11

Еврором и евробърбън

преди 6 години

Цената на акциите на бърбън на алумин и джилязу на американската фондова борса ще се покачат. Ние производителите на джилязу и бърбън определено сме доволни цар Киро и Тръмп вечна дружба.

10

до 7

преди 6 години

Имат, имат. Т'ва че не виждаш дрехи "made in USA" нищо не значи. Голяма част от чиповете в света са американски, имат и голямо производство на всякакъв вид измервателна апаратура (за каквото се сетиш), машиностроене разбира се.Т'ва че в България няма нищо американско не значи че е така и в Европа.

9

Анонимен

преди 6 години

Сега ЕУ като обложи бърбъна и дънките и ще фалираме Америка

8

Жорко

преди 6 години

Браво Тръмп! Трябва да престанем да се правим, че сме много загрижени за другите. Първо нашата градинка трябва да цъфти, за да не завиждаме на другите. Или иначе казано: "Уважавай себе си, за да те уважават и другите." Аман от толерантности и "феър плей".

7

Анонимен

преди 6 години

То пък щото едни американски стоки. Колко от вас имат нещо на което да пише Made in USA? Всичко американско вече се прави в Китай. Няма да умрем без дънки Levi's и мотори Harley Davidson. Обмитявайте яко!

6

Бау

преди 6 години

Мисля, че е ясно как обслужва нечии интереси. Продължава да слугува на големите риби. Tъп дядка.

5

Анонимен

преди 6 години

Смешно, ЕС го чака една хубава европролет спящите клетки на ИДИЛ скоро ще бъдат задействани. И дългата ръка на Фашингтон ще стисне Старата блудница за шията със смъртоносна хватка.

4

EU

преди 6 години

Айде сега бой по боровинките и дънките.

3

Анонимен

преди 6 години

Докато в Америка показват какво е държавническо поведение и вдигат митата, нашите сурофилистици цалуват ченгесарки ръчици на колене.... разлика от тук до небето, човек и безгръбначно

2

Zeus

преди 6 години

Ха да видим ЕС ще въведат ли мита или ще мълчат като уважени ***?

1

Анонимен

преди 6 години

честито на печелившите! да видим сега меките китки от ЕС какво ще сътворят...