8

АХЕ

преди 6 години

Това вече е отвратително. Вместо всички, пръквали се през времето, НПО-та, както и всички асоциацийки, фондацийки и държавни организацийки, да харчат обществен ресурс за лични нужди, ДА ЗАПОЧНАТ МАСОВО ДА ИНФОРМИРАТ ХОРАТА КАК, ЧЛРЕЗ ЗАКОНИТЕ, ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА СИ. Това тук е просто пробутване на недомислена структура и проблемен правилник за употребата и. А за всякаквите там представители в ЕС това е просто начин за изтъкване. Ама да вземат да прочетат документите и да помислят защо не става

7

до 4

преди 6 години

Само не ни казвай, че жена ти не може да се разведе да си извади медицинско и да те осъди. Битовото насилие е само параван да се прекарат джендърските идеологии на ивратеняците от ГРОБ. А туй, че хората са подивяли и има битова престъпнот лежи на раменета на управляващите.

6

Бисекс

преди 6 години

Джендъристите няма ли да кажат коя е Джудит Бътлър, популяризирала термина ***, както и *** изследванията?Само че тогава как ще лъжат, че това е една невзрачна конвенция за правата на жените?

5

Анонимен

преди 6 години

90 % от БГ-народ не иска ИК, не разбрахте ли??

4

Птичи мозъци

преди 6 години

Ако беше '' Женевска конвенция " нямаше да се дига този шум. Ама нали е ИСТАНБУЛСКА и булгурите веднага скачат като ощипани булки без да са разбрали за какво иде реч в тази конвенция. От прости по прости даже се чудя как не ви боли от толкова тъпотия.

3

Възмутен

преди 6 години

Някой си ще ми казва дали да бия или да не бия собствената си жена в собствената си къща!И това ако не е тотална диктатура! Груба намеса в личния живот на хората!

2

християнин

преди 6 години

тия антихристи няма да мирясат

1

АНТИ

преди 6 години

Тази ли ще ни дигитализира по европейски ?