64

Анонимен

преди 6 години

Колко са смешни третополовите европитеци. Те по правило не могат да мислят, защото няма с какво и затова чакат да им кажат какво да пишат.

63

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби не ме убеждавай мен за Катин, аз знам че са руснаците, убеди света че са немците.

62

Анонимен

преди 6 години

ИСТИНАТА явно е формен потомствен ***-от трето поколение.-Със сигурност е някой недораслек с двойки5 в училище.Такива глу пости е написал...

61

Приятел

преди 6 години

Един познат,никога не признаваше,че кръшка!Ама аз я учех на хватки!Ха-ха!

60

Анонимен

преди 6 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ЛЪГАХА БЕЗСРАМНО, ПЧЕ ИРАК ИМАЛ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ, ПОСЛЕ УБИЕЦЪТ БУШ СЪСИПА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ ХОРА И РАЗОРИ СТРАНАТА, МАКАР ЧЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ Е ЛЪЖЕЦ.АНГЛИЧАНИТЕ СА СЪЩИТЕ ЛЪЖЦИ И МАНИПУЛАТОРИ, НО С ТЪПИТЕ СИ МОЗЪЦИ И ЛИПСА НАВЪОБРАЖЕНИЕ СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ОТРОВНИТЕ ГАЗОВЕ. ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЗАЕДНО СЪС САЩ ГИ ПУСКАТ В СИРИЯ, ЗА ДА ОБВИНЯТ АСАД.

59

Боби

преди 6 години

До Анонимен 63Намерили са могилите защото са били НАД ЗЕМЯТА и са изглеждали като странни могилитоест трупали трупали тела и най-накрая засипали с машини Защо не под земята - Цялата област е с торфови блата и много обилни подпочвени води - копаеш на 2,5м и избива вода - Точно по тая причина и ЕДНОЕТАЖНИТЕ КЪЩИ в Русия се строят ПРИНУДИТЕЛНО върху СОЛИДНИ ОСНОВИЗащо Немците - Защото когато са екзекутирали някой е близо до или в населено място а ако е в гората Партизаните ще им видят сметкат

58

Анонимен

преди 6 години

Колкото по твърди и безкомпромисни санкции и мерки се вземат срещу свинствата на Русия, толкова по-скоро ще получим и нейните самопризнания за този гнусен терористичен акт. Не трябва да се допуска да чакаме 50 години както случая с Катин.

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56ПРОГНИЛА ТВАР!!!РУСКАТА ПОЛИТИКА НЯМА НИЩО ХРИСТИЯНСКО!!! ТАМ Е УБИЙ БРАТ СИ И СЕМЕЙСТВОТО МУ ЗА ДА МУ ВЗЕМЕШ КЪЩАТА И ЗЕМЯТА!!!

56

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Боби, ти така си се "нашмъpкал" с руска пропаганда и толкова си се задълбочил, че ставаш за таен русняшки доносчик. Само ти трябват два-три месеца школовка в "братска" рАссся и си готов.Боже пази да не се промиват повече мозъци, имаме си достатъчно ли!!

55

Анонимен

преди 6 години

МИ ТО И НАШЕТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ Е ПОСТРОЕНО ВЪРХУ ВЕКОВНО ТУРСКО ГРОБИЩЕ, КЪДЕТО 500 ГОДИНИ СА ПОГРЕБВАНИ ХИЛЯДИ МЮСЮЛМАНИ.СИГУРНО ЗАТОВА НЕ ИМ ВЪРВИ В ЗАКОНОДАТЕЛНАТА РАБОТА.

54

mda

преди 6 години

поредната епизод от драмата кой ми ср..а в гащите! Няматакива кат братушките...

53

Анонимен

преди 6 години

ДО 56СТАРА ИСТИНА Е, ЧЕ КАКВОТО ЖЕЛАЕШ ЗА ДРУГИТЕ СЕ СБЪДВА НА ТЕБЕ.

52

Во

преди 6 години

Нали същото се случва в руската *** Правец.Спомняте си Мишо Бирата.

51

nina

преди 6 години

До Чапаев: Логиката ми е желязна. А, между другото, руснаците не са ***. Що се отнася до брекзит - Мей нито е първата, нито ще е подледния държавник, който, когато му пари под краката, както е в случая, по всякакъв ачин гледа да отклони вниманието от себе си. Между другото, ако не знаете, господинът е бил реабилитиран в Русия.

50

Анонимен

преди 6 години

ся да земе *** вместо да си пие кафето да изтрие и да блокира тоя *** с главните букви, който пише гадости за това кой трябвало да бъде убит , разложен и съдран. Моля!

49

Боби

преди 6 години

До Анонимен 46Кога за последно беше на погребение - на село както са го правили от памтивека?Гробаря копае новия гроб и намира костите на пра баба ти примерно. Знаеш ли каква е миризмата на стар гроб от преди 25 години? А на пресен гроб?Представи си сега гробна могила в която са положени няколко хиляди човека - Нали се сещаш че се отделят разни газове като Метан и прочие част от които са миризливи. Миризма на Гнилоч.Аман от хора които НЕ МИСЛЯТ САМОСТОЯТЕЛНО А ВЯРВАТ НА ЛОЗУНГИ

48

Анонимен

преди 6 години

Като се замисля, този агент толкова години свободно се е разхождал из Великобритания и не се е криел дори. Значи в продължение на 10 г. той не е чувствал заплаха за себе си. Пък руското КГБ просто го е било забравило.И изведнъж го убиват и то с нервно-паралитичен газ, какъвто се е произвеждал в бившия СССР.Тоест всичко е направено така, че КГБ да каже-НИе ГО УБИХМЕ.Те не могат да организират едно покушение наприер-да го пребия с бухалка вечерта като се връща от кръчмата.Иникой нищо да не разбере

47

Анонимен

преди 6 години

За кои християни е по-добре? Защото руската държавна политика е ЗА подкрепа на православното държавно християнство не само в Русия, а и на цялото православие. Та кои християни точно са по-зле?

46

Анонимен

преди 6 години

Не могат да мислят, тут пишат платени продажници, които даже не могат да осъзнаят, че за пари продават България и българският интерес.Не мислят... просто имат пари в джоба, малко... но толкова струват.

45

ognyanz

преди 6 години

До решетников: Какъв решетников си ти? П'ростотията си я сложил още в псевдонима си. Както писах, на никого и на нищо не може да се вярва. А за кого е изгодна тази провокация е очевидно. Но тролването по темата естествено ще продължава.