21

Анонимен

преди 6 години

Дивотии.Преди време излязохме от миноритарно участие , сега пак да влезем в такова?Че единствената полза тогава ше е ..... за Гинка. ЩЕ има контрол върху предприятието за по-малко пари.Отделно ако трябва да платим повече от онези 115 кк, които получихме 2012.

20

Анонимен

преди 6 години

ние изплащаме за Белене 4 милиард ти за един си заплакал.

19

Анонимен

преди 6 години

ако това направи ЧЕЗ Ще падне яко крадене от самите българи "работещи" в тия електроразпределителни мрежи. Та чак и най големия симпатизант на соца ше им завиди на "работата"

18

Бай ДЖЕНДЪР

преди 6 години

За мен е ЧЕЗ!!! За пореден път пренасяха българския народ крадливите GEIBерасти!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

17

Анонимен

преди 6 години

Герберунгели, kне гонете потенциално новите инвеститори! Не ги плашете с *** посткомунистически ходове, продиктувани от Сидеровци и Каракачановци! Държавата няма никаква работа в ЧЕЗ. Държавата е регулатор. Службите трябва да проверят кой стои зад Гинка и ако въпросната Гинка започне да създава проблеми, държавата следва да и отнеме лиценза, а ЧЕЗ да бъде изкаран отново на пазара... И така, докато се намери свестен собственик.

16

Пешо

преди 6 години

Нямаме ли служби които да разследват от къде са и на Гинчето кинтите и да я приберат на топло?

15

ГЕРБераст-помияр

преди 6 години

Сега бедния български народ ще трябва да плати повече от един милиард лева за ЧЕЗ, а подставеното лице стрина Гина ТЕМЕНУЖКОВА ще прибира печалбата в частната фирма!!!... Добре ли е???...ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

14

Анонимен

преди 6 години

... много солено ще ни излезе цялата тази простотия на Боко.И със всеки ден все по-солено става...

13

Анонимен

преди 6 години

Пазарджишката мома не с познаваше с Баце, а сега видиш ли ще стават съдружници

12

Пешо

преди 6 години

Държавата ще бъде съдружник с мафията разходите ще са за държавата печалбата за мафията!

11

Анонимен

преди 6 години

Да го купи българската държава, това означава да го купи Бойко Борисов и Цветелина Бориславова с нашите пари.За тях печалбата, за нас - сметките за плащане.Е, не става !!!

10

Анонимен

преди 6 години

"българското правителство не е изразило интерес към влизането в процеса на продажбата, протекъл миналата година"Правителството не, но отделни членове на правителството най-вероятно даБорисов, Цветанов, Горанов - дължите отговор на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

9

Анонимен

преди 6 години

Не желая държавата да налива парите ни в тази сделка. Първо, че е надценена (нарочно), второ, че е неясно кой всъщност купува ЧЕЗ България.Борисов и лакеите му ни правят на ***.

8

Анонимен

преди 6 години

Българската държава ще трябва да плати повече от един милиард лева, а подставеното лице стрина Гина ТЕМЕНУЖКОВА ще прибира печалбите в частната фирма????....Добре ли е???...Честито на....губещите български граждани.

7

Анонимен

преди 6 години

И коя е тая тъ-па, мафиотска банка дала на Гинчето 5 милиона евро за депозит?Депозитът току що се изпари, а сикаджийката никога няма да ги върне.

6

Анонимен

преди 6 години

Айде ся една хубава държавна помощ за Гинкиус Гинкиу и стоящите зад нея БайХой и Прасилян.

5

:)

преди 6 години

Държавата влиза за да легализира измамата от държавницоте. Честито. Хем политиците си купуват ЧЕЗ, хем със скрити пари от рушвети, хем ще имат контрол а си имат и съинвеститор без пренеции в лицето на държавата. Браво! Така дори ще платят по малко, и кредита от банките ще е по евтин. Все пак стават легални партньори с Държавата и Държавата с тях.Тя нашата държава няма проблем да партнира с ......неясни офшорни дружества....

4

Миризма

преди 6 години

Защо БГ Държава иска да влезе в тази сделка? Сделката е печеливша? Или просто иска да прави ПОПУЛИСТКА политика угаждайки на медиите?Или какво по добро от това, държавата да гарантира и да внесе сигурност във вложението на ОФШОРНИ БИЗНЕСИ с "таен" произход на парите. Какво по добро от това за Офшорките, да те легализира държавата като партньор. А и ти винаги ще се договорил с нея как да я изиграеш ако искаш.... Все пак зад мултимилионния държавен интерес ще стои един чиновник с 3000лв заплата.

3

димо

преди 6 години

Нинова сега защо мълчи като тресната , защото Станишеви ли стоят зад сделката , а докато плюеше лъжи не я интересуваше че е частна фирма , ама сега с това се оправдава , лицемери .

2

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗне ли нацията