бързата ракета, каца на ос//ания остров и започва да пипа децата. Аз предлагам, Мей да нападне Русия и по-точно Кремъл, където е Путин. Да му прати от онез смели английски войници, да вземе и се спре с тия работи. Той може би и прибира някое детенце и го пече в подземията на Кремъл. После си го хапва за закуска. Да напада Мей, да събира Джендърите, може и Бат Бойко да включи.

15

шоп

преди 6 години

Тези на снимката хич не ми приличат на бели момичета

14

Анонимен

преди 6 години

Това нещо тече от 2 години въобще проблема в пакистанската общност е дълък още от 80 годшни на миналия век .Хибридната руска вата сега си сети и тя да го раздухва покрай издънката си с отровите и шпионажа

13

Баба Мей се издъни

преди 6 години

Нещата се подреждат. Ето защо английските служби убиха руснака и дъщеря му. Искали са да отклонят вниманието. Четох, че имало замесени хора от управляващата шайка.

12

Анонимен

преди 6 години

Снимката от Виетнам ли е или от някоя съседна на Виетнам държава?Защо са качили нея?

11

НякоиЩеСи го получат

преди 6 години

Защо не се споменава, че въпросните "нападатели" са от "новите" англичани, спрямо които и там има препоръка да не бъдат "притеснявани"? Според традициите на тези, 9-годишно момиче може да бъде употребено като жена, за тях това не е педофилия, а културна традиция.Мирише на предстоящ много рязък завой надясно в цяла Европа.

10

Анонимен

преди 6 години

Англия вече не може да се нарече държава, а някаква ***. Званието държава трябва да и се отнеме и Тръмп да взриви острова с една ядрена бомба

9

Анонимен

преди 6 години

Брееей,велика британия,бреей.

8

Анонимен

преди 6 години

Службите къде са били?Аха верно ,да следят за руски агенти !Отвратителна история,развита просперираща Британия,не е за деца!