30

Зозо

преди 6 години

Радев чак сега ли се показа? Пак ли стигна до изводите: Водата е мокра, огънят пари. Чак днес се показва, след като беше изпаднал в ступор пред КГБ попа-милиардер.Абсолютен резил - импийчмънт!

29

Анонимен

преди 6 години

Колко ще ми открадне някой апаш и колко ще ми открадне една частна фирма за охрана дето трябва да и плащам всеки месец. По-добре да си купя патлак и да си отстрелвам апашите.

28

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 14: Не е достатъчно само да искаш сигурност, ред, прокуратура и т.н. Много хора го искат, но не го получават. Достигаме до въпроса: "Какво да се прави".Между другото Чернишевски и другаря Л'енин са написали книги с такова заглавие. Ако ги прочетеш, може и да са ти от полза.

27

Е това е интересно

преди 6 години

България има най-много полицаи в ЕС - 800 на 100 000 души,имат си 7 синдиката,дрешки без пари,нови заплатки,храна без пари,големи отпуски,ранно пенсиониране и т.н. интересно защо някой нарочно ги кара да не работят за да виреят частните силови групировки от де.бе.ли същества с ниски чела ли мистър ББ!?

26

Пламен

преди 6 години

Аз подкрепям изцяло президентът господин Радев.Вярвам му и не да опитва ,а да го направи,по войнишкиАман от меки китки,сбъркани политици,несъдещи съдии , ромски организации.На които не му харесва, границите са отворениТая държава се казва България,и е на българите ,и на тези които спазват нашите закони

25

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 6 години

"ДЪРЖАВАТА", Е ЗА ----СОЦИАЛНО, УМСТВЕНО И ФИЗИЧЕСКИ СЛАБИ!СИЛНИТЕ , УМНИТЕ И КАДЪРНИТЕ ---СЕ ОПРАВЯТ САМИ В ЖИВОТА !!НАРОДА ГО Е КАЗАЛ----"ВЪЛКА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА САМ---ЗАТОВА МУ Е ДЕБЕЛ ВРАТА"!ИЗБИРАЙ САМ ...ОТ КОИ СИ.....!!

24

Анонимен

преди 6 години

Свестен човек,ама глутницата не мисли като него.

23

Анонимен

преди 6 години

До МВР--УМРЯ!Ти да не си пъдар бе брато,че много бързо намери решение?Айде,кажи ,че сме турци и покани Ердоган да ни решава проблемаИмаме чудесен президент,ама една птичка пролет не прави

22

до 18

преди 6 години

Разбрах, че при капитализъма мога да си крада колкото си поискам и за туй се завърнах още въпроси имаш ли ?

21

Анонимен

преди 6 години

До до 15Началниците ли да ти върнат соца...?

20

Анонимен

преди 6 години

Всички пълнят бюджета, с който издържаме МВР, но на най-бедните и забравени райони им налагат да плащат и на частни фирми! То не че не плащаме двойно за всичко, но това си е официална абдикация на държавата!

19

Жибор

преди 6 години

Ами ти нали затова си там бре Радев- оправи го тоя проблем,не се офлянквай! Ако не го оправиш,питай твоите съпартийци Станишко и Ореха защо не са го оправили,докато бяха на власт и им искай оставка от всички постове,които заемат сега като наказание за немарливостта!

18

Анонимен

преди 6 години

До 17 и що не си седя в масква, ами се върна да ни дишаш въздуха?

17

Анонимен

преди 6 години

Какво само скимтите бе ,тоя човек иска да сме, помогнете му или поне не пречете .

16

МВР--УМРЯ!

преди 6 години

ПО СЕЛАТА ---ХОРАТА СИ ПЛАЩАТ НА ЧАСТНИ ФИРМИ-ОХРАНИТЕЛИ ....И СА СИ ДОВОЛНИ!!!ВРЕМЕ Е ---И НИЕ В РАЙОНА ДА СИ ИЗБЕРЕМЕ ШЕРИФ-С ОХРАНИТЕЛИ ...И МВР-то , СТАВА ИЗЛИШНО!ВСИЧКО ОПИРА ДО-----ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ!!!

15

до 15

преди 6 години

Ако върнат соца защо да не отида аз ходих преди няколко години между другото три години съм живял в Москва изчезвай прогнилият капитализъм е навсякъде.

14

Анонимен

преди 6 години

Аз не искам оръжие,а сигурност и работеща ПрокуратуратаА не съм и плебес ,ако искам ще подам молба и ще имам оръжиеАко всеки вземе закона да си го прави сам ,ще настъпи хаус.Аз искам ЗАКОН,РЕД в моята РодинаЯсно?

13

ognyanz

преди 6 години

Държавата и без това е абдикирала. Преди изборите Бойко обещаваше за всяко село по полицай, но след това получи амнезия по темата. Нека поне частните охранители да свършат работата. Вече има села, в които се плаща на частни фирми за охрана, и се оказва, че хората са доволни.

12

Анонимен

преди 6 години

До Ха,ха,хаааааааа...Ленин по митингите си стискаше каскета да не му го откраднат трудещите се :)

11

Анонимен

преди 6 години

Процесът е двустранен и хората алдикирахме от територията и дори във прогнилия Запад вече ни се струва по-хубаво отколкото във бившите хубави добре уредени соц държави, където здравеопазването и почти всичко беше безплатно.