114

Мирослав

преди 6 години

До 113 : Адаш, живял съм в чужбина.Докато учех не съм спирал да работя, защото исках да съм независим и да се боря сам. Е знаеш ли защо се върнах? Защото в чужбина бачкаш, взимаш едни пари на 1-ви и до 10-ти като разплатиш всичко... Заплатите високи, но всичко е 10 пъти по-скъпо - кафета, ресторанти, фризьори, сервизи за коли,майстори... Сиреч стискаш *** пак, правиш си всичко сам за да оцелееш. Е ако е за стискане, по-добре вкъщи да стискам! Да не добавям, че си далеч от роднините...

113

Анонимен

преди 6 години

Не ви е виновен никой , негодници сте , лош материал .. Лошия материал не може да оцелее той сам си умира.. Младите са мързеливи учат икономика да станат началници да не работят , мързи ги да мислят , мързи ги учат , гледат най-лесния да път да станат началници , мързи ги и деца да гледат.. А устата им лакома голяма да погълне целия свят и да вземе всички удоволствия..

112

Анонимен

преди 6 години

Влезне ли еврото, заплата на повечето от вас ще бъде 500-600 евра. За социално слабите 300 евра. Което в национален мащаб е плачевно. Пенсионера в Гърция взима 1700-2000 евра. Германския пенсионер взима 3000 евра. Осъзнавате ли, че България е страна с най-висок пожизнен стандарт на човек от населението. Но с най- ниски заплати в Европейския съюз.Една Румъния, Албания са По-добре финансово от българите, при условие че бяха на едно от последно място в социалната скала.Ще настъпи масова инфлация.

111

Анонимен

преди 6 години

Предлагам броя на депутатине в НС и тяхното възнаграждение да е обвързан с броя на постоянно пребиваващите в РБ български граждани. Ще трябва да връщат май?!

110

Анонимен

преди 6 години

Младите учат икономика да станат началници .. Станаха безработни и магазинери.. Сега не са ще са безработни но и бездетни..

109

batmario

преди 6 години

колкото ние намаляваме толкова повече хора из русия украйна азия се самоопределят като българи...

108

Анонимен

преди 6 години

И двамата Мирославци сте прави. Истината е, че младите хора повече гледат в телефона си отколкото към другия пол, от друга страна нали като направиш деца трябва да ги изучиш за да не са в тежест на никого.

107

Анонимен

преди 6 години

Окупатора САЩ ни убива.. как ни убива има модерни начини на убийство..

106

Мирослав

преди 6 години

До 107 и 112 - Това е жалката истина! За проба седнете в едно кафе или кръчма за 1-2ч близо до маса с млади хора. Ще чуете само Няма пари, знаеш ли колко коня е БМВ-то,брат купих си айфон на изплащане,Искам силикон, виж кви нокти имам.... Младите хора мислят за тъпотии само и са егоисти!

105

До Мирослав

преди 6 години

Адаш не е точно така.Аз съм от поколението на 40 годишните.От 50 деца от махалата на възраст с разлика 5-6 години, собствени деца нямат само двама.Ама тук останахме само 10 човека.Останалите са в чужбина.Голяма роля играе и безработицата и ниските заплати.София е изключение, ама не е цяла България.

104

Анонимен

преди 6 години

Какъв е изводът? Некадърници немогат да подкарат икономика! Трябва смяна!

103

Про

преди 6 години

До АНТИКой ни заличава бе ало?Имам приятели с по две деца, които казват, че да ги гледат не им коства кой знае какво.Нито са останали гладни, ни голи, ни боси.И не ти говоря за хора, които са на високи позиции и взимат големи заплати.*** чака, някой да му даде пари да гледа деца докато се състезава с комшията кой ще купи по-скъпа кола, кой има по-скъп телефон, какъв анцуг си купил от мола и кой ходил повече пъти лятото в Гърция.

102

Пешо

преди 6 години

Ако икономиката работи, населението ще е с перфектна бройка. Но в България на всеки работещ се падат 100 държавни служители и други имитатори на дейност.

101

Анонимен

преди 6 години

По-важно е Меркел какво казва!

100

Анонимен

преди 6 години

Мирише на умишлен Геноцид!

99

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно! При тази политика на държавата хората да сменят самата нея.

98

Анонимен

преди 6 години

До МирославБраво бе Мирославе!И аз все това повтарям, но никой не ме чува.

97

Анонимен

преди 6 години

До ДемократИ не само тоалетна хартия и банани.Имаме всичко.В една бензиностанция има избор от стоки, за които навремето не бяхме и мечтали.И най-важното, можем да ги купим, а не да ги зяпаме през витрината на Кореком и да мляскаме след детето на партийния секретар, което яде Киндери, а ние ,,марципан" Кума лиса.

96

Мирослав

преди 6 години

Най-важното според мен е, че ценностната система на българина се срина тотално! Всеки втори млад човек говори за коли, смартфони, пари и глупости... Много са малко хората които казват Искам жена и деца. Всеки вика Искам БМВ, искам Iphone 10... Всеки иска нещо, но какво дава? Едвам завършил средно, с компютър може да работи до толкова че да седи във фейса, не говори чужд език, не разбира от нищо, няма дето се вика, не професия, а занаят дори... Пари има, просто младите ги дават за глупости...

95

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 99За ромите се дава мило и драго.Свободен си да напуснеш работа, да се изнесеш от дома си и да заживееш в някое гето за да дава мило и драго държавата и за теб.