23

Гаргамел Драгалевски

преди 6 години

Спокойно, и при Тодор Живков имаше такива неща...

22

Анонимен

преди 6 години

Много прилича,на Мерил Стриипс

21

Анонимен

преди 6 години

...и не забравяйте, бъдещето е на тези, които се размножават, както е казал някой по-долу. Защото в България, тези които се наричат българи, масово са над 60 годишни. Колко години е хоризонта на такъв етнос? 20-30 години, а после?

20

Биолог

преди 6 години

Може да изглежда на 60г.. . ама може да ражда , а твоята жена на 45 и е пресъхнал кладенаца.. Това е истинска Българка слава на нея..

19

Анонимен

преди 6 години

ninormalna rabota

18

Анонимен

преди 6 години

На 39 изглежда като 60 годишна, а явно има някакви психически проблем щом е направила една дузина деца. Навремето са имали по толкова, но половината са умирали и се е създавал естествен подбор. Държавата отдавна я няма и всичко е на самотек. Скоро ще станем като Индия или Бангладеж.

17

Биолог

преди 6 години

Умен е този който се размножава. .Този който не се размножава , нещо е повреден , най-вече му е скопен мозъка от комунистически и антлантически ценности ..

16

Анонимен

преди 6 години

Вие какво искате бе Бабалюги.. Ромите да не раждали .. Е сега тази жена не ромка , българка е , и тя да не ражда.. Кой ще ражда Меринджейките , лекарките - от такива деца не излизат .. за тях е важна кариерата..

15

Без думи

преди 6 години

Проблема не е в нея !!! Проблемите са в нотариусите, тези които са регистрирали тези фирми трябва да бъдат обесени на площада. също така данъчните връщали ДДС на фирмите да висят до тях. Всички прокурори и съдии съпричастни към регистрацията на фирмите също ще са т въжето !!!! Само така при това евентуално ще се оправят нещата.

14

Биолог

преди 6 години

Умен е този който се размножава.. От Бившия учител нищо не става..

13

Бивш учител

преди 6 години

По стара традиция, в края на първи клас, учителите правеха съчинение на тема "Какъв искам да стана като порасна". Преди 40 и повече години, хлапетата искаха да са доктори, учители, инженери, космонавти, летци.Пред 90-те една колежка ми показа съчиненията на нейните първокласници.Искаха да стават "Борци" , "Миски", "Фолк диви". Тогава разбрах, че тая държава си заминава. Това, което четете в статията, е само върха на айсберга, и по-лошо ще става.Идва гражданска война.

12

Анонимен

преди 6 години

ехо, ало, има ли някой там?на кого са били тия фирми?на сатурнианците, плутонианците или пак на тия от Марс

11

Анонимен

преди 6 години

Общата отговорност е безотговорност.

10

Казичев

преди 6 години

Абе златко ти ли сътвори този литературен шедьовър? Това си е сценарий за холивудкса драма с елементи на романтика, я го прати на хамериканците и ще се видиш богат.

9

Анонимен

преди 6 години

-бебето Мариан. Той не бил планиранАко другите са били планирани, с какъв акъл го правиш, като виждаш, че не можеш да ги гледаш?Тест за интелигентност и пригодност преди плода да е навършил три месеца.

8

Професор

преди 6 години

Браво на жената. Родила е 12 броя бъдещи патриоти и хатакисти. И мяза на Ивo Инджeв.

7

Анонимен

преди 6 години

Герберка

6

ахааа

преди 6 години

Ееее ,щом е милионерка ,значи може да си го позволи!

5

Анонимен

преди 6 години

всъщност държавата е Веска и държавата е виновна,, много добре се знае кой се е отървал от тези 5 милиона задължения като е платил на Веска 300 лева . На всички са ясни тези машинации и измами..само държавата е неадекватна и никога нищо не е разбрала. Точно както Гинака с ЧЕЗ

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Когато посочиш, че това не ти харесва, защото води до деградация къп организации ще те обвинят в расизъм и ще бъдеш цензуриран в медиите и соц мрежите, това ме кара да мисля, че това е целенасочено и умишлено.