34

Анонимен

преди 6 години

Къде е станишката сега пак да каже да приемем истанбулката конвенция???

33

Анонимен

преди 6 години

мъжът е по-зле от известния ни заврян зет. Да почива в мир. *** ревнат сега за инстанбулската конфенция!

32

Анонимен

преди 6 години

И моята на пияна глава ми скачаше с нож...съвсем честно ви говоря. И като я изпердаших един път зад врата и й набучих главата в дивана от удара и тя заспа. Сложих я да спи и на другата сутрин ми вика: "извинявай, не бях на себе си."

31

Анонимен

преди 6 години

До Съвет 22 Не го изкарвай на комунизъм-антикомунизъм! Комунизма беше диктатура със своите си пороци и недостатъци! Не съм му апологет! Настоящият въпрос е това, в което живеем нормално ли е! Ако са забранени новините за убийства, самоубийства и сгазени хора, то ти би ли пуснал дето си да си играе само пред блока един час!!! Аз не бих!!! Живота е несигурен, не защото новинарските сайтове са пълни с новини за насилие...!

30

Циник

преди 6 години

А тука някакви келемeта ме псуваха, като им казвах, че българите се пребиват за одраскан калник... и отнето предимство....Мдаааа....родолюПците пак ще ми обяснят за рая български!

29

Анонимен

преди 6 години

Особенности.

28

Анонимен

преди 6 години

До 29И отразяват новините с голямо закъснение.

27

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименОставка, оставка; оставка, оставка... !

26

Анонимен

преди 6 години

Четейки за заклани хора се замислям, че сме се превърнали в касапница. И жените се превърнаха в хладнокръвни касапи. Грабват ножа и почват, сякаш цял живот това са правили. Без жал и мисъл. Възможно ли е. Не знам. Звучи ми невероятно.

25

Анонимен

преди 6 години

Това е най-долнопробната новинарска медия с изродено и дори липсващо разбиране за журнализъм! Що за бездарни журналисти отразяват такива новини само заради сензацията, която създават сред малодушни хора със заглавия като "Жената клала мъжа си". Това е опорочаване на функцията на журналистиката, а именно създаване на стойностно съдържание и информираност. Пожелавам на всички да запазят психиката и ценностната си система като се лишат от псевдоинформираността, които такива новини носят!!

24

Анонимен

преди 6 години

Пробола смъртоносно или клала мъжа си?!

23

Анонимен

преди 6 години

Една голяма част от хората в България имат някакви психологически проблеми и смущения ,но опитват да ги прикриват вместо да търсят помощ.Хората които живеят над мен всяка вечер се карат и крещят,вместо да се разделят или да търсят помощ.

22

И те така

преди 6 години

Тази статия не трябва да започва "След убийството на "еди кой си..."" А да почва така: "След като Пловдив и Балгария се оттърва от закоравелия престъпник Жоро плъха ...."

21

Циник

преди 6 години

Чета пошлите коментари на човекоскрап като Ирина...и другите човекоотрепки гаврещи се със случилата се трагедия и разбирам - защо българите са/сме на изчезване!

20

Съвет

преди 6 години

До bluesky1 12 Предлагам да се забрани на масмедиите да отразяват тези убииства , ПТП и др.ужасии.Така беше при соца и нямаше такива неща.Живеехме си спокойно.

19

Анонимен

преди 6 години

Дано скоро заловят убийците ,просто майчиното чувство едва ли ще и позволи да си посегне

18

Ирина

преди 6 години

Според мен детето ги е заклало и двамата за да гушне наследството. А това че е малко е идеалното алиби.

17

Дисциплинатор

преди 6 години

Тва ако бяхме приели Истанбулската конвенция щеше да бъде предотвратено!

16

истината

преди 6 години

Ненормалници, животът не свършва с един мъж или жена, ако има любов-има, ако не- всеки по пътя си. Трябва да си с тежки психически проблеми за да посегнеш на собствения си или друг живот и то пред очите на детето си....като имат проблеми - да се развеждат/напускат, а не колят!

15

Джедай Мастър

преди 6 години

Естествено е убийство + самоубийство. В България други убийства не се случват. Сигурно жената е сестра на убиеца от Нови Искър, а ножът ще го намерят след няколко дни, прибран от уличен клошар, който се е разходил из апартамента на жертвите.