45

Анонимен

преди 6 години

До Силата е в тебБай Тошо няма да се върне и червента армия няма да дойде.Напомням ти, че явно си забравил.

44

ognyanz

преди 6 години

Вижда се, че противниците на проекта са се поразтревожили. Това показва, че наистина може и да се реализира проекта. Имаме и реактори, и лицензирана площадка и специалисти с опит в експлоатацията на АЕЦ. Липсваше ни само това, което някога са наричали "мокаетлък" - желание да се направи нещо полезно за България. Дано да стане.

43

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 6 години

ЗА ТИЯ РЪЖДАВИ РУСКИ ЖЕЛЕЗА , ДОКАРАНИ ОТ РУСИЯ БЕЗ ГОДНОСТ И КАЧЕСТВО---ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЯДРЕНИ СТРУКТУРИ И КОНТРОЛНИ ОРГАНИ ....ДЯМА ДА ДАДАТ И ПУКНАТ ЦЕНТ!!НЯМАМЕ НИЩО ЗА АЕЦ!!ДОРИ ПЛОЩАДКАТА Е СТАРА ,КАЛНА И НАВОДНЕНА---негодна за работа вече!!

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Сега заради вас вместо да имаме втора работеща АЕЦ, тепърва ще взимате още заемиИнтересно какво ще захранваме с още една АЕЦ, че и сега изнацяме енергия и като цяло сме на 14-то място в света по износ на ток?

41

АЕЦ--НЯМА ДА СТАНЕ!

преди 6 години

ТИЯ ЖЕЛЕЗА ДОКАРАНИ ОТ РУСИЯ --СА СТАРИ И НЕПРОВЕРЕНИ ЗА КАЧЕСТВО!ПРОВЕРКИТЕ НА ТИЯ ОПАКОВАНИ РЕАКТОРИ --СЕ ПРАВЯТ НА ВСЕКИ 6-МЕСЕЦА!ОТКАК СА ДОКАРАНИ ....НЕ СА ПРОВЕРЯВАНИ , ДОРИ ОТ РУСНАЦИТЕ ТАМ--НА МЯСТО!ТИЯ ЖЕЛЕЗА ---СА ЗА СКРАП!!

40

Анонимен

преди 6 години

Гинка и Теменужка под всевиждащото око на Вожда и бездънния му джоб, ще ни направят балкански енергиен тигър :)))))

39

Анонимен

преди 6 години

До АЕЦ-а НЯМА ДА СТАНЕ!Абе няма, няма, ама големите шефове е Кремъл дават зор.тях не ги интересуват разни европейски органи.Задунайците трябва да работят по проекта и точка.

38

Анонимен

преди 6 години

Нали имаше референдум по въпроса? Направо ще напрвят "голям шлем"... безкрайна кражба!

37

Анонимен

преди 6 години

I GINKA SI IMAMEEE EEI

36

ТВ-ЕВРОПА ГО КАЗАХА:

преди 6 години

АЕЦ-БЕЛЕНЕ ----Е БЕЗ ПЕРСПЕКТИВА И ОДОБРЕНИЕ ОТ ЕС и ЕЦБ.ТОЗИ ПРОЕКТ--УМРЯ ОЩЕ ПРЕДИ 30-ГОДИНИ!

35

АЕЦ-а НЯМА ДА СТАНЕ!

преди 6 години

ИМА АДСКИ МНОГО НЕИЗВЕСТНИ В ТАЯ ИГРА!-няма инвеститор...-няма съгласие от Европа...ЗА БАЛКАНСКИ СТРОЕЖИ ОТ ЕС-няма съгласие от ядрените европейски контролни органи...-няма РЕАЛНА ПЛОЩАДКА -за строеж и строителни подготовки...-няма КОЙ--да поеме радиоактивните отпадъци....-няма къде ДА СЕ ПЛАСИРА ТАЗИ ЯДРЕНА ЕНЕРГИЯ.../комшийте си произвеждат ток../

34

гражданин

преди 6 години

Да забравяме лифта на Банско Този аец ще го захранва.Показа за КОЙ е министър Гинка ще го строи

33

Анонимен

преди 6 години

След като имаме всичко , защо ще включваме други ? Да го слагат на Козлодуй? Ние ще носим риска от авария , ние сме платили всичко , накрая деуг да печели ?Абсурдно е. Да продават единия блок с парите да инсталират втория в Козлодуй.

32

Анонимен

преди 6 години

До ЮнакЩе, ще, ще ни острижат, а ти заминавай за Канада там ще ти сервират топло ядене три пъти на ден и ще ти дадат офис със 2 секретарки Много ме кефят такива юнаци като тебе дето плашат другите как ще ги острижат.

31

Анонимен

преди 6 години

Имате всичко, защото литовците и финландците го доставиха. Искаме също и един краварски АЕЦ.

30

xx държавата

преди 6 години

нямам думи ... нелепооооооо терминал 1,2,3,4,5,6 квото има само по далеч !!!!

29

Анонимен

преди 6 години

посуеднутва гьол ли е или не е

28

the Ghost

преди 6 години

Така е - имат всичко.Но най-важното е че и имат ~6-7 000 000 овце да ги стрижат когато си искат.

27

EMIGRANT

преди 6 години

На всичките ,които дращят в сайта да им припомня,че не Борисов и не герберастите поръчаха копчето за балтонът,тоест реакторите,а прословутите 100 годишни специалисти в подривната дейност или иначе казано ,***!!Отам,нататък хомотът за намирането на платът,останалите атрибути и парите за шиенето на балтонът се натресе на главата на сегашния премиер!Да,най логичното беше да се откаже,но милиардите са наринати и вервайте,че и при отказ от строежът,пак щеше да е виновен за нещо!

26

Pilot

преди 6 години

Понеже си купиха ЕРП-тата , сега хората да им изплащат централата, за да може те да ди печелят от износа на тока . И , ако стане авария ние го отнасяме ! Хитреци на дребно !Абе не толкова на дребно ;)