64

Анонимен

преди 6 години

Ох-свършиха ми се мръсните думи и мисли само като го видях това !

63

бг дебил

преди 6 години

Обикновените българи изобщо нищо не ни грее еврошевството на приватизаторите милионери

62

Западните Балкани

преди 6 години

Западните Балкани са голямо постижение:Борисов: Хайде бе Юнкер, хайде малко да направим нещо за Западните Балкани, че то източните (демек България) я докарахме до просешка тояга.Юнкер: Говори си, Бойко, но недей да се месиш в голямата политика, нали сме те оставили да грабиш българския народ? Какво повече искаш?Борисов: Ама тех ги ошушкахмеЮнкер: Твой проблем. Западните Балкани си има кой да ги шушка и не си ти. Но техните хора още не са готови.Голем успех :) Времето до юн ще мине и замине

61

ЕВОА

преди 6 години

Да.Българския свинекомплекс е с голям прираст в европейското европредседателство.

60

хххл

преди 6 години

Това недоразумение на генния материал толкова фалшиви новини създаде от както е в изпълнителната власт. До сега в България трябваше да бъдат изградени всички магистрали от приказките и казвани в началото на нейното дерибейство. Толкова нагла и плиткоумно за нея важа думите на ББ за лошия генен материал. да му мисли сега Цветанов като вземе властта как ще му се кланя и колко бързо ще забрави ББ.

59

Анонимен

преди 6 години

Руските изкуство и култура са ни в сърцата,но Путин е в кошмарите ни,а овчедушието,примирението и обречеността на руската интелигенция,а може-би и на целия руски народ са в най-тъжните ни мисли.Достойни са само за съжаление.

58

гостенче

преди 6 години

Госпожо Павлова, ние, обикновените хора от села и паланки, имаме ли право на мнение, или Вашето е задължително. Ако имаме право на мнение, казвам, че всичко е един хаос, дори и еврошефството. Скандал след скандал, това за успех ли го имате?

57

стига бе

преди 6 години

Оставаше и да не се хвали, че нали е политик и то от ГЕРБ!

56

Анонимен

преди 6 години

Като я видя и все се сещам за вица " току що убих свинята "

55

подем

преди 6 години

Изчезват ***. Българите от 20 години се устроиха на запад и сега пращат децата си да видят родината. Скоро ще се върнат и ще изметата остатъците.

54

смях в залата

преди 6 години

А Курнелията *** сега суджуци.

53

До професор

преди 6 години

Винаги ти отговарям, защото винаги говориш глупости! Страната е в "подем" казваш? Ако подем е демографската катастрофа, изчезването на страната с гигантски стъпки, нулевото произродство, корупцията, мизерията, убиването на образованието и културата, изчезващите села, порутените изостанали училища и църкви, и хилядите нови джамии, и наглостта на доказани мафиоти, управляващи с крадене и слугинска политика към чужди интереси. Ти дрогиран ли си че не виждаш реалността? Живееш в някой паралелен свят

52

нормален

преди 6 години

Русия е в твоето сърце---дебелокожо животно............и внимавай, че от дървета падат талпи--все пак това е твое откритие..........

51

Анонимен

преди 6 години

Опозицията е слаба, не че ГЕРБ са силни и правят приватизацията бързо. Това влачене бавно с реформите намали работещите в БГ.

50

ЧЕПаев

преди 6 години

Тая, освен да шляпа като мокър ***, за нощо друго не става.

49

Професор

преди 6 години

Страната е в подем. Генерала управлява мъдро и разумно. Комунистите от Пocpано грухтят лочейки Боярищник под портрета на Жужето Путин. Хвърчат yшанки и балалайки. За десет копейки и бутилка боярищник грухтят денонощно.

48

Анонимен

преди 6 години

За тази дебела св---инкя явно върви, но парите които влизат в сметките й. Кое му върви, от ЕС избягват да идват много тук. Тази като министърка колко открадна, а от това безмислено председателство също. 70 милиона ще отлетят за едно нищо!А Рапона колко ще облажи, мем си джейс.Той прибира тлъстия пай и ги пази. Какво стана с Боршош, някой нещо да прави?Колкото открадна, открадна. Дал е на Батко и си е осигурил спокойствието.Кирчо Киров гепил 10 милиона и не дал на Бачо Буби. И веднага го наказа!

47

До 49

преди 6 години

В Европа Тиквун е сензация по срещите на върха. Хората никога не са виждали толкова *** и необразован човек на такъв пост. Нашият *** цамо го подиграват а той не се усеща. Пълна излагация.

46

1

преди 6 години

До така де,освен любимата ти тиква ,друг,казва ли добро за България,ЕС,казват най-бедната и корумпирана държава в ЕС,това е България.

45

Професор

преди 6 години

Само така Лиле! Мачкай комунистите! Герб Победа!