37

1

преди 6 години

До АнонименВ Пловдив има много работа, но масово за 500лв.!

36

Анонимен

преди 6 години

До СтрахилТи и да тръгнеш да си търсиш правата по законния ред срещу частника, държавата пак него ще защити. Ще въртят и сучат, той ще е невинен. Теб никой няма да те защити. Виж Хитрино.

35

Не разбирам аз

преди 6 години

Давам пример за предния коментар: Примерно, трябва да преместиш детонатори от точка А на точка Б, само че по технология ти трябва да преместиш 6 броя, но ти си много умен и много сигурен в себе си и слагаш 20 броя. В момента в който паднеш с тях, играта свършва.. :) Всичко е до технологията, която работниците често не спазват и така заради едни, страдат други..

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Не е вярно, че няма кой да работи. Пълно е с безработни хора. Ако пропагандата "Няма кадри" беше вярна, МРЗ нямаше да стои 400лв чисто. Щом МРЗ е 400лв чисто и най- често предлаганата заплата над МРЗ е 600лв, значи бизнесът не изпитва глад от кадри. В Сф и Пловдив може да има работа, но в др. части на страната безработицата е голяма, колкото и да разпространяват неистината, че имало много работа.

33

Не разбирам аз

преди 6 години

Най-честият проблем в завод Арсенал е, че има прекалено много всезнайковци, които си правят какво си искат. Много често този тип *** са виновни. Да не говорим, колко често технологията при работа с боеприпаси и летливи вещества се побългарява или не се спазва. Точно както коментиращите тук - Мислят си, че знаят всичко.. :D

32

Страхил

преди 6 години

Щом като завода е частен, тогава няма какво да мрънкате срещу държавата. Ама срещу частника мафиот не смееш да гъкнеш, че мутрите ще те смелят. А може и да изчезнеш безследно. А то срещу държавата е лесно да се правиш на интересен по форумите и то анонимно.

31

Анонимен

преди 6 години

В белгийския завод на Солвей в Девня още си пият пред нощните смени, а работят със сложна и огромна техника, сложни технологични процеси, опасни.Но те си пият, не се отучиха.

30

Анонимен

преди 6 години

Глупоста и манталитета на комунизма убиват, а не капитализма.

29

Анонимен

преди 6 години

Работя в завод на западна корпорация - много е строго по безопасна работа. Научиха ни да не пием на работа, облекло и предпазни средства имаме супер качество, ама много работници не искат да ги ползват.Всичко ни се плаща до стотинка, безплатна столова, всички осигуровки са платени коректно, спазва се работно време.Не искам повече да чувам за български работодатели никога!

28

123

преди 6 години

Капитализмът убива.

27

Анонимен

преди 6 години

"що народ се изпоттрепа за има нема 5-600 лв заплатка"Ага : ) В "Арсенал" чистачките почват на 1200 чисто, така да те информирам.Колкото до "прастарата техника" -> Точно пък в "Арсенал" почти всичко е последен писък на модата. Основния проблем, доколкото знам там е, че се пие по време на работа. На портала те проверяват с дрегер, но те си го мятат през оградата и си го пият след портала...Откъде знам ли? Тяхната фирма е на абонамент при нас и честичко ходим...

26

Анонимен

преди 6 години

Млади или стари работници ... никой у нас не спазва правила за безопасна работа.По различни причини.Работодателите, българските, не инвестират в безопасност. Западните фирми изискват безопасна работа, но работниците все се дърпат и негодуват, а всъщност това е заради самите тях.До това ни доведе комунизма - всеки се мисли за велик и безгрешен, а като стане белята почват да обвиняват Държавата, нали ?

25

Иван

преди 6 години

Преди много години наш съученик бе директор на завода. какво се случи с негор беше странна смъртта му. Тогава Крум Христов Гърдев ръководеше умело и наеманите работници бяха обучавани. А сега кого да обучаваш.Няма грамотни кадри, има само наплашени от уволнение хора. Бил часен завода. Ами повечето са частни. това оправдание за неглижираност ли е. Бог да пхрости загиналато момче! Дано другият се оправи !

24

анонимен

преди 6 години

Защо някой не обиколи всички цехове на завод 3 да види допотопна техника условия на труд работно облекло това няма да епоследната трагедия

23

Анонимен

преди 6 години

Задавате ли си въпросите кой управлява и на кого е собственост завода? Затова не се чудете на абсурдните изявления на господата... Всичко ще се потули отново, за съжаление.....

22

Василев

преди 6 години

В цивилизованите страни и производства достъпа е направен така, че и да искаш не може да влезеш!!!Влизал съм в частен завод, където се правят подправки и във всеки цех и производство достъпа е само с карти , след електронна регистрация на устройство пред вратата!И завода е в България!!!Агент Карсън Майлс!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Bog dago prosti a na pistradaliq gospod mu dadesila dase vaztanovi na nas nie lesno ot strani samo da pi6em pomislete malko za semeystvata na tiq hora kak se 4ustvat neka pone edin pit da ima nqkoy drug vinoven osven rabotnicite i zaginaliq 4ovek

20

Анонимен

преди 6 години

Работила съм в голям завод, макар и в администрацията, нямате представа за какво става дума. Прастара техника, трагични условия на труд, липса на адекватно защитно облекло...но пък за сметка на това когато шефът каже, че трябва да се свърши нещо, отиваш и го вършиш, без значение колко е опасно и дали не противоречи на всички правила за безопасност! И при нас ставаха инциденти, слава Богу, докато бях на работа там нямаше загинали, но преди това е имало. Просто така си се работи в заводите.

19

Анонимен

преди 6 години

Кой е наредил на двамата младежи да влязат вътре? Вината е негова!

18

маке

преди 6 години

що народ се изпоттрепа за има нема 5-600 лв заплатка