67

Eur0tica

преди 6 години

Когато частните фирми почнат с "охраната" по села и малки градове, фактически ще поемат контрола на наркотррафика, контрабандата, фалшификациите и другите. Щото ще имата правото да "колят и бесят" конкуренцията и то напълно законно. Ако си вземат съответната комисионна, ставаш техен човек и имаш имунитет. Ако не си платиш на "охранителя" си съответно те пребиват и та оставят в някое тъмно местенце и то напълно законно. Още от сега се чуват гласове как ше си разпределят бизнеса с наркотици и др

66

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко дни борисов си призна, че ръководената от него държава не може да управлява голяма енергийна компания като ЧЕЗ. А чешката държава може.Днес пак борисов ни казва, че българската държавна полиция на ръководената от него държава не може да осигури законност и ред в страната.борисов не осъзнава ли, че признава собственото си безсилие да управлява държава?

65

Анонимен

преди 6 години

Може ли народа да е частна собственост на феодалите, а парламента да е частна соственост на Меркел и Юнкер и да се командва от Брюксел чрез еврокомисаи и евроквоти ?

64

...

преди 6 години

Ха ха ха! Държавата ни отдавна се е отказала не само от селата, но и от някой по-малки градове! Аз съм родом от такъв град! Къщата на майка ми и баща ми е обирана 7 пъти! Викахме полиция от съседния град! Казаха, че не може да се образува разследване понеже щетите били за под 500лв. Бяха откраднали зимнина и дърва за огрев! После не сме викали полиция и ТИКВАТА после по телевизията ми разправя, че престъпноста намаляла! Викам ако ти оберат къщата 37 пъти ела да ми го кажеш това пак! ТИКВА мизенр

63

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

"ДОВОЛСТВО " В МВР...МОЖЕ И ДА НЕМА---АМА И "РАБОТА" НЕМА...ха,ха,хааааааааааа...ЗА КВИ ПАРИ ТОГАВА ПРОТЕСТИРАТ...??!!!!ПАРИ СЕ ДАВАТ----ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А , САМО ЗА "ДУПЕ НА РАХАТ"---НИКЪДЕ НЕ ДАВАТ!!!

62

Анонимен

преди 6 години

а частен народ имате ли?" И скакалци покриха земята"

61

Анонимен

преди 6 години

До Частен охръанител 57Господ да ни е на помощ, ако ни пазят такива неграмотници като теб опитали се изобщо да прочетеш какво си сътворил. На всичкото отгоре направо лъжеш за бюджета и полагаемото се доволство в МВР.

60

Анонимен

преди 6 години

ЕСср...)))И още от Стругацки " Няма никава разлика между войната на ситите и войната на гладните""Обрченият град"

59

АМИ ,ДА...

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е ЗАКРИТА , КАТО "ДЪРЖАВА" И НАЦИЯ.......ОЩЕ С ИДВАНЕТО ТУК , НА РУСИЯ И ПОСЛЕ НА СССР!ЗА МАЛКО И ОФИЦИАЛНО ...16-та РЕПУБЛИКА ДА ИМ СТАНЕМ!!!РУСКИЯ ПОП --ТОЧНО ТОВА ИСКАШЕ ДА ВИ КАЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САМО "ВИЦЕТО" ГО РАЗБРА --ЗАТОВА ПАДНА НА КОЛЕНЕ , ПРЕД ОФИЦЕРА ОТ КГБ!

58

лудница

преди 6 години

До Анонимен 40Тогава защо ще плащаме на полицията,за да не работи ли?

57

веднага

преди 6 години

До СтаматМВР да върне парите на народа тогава...

56

Василев

преди 6 години

Селяни прости, толкова сте прости че наистина не може да видите причината за това, което ви се случва!Казвам ви причината не е в парите, това е най-малкия проблем, винаги се изтъкват парите и ресурсите като основен проблем за решаването на задачи!Вие не сте единни и организирани, вас ви ограбиха банките, приватизираха ви предприятията за без пари, работодателите ви цепят страхливите з.адници и работите за без пари!Това което ви го казвам, никога няма да го чуете от устата някой олигарх!ЦРУ!!

55

Частен охръанител

преди 6 години

4 милиарда лв бюджет за ушев в МВР без даренията..25 Брутни заплати при пенсиониране.Първа категория труд.Никакви данъци осигуровки здравни вноскиПари за униформаи *** потници чорапи.Всичко това на гърба на данъкоплатците хрантутещи армия от 120 000 чантаджии и 1,5 млн.държавна друга администрация.Те за частните охранители се загрижили..Частните си плащат до стотинка на тази държава.Закрийте МВР ушаците и държавните бюрократи и дайте 4млд лв на часни фирми ще пеете и ще е тихо вечер навсякъде

54

Циник

преди 6 години

Бих го казал по-иначе .... бившите комунисти Нинова , Гергов, Овчаров, Борисов...и още цяла плеяда червени крадци си купиха България за жълти ст'инки... а вие сте им нещо средно между крепостници и роби!

53

Анонимен

преди 6 години

Частни армии,частни ВИКата,частен ЧЕЗ.И това е защото държавата няма средства ,сили и възможности.Всичко частно.Ами за какво е тази държава България.Да вземат да я закрият тогава,или вече да се казва частна България.Или да вземат да я разпродадат ,една част на Турция една на Гърция ,северната част на Румъния.Излиза че няма държава а има територия.

52

Анонимен

преди 6 години

Мит е ,че по селата имало страшна престъпност.В село всички се познават и чужд човек прави впечатление.За разлика от големият град,където крадецът остава анонимен.Аз живея на село и от над 20 години в нашата махала не е имало кражби.Не си заключвам колата нито вратите на къщата.Има ц..игани,ама голяма част се изнесоха в чужбина,а останалите се занимават с търговия или земеделие.От какъв зор ще трябва да се плаща на частна охрана като няма кражби или други престъпления?

51

Анонимен

преди 6 години

До Василев"Светът е голям и спасение дебне от всякъде""Щастие всекиму даром и никой да не бъде пренебрегван"братя Стругацки от Невърленд

50

Василев

преди 6 години

Всеки да се спасява поединично!!!Агент Ники Барнаби!ЦРУ!!!

49

Стамат

преди 6 години

"Законът за частната охранителна дейност противоречи на българската конституция и чрез него държавата ни се отказва от една от основните си функции."Реално държавата се е отказала от много време, само, че сега вече ще е официално.

48

Анонимен

преди 6 години

Частна държава-частна полиция,кво не ви е ясно и вие сте собственост...По-добре свиквайте или...