21

Анонимен

преди 6 години

Гледайте чехите и се учете - докато имаше балъци яко помпане цени и други далавери. Щом народецът взе да се пеняви и да не плаща, чехите у Чехия, Гинка Алчната в калта. Е, и другите по-големи тарикати - но и те толкова тъ.пи и алчни.А президентът Земан с един куршум утрепа два заека/един заек и една тиква. Актив пред Путин не е за изпускане, а да изръсиш балканските балъци също - макар и банално.

20

мнение

преди 6 години

Да сте видели нещо да не е поскъпнало при управлението на ГЕРБ. Винетките ли, или млечните продукти, яйцата, билетчето за градския транспорт. А, да, забравих - входната такса за тоалетните си беше 50 ст. и толкова си остана.

19

до 13

преди 6 години

Абе,оли! Тази комисия ,когато не и изнася казва,че няма правомощия... Как така няма ,бе? Тогава за какво са? За да лапат само? С огромни заплати и бонуси при всяко навеждане(пардон,увеличение на цените на тока)... Скрий се в дупката си и не се обаждай неподготвен...

18

до 16

преди 6 години

А ти простоватия ... ще плащаш без да гъкнеш!Понеже не разбираш от всичко!Тъпан!

17

Анонимен

преди 6 години

Токът ще поскъпне, но ....няма да е заради сделката...Успокоиха ни.Ако има нещо по-лошо от държавен монопол, това е частният монопол!

16

Анонимен

преди 6 години

Мда както винаги редовия балкански селянин разбира от всичко и по-добър от него няма и винаги излъган. Жалка пастмина.

15

@@@

преди 6 години

На "сделката" не можели да влияят, ама за цената - пълна гаранция?!Вервайне му на кълвача Уди!

14

Щерю

преди 6 години

Тия КЕВР са повече ГАВР...

13

Анонимен

преди 6 години

До гинИ на какво е базирано това ти мнение? На нищо. Ей тъй просто да се намирате на приказка и да се правите на онеправдани. Смешници.

12

гин

преди 6 години

Тия от тази комисия са за разс.трел... Без право на замяна...

11

Анонимен

преди 6 години

Коментарите както винаги пълна балканска трагедия. Единствената причина тези смешни "новинарски" сайтчета да имат коментари е че с тях си правят импресии да мотаят рекламодателите

10

!!!!!!!!

преди 6 години

КЕВР токът трябва да поевтинее заради сделката на ЧЕЗ с държавата ни ! ЧЕЗ, ЕВН ,ЕНЕРГОПРО трябва да станат държавни на 100% ! Измамниците и търтеи от КЕВР тогава ще са ненужни.

9

Анонимен

преди 6 години

Без скок на цената кака Гинка ще трябва да ореже парите за ремонти и да съкрати работниците и в двата случая ще спре тока за селата и ще прави ремонти само в София и Перник. ЧЕЗ затова избягаха защото населението по селата намалява, но разходите за ремонти скочиха.

8

Анонимен

преди 6 години

Токът ще поскъпне по други причини. Ще искат инвестиции от абонатите, без да им дават акции. След това ще продават събраните инвестиции от абонатите на някой друг. Чисто ограбване и измама за съд, е регулацията и цените на тока. Адвокатите трябва да се заемат да подадат групови искове, да се преизчислят инвестициите, платени от абонатите, и да се раздадат акции от ЧЕЗ на абонатите. От 2004 година до днес.

7

Анонимен

преди 6 години

Токът няма да поскъпне заради сделката за ЧЕЗ но ще поскъпне за друго.

6

Анонимен

преди 6 години

Някой вярва ли им още? Въпросът не е дали ще поскъпва или не, а с колко.

5

Анонимен

преди 6 години

Гинка откъде ще вземе пари за да върне заемите и плати дълга по съдебното дело в Лондон. 2-3 милиарда лева най-малко от сметките за ток.

4

Анонимен

преди 6 години

Не ни лъжате и мотайте,а разваляйте тази мафиотска сделка!

3

Анонимен

преди 6 години

Е как няма да поскъпва?Нали вече е поискано и одобрено поскъпване с 4% от 1-ви юли.Това не се ли смята?Или така лека полека докато стигне 30% и народа излезе на улицата.Ама това май ще се случи много по-рано.

2

МНЕНИЕ

преди 6 години

Моето мнение в че тока ще поскъпне с 25% от 1 Декември 2018 г.Ще се обоснова - КЕВР работи с Внесени Документи до момента . КЕВР още не знае какви Документи ще внесе Гинка .КЕВР е Длъжен да направи Увеличение на Тока ако му се предостави банков кредит и вноските по кредита и лихвите по кредита - това се счита Инвестиция в България , която Инвестиция трябва да се изплаща .