223

в

преди 6 години

До СатаНАТОАко ти дойде гола в леглото,друга песен ще запееш :)Ти па си мноо убав сякаш....:))))

222

Анонимен

преди 6 години

До ВладоАми и едните и другите ги създаде Кремъл, така че сега си сърбат попарата, то това не им е сефте

221

Владо

преди 6 години

Украйна (Изкуствено създадена) винаги е била руска,както и Македония (Изкуствено създадена) винаги е била българска....ТОВА ЕКолкото има македонски език,толкова има и украински (диалект смесица от полски и руски)

220

Анонимен

преди 6 години

Украйна да види първо как ние сме цъфнали и вързали 10 години под европейски диктат и тогава да се натиска за членство.Ако иска една шепа хора да станат милионери и милиардери,а населението да гладува ,нека да опита.

219

Елка

преди 6 години

Русия се чувства безпомощна да приласкае Украйна обратно към себе си, явно връзките поне на държавно ниво са безвъзвратно обтегнати.Подобни изказвания, особено от руски депутати, представляват заплаха не само за Украйна, а за всяка страна, която си мечтае да е независима и свободна.Един вид - вие без нас сте едно нищо, ние ще си ви приберем сега, искате, или НЕ искате, никой не ви пита вас.В бившите СССР републики с мюсюлманско население Русия не прави така, защото й трябват християни.

218

Крим не е руски

преди 6 години

Ще връщате и казачок ще играете..ха.ха 140 народа са под руско иго в руската империя. Няма вечна империя. Исторически факт. Започна се разпада на руската империя.

217

хм

преди 6 години

Какво изказване по адрес на суверенна държава,най голямата в Европа.До като империята на злото я има,никога няма да има мир на земята.

216

Не!

преди 6 години

Наистина не си давате сметка какъв безумен прецедент е анексирането на Крим, не само без Кърджали, а и без черноморие ще останеме... ПП. Русофилът е безроден ***, ражда се етнически българин, а се самоопределя като руснак...

215

Б-1

преди 6 години

Украйна плаши Русия преди че им затвори газопровода . Да Русия все пак има газопровода Украйна има ..шлюхопровод / за младежите- които мислят че българската азбука е измислена в ..Банкя / ***-- е ...проста-тутка смо в западна Украйна се говори на някакъв полски диалект, като цяло в Украйна традиционно и за удобство се ползва руски език . Доскоро и в Радата си говореха спокойно

214

ТОТО

преди 6 години

В цялата ситуация най-много дразни, че други хора и друга държава ти казват какъв да се чувстваш ти. В случая тази руска депутатка обяснява на украинците какви трябва да са душевните им усещания.Звучи малко като, чакай да ти кажа, аз знам по-добре, и т.н.Тъпо е някак си, дори да е правилно.На хората трябва да се дава право да се самоопределят, другото клони към диктатура и комунизъм.Русия точно това прави в случая.

213

Анонимен

преди 6 години

гледам гласуването на 220 и съм втрещен!значи одобрявате турция да нахлуе в кърджали и да проведе "рефендум" сред "местното население" ?!?

212

Анонимен

преди 6 години

що пляскате минуси на 219, кати русия се заражда на мястото на днешна украйна ѝ??

211

Анонимен

преди 6 години

русия я очаква неизбежен разпад,като продължение от разпада на ссср

210

Анонимен

преди 6 години

русия нахлу в крим ... ами ако турция нахлуе в кърджали?нахлуването в крим и окупация от всякъде - пълен контрапункт на всички международни договир

209

Анонимен

преди 6 години

"Украйна е руска.....по скоро русия е украинска!

208

кирил

преди 6 години

защо само крим,кубан и воронеж също ще преминат към украйна.русия ще се върне в границите на московията от 16-ти век

207

Анонимен

преди 6 години

Наталия по добре да разкаже как се става депутат в Руската дума.

206

до 216

преди 6 години

спри да гледаш през джендърските дупки и всичко ще се нареди.. соростутко селска

205

ili

преди 6 години

До България, ЕС- Нещо си се объркал...От времето на Жан Виденов в България дете от глад не е умирало!

204

Реалноста

преди 6 години

По скоро Китай ще има обща граница с Украйна