18

Анонимен

преди 6 години

Корумпиран съдия съди корумпиран катаджия?!?

17

Анонимен

преди 6 години

Не ми пука дали е взел 20, 200 или 200 000 лв. Докато тия не влизат да лежат ефективно никога няма да преборим корупцията!Пък и има наглостта да обавла, при положение, че цяла България го видя как прибира паричките...Стига оправдания! Държавне служител, който доказано е взел подкуп, да лежи!

16

избирател

преди 6 години

Каква беше оная песен ''За кокошка няма прошка....''.........имайки предвид съдията за,какво е бил съден и оправдан.

15

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да желаете от тези държавни служители с повече интелект няма. Местата са свободни., но кандидати няма. Така, че това е положението. Спасението е кой как може.

14

Яз

преди 6 години

Ай сега статискиката ша са дигне, имаме осъден за корупция!!!

13

..- - ..

преди 6 години

Присъдата му днес прочете съдия Петър Сантиров от Софийския градски съд, който преди години беше оправдан за подкуп от 20 хил. евро.

12

Корумпиран

преди 6 години

3 години условно за 20те лв, с които са го хванали, а кой знае още колко пъти се е разминал. А всички знаем колко има нехванати. Такива дела трябва да дават пример и изкореняват корупцията, която очевидно е един от най-големите проблеми в България ама не...условни присъди, когато ги има. Честито на всички граждани!

11

Анонимен

преди 6 години

От прочетеното излиза, че присъдата му е глоба, а не 3 год. условно. Каква е присъдата му в действителност?За 20 лв. дела и присъда, а за милиони?Това ли е борбата с корупцията?

10

Нормално мислещ

преди 6 години

Е, браво. Корупцията в държавата е с отрязана глава. А кога ще осъдят тези дето повече от 20 г. ни крадат, кога ще осъдят и тъй наречените "бизнесмени"???????? Дадоха на хората троха, а те по - надалеч от носа не виждат!

9

Факт

преди 6 години

Ами ако не бяха го снимали този тип и до сега щеше да прибира пари,контролните органи в МВР не работят там е пълен бардак.

8

Бивш

преди 6 години

Какви 20 лв.катаджи и полицай се прибират с по 200-300 от дежурство и това е в слабите дни,полицията е проядена от корупция и бандитизъм и за награда им увиличават не законно заплатите....

7

Discovery

преди 6 години

Принципно, ако за убийство се получаваше доживотна, да караш пиян и да убиеш се получаваше 20-30 години доживотна, ако за корумпиран съдия или политик се отстраняваше доживотно от длъжност това щеше да е една нормална присъда. Ама като знам, че Ставийски получи същата присъда, дето утрепа човек и оскати друг, докато караше пиян, някак не ми се връзват нещата. А и като знам, че за 5 милиарда изчезнали от КТБ никой нищо не го отнесе... ко да ви кажа хора... Тръпков верно си е за изтръпване

6

Анонимен

преди 6 години

Дали му на човека,20 лв. да се почерпи.А те го изкараха,че взел подкуп.Ам тия горе по върховете а

5

КАТ,МВР,

преди 6 години

полицейски управления,МОЛЯ,не допускайте ВАШИ служители да ДОБИВАТ такъв ОБРАЗ: сигурно и умствената им дейност е такава.Вярвам,че когато сте ги НАЗНАЧАВАЛИ са били стройни младежи,с желание да ЧЕТАТ и се самообразоват.Чувала съм,че японските служители( не само полицаи) имат стандарт за ОПРЕДЕЛЕНО тегло и ги теглят периодично: при превишаване им дават срок, да влязат в норма; ако не успеят- ГИ УВОЛНЯВАТ, защото ТЕ знаят, че трябва да имат добър ВЪНШЕН вид( сигурно се грижат и за ИНТЕЛЕКТА си.)

4

Анонимен

преди 6 години

Ехеее каква титанично интелигентна физиономия има *** Тръпков.

3

Анонимен

преди 6 години

Ако Тръпков ни е проблема, значи сме достигнали съвършено общество. В цялата ни ограбена и провалена държава, на всички нива вилнее страшна корупция и простащина. А нещастника Тръпков, взел 20 кинта и го разпънаха на кръст. А Сикаджията като купи замък за 350 милиона в LA, Бугати Чирон за 3 милиона, яхта Мерцедес за 1.7, него никой не търси? А 3те милиярда в Делауеър блокирани от Тръмп? А милярда откраднат в Казахстан от негови "верни" хора? Откъде тези пари, защо не пита Цацата? Двоен стандарт.

2

демокрад

преди 6 години

За милиони няма закони,За кокошка няма прошка.Айдеее на демокрадцията народе ....

1

Анонимен

преди 6 години

Корумпиран съдия съди корумпиран полицай. Чакайте справедливост в тая тоалетна...