33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Предполагам,че живееш в София .Само те са толкова нагли да обвиняват другите,че били мързеливи и некадърни,щом нямат високи доходи.Като си нямаш и понятие за какво заплащане става въпрос в провинцията,по-добре не плещи глупости.

32

ASD

преди 6 години

Потреблението на петролни продукти спада. Потреблението на електроенергия спада. Населението намалява. Процентът на пенсионерите се увеличава. Раждаемостта в по-голямата си стойност е резултат от видове, които никога няма да работят.Каква икономика, какъв ръст. България изчезва, като държава, а те си спретват статистически лъжи.

31

Анонимен

преди 6 години

31-ви коментар ви каза как сотят нещата. Но вие пак отказвате да погледнете реалността. Единственото хубаво нещо е че природата е намерила начин да се справи с проблема - тези които не се адаптират - умират

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31И в неделя ли да работим?Как точно разбра,че тези дето пишат във форума не работят?Много чудно ако не работи някой как живее?Освен ако не е рентиер или му пращат пари от чужбина.

29

Анонимен

преди 6 години

Другари , вместо по цял ден да стоите пред компа и да хейтвате хванете се на работа и икономиката реално ще расте. Знаете ли , че стотици хиляди като вас по цял ден се шляят и нищо не работят.

28

Канада!

преди 6 години

700 канадски лекари участваха в протест срещу увеличение на заплатите им.Според тях Пациентите, Мед. сестри, Спешна помощ, имат нужда от по-добри условия и достъп до Здравеопазване.Повтарям седемстотин канадски лекари протестираха срещу увеличението на заплатите си!Нещо да кажем по въпроса?Сигурно са "комунисти"!Според мен са истински Лекари, а не търговски дружества.

27

Анонимен

преди 6 години

До 28ами светът не се върти около теб. Това че твоето положение не се подобрява не означава че положението на другите не се подобрява

26

Анонимен

преди 6 години

От 10г. сме най бедни, но някаква икономика растяла! Расте ви носът.

25

Анонимен

преди 6 години

ами ще расте естествено - механизацията е това което дърпа икономиката нагоре и икономиката ще расте докато не достигнем другите държави по механизация

24

Анонимен

преди 6 години

Все расте и все сме с отрицателно търговско салдо. Милиардите заеми покриват ли растежа или те пазят големите пробойни, за да не се разпадне кацата? Кое точно расте, като даже и тези дето са с големи печалби все се оплакват, я от държавата, я от нарастващата минимална заплата...

23

Анонимен

преди 6 години

Не само не скъсяваме разликата, но я и увеличаваме.Ако през през 2001г сме били на 29 процента от средният БВПна страните от ЕС,то днес сме около 22 процента спрямо 15-е държави, които са били тогава в ЕС.

22

Анонимен

преди 6 години

Разликата с държавите от ЕС си стои. Просто през 2004г в ЕС влязоха 10 по-бедни държави и след това България, Румъния и Хърватска. Ако сега се отчита разликата с първите 15 държави ще се види, че не сме мръднали.

21

Анонимен

преди 6 години

Статията е откровена лъжа!В страната няма действаща икономика,а див феодален капитализъм генериращ корупция,мизерия и отчайваща простотия.

20

Анонимен

преди 6 години

Като погледнеш коментарите под статията и веднага разбираш защо икономиката не расте...

19

зелечуцикойтонеяде

преди 6 години

икономиката расте ам и на новия мерцедес му расте междуосието и цената ...следователно заплатати ми ше остане същото и шефа ше каже прав си ам нали знаеш как стоят нещата нема пари ...наздраве

18

имигрант

преди 6 години

то и на бб портфейла,и на л.павлова ц.ците растат и то берзо,₩ но никой не ги бара.само ние алчните имигранти се стремим нагоре и да пипнем!!!!

17

Анонимен

преди 6 години

MUXOBOIKO NE LUJI XOPATA NEDORAZUMENIE

16

Goat

преди 6 години

То Горанов затова взе наскоро още 2 милиарда евро.

15

Бате ББ.

преди 6 години

Моята икономика расте всяка вечер върху големите бомби на Корнишона,но те още не са поникнали и вързали.

14

Анонимен

преди 6 години

Икономиката расте от ръста на потреблението, а то- от парите влизащи от еврофондовете, емигрантите, корупционните потоци, наркотрафика, контрабандата. Затова и този ръст се усеща само от замесените в тези дейности. И от държавните чиновници защото 30 % от всеки похарчен лев влизат в бюджета.