106

Анонимен

преди 6 години

Браво на гърците! И ние трябва да изгорим гнусното турско знаме! От турция нищо добро не е дошло на този свят!

105

Анонимен

преди 6 години

Ще се вее над Атина миризливия ви червен паррцал, ама друг път. Елините да не са като нас страхлив и заспал народ, бе куче анадолско?Браво на гърците! Бил съм в Гърция и мога да ви кажа, че гърците най-много на този свят мразят турците. И те са били под тяхно робство- 400 години.

104

Анонимен

преди 6 години

никога търското знаме няма да се вее в Гърция кудето и да е!!!!!Да се знае.

103

Анонимен

преди 6 години

България е била 180 години под византийско иго и Османлиите са тия дето са спасили България от геноцид,да припомним извадените очи на цялата пленена българска армия от византийските войски ,само на един бг войник му е оставен едно око да види войската до бг и виждайки ужаса бг цар Самуил получил удар и починал

102

Масуд Барзани

преди 6 години

"230 000 км2 или ЕДНА ТРЕТА ОТ ТУРЦИЯ Е МОЯ" КЮРДСКИ ФЛАК ВЕЧЕ СЕ ЗАДАВА И ЩЕ СЕ ОКАЧИ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО. АЛЛАХ Е ВЕЛИК

101

Арбил

преди 6 години

УРА ЗА ЗЛАТНА ЗОРА. ВЪН БАШИБОЗУКА ПРАЗ'НОГЛАВ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ВЪН ОТ ЕС

100

20 милиона кюрди

преди 6 години

Свободен Кюрдистан за 20 милиона Кюрди живеещи в Турция !Шанлъ Урфа , Анадолу , Диарбекир и др.!

99

"-"

преди 6 години

Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!--------Недоизживян пубертет!Не се самозалъгвайте, такива са най-опасни!

98

Анонимен

преди 6 години

Турците не са нация а смес от тюрки,араби,евреи, арменци,гърци и др. Вие виждали ли сте анадолските турци....Турците са наследници на османците, а османец е можел да стане всеки по-кадърен поданик на падишаха. Това което е било негодно си е останало миллет.

97

Радио кюрдистан

преди 6 години

ДА НЕ СЕ РАЗВЕЕ КЮРДИСТАНСКИ ФЛАК НА БОСФОРА

96

Анонимен

преди 6 години

Като почине баща ми ще се откажа от всичко турско.Правилно, да си българин по ще ти приляга на нивото.

95

Константинопол 536

преди 6 години

Тия ли искат да влезат в ЕС? ? Какъв напредък очаква ЕС с Турция като "съюзник " ? # ? #? Турция съюзник в НАТО на Гърция, заплашва Гърция.? ? На кой му е хрумнало тези ди-ва-ци да приеме за съюзници?????

94

Анонимен

преди 6 години

Ах Османчо ах. .Сам си пишеш, сам си отговаряш....не е добре работата.

93

Осман

преди 6 години

Като почине баща ми ще се откажа от всичко турско

92

Анонимен

преди 6 години

През 1944 г. турското правителство се опитва да помогне на България за цялостно излизане от войната, чрез сключване на примирие с Великобритания и САЩ и така страната ни да избегне съветската окупация. В края на август премиерът Шукрю Сарачоглу директно изразява недоволство пред американския посланик Стейнхард за забавянето на преговорите. Провалът на примирието е резултат от недостатъчната решителност на управляващите в София и предателството на българския преговарящ Стойчо Мошанов.

91

Анонимен

преди 6 години

През 1943-44 г. съюзническите бомбардировачи излитат от Северна Африка и Италия, и въпреки че ефектът на рейдовете е значително ограничен поради големите разстояния, центърът на София е в руини, държавната администрация е парализирана и няколко хиляди граждани загиват. В случай че самолетите излитаха от Одрин и Лозенград, в България щеше да се отвори адът бомбени килими с пълно опустошаване на българските градове и инфраструктура.

90

Анонимен

преди 6 години

На Техеранската конференция през ноември 1943 г. Сталин директно заявява, че Съветският съюз ще обяви война на България, ако Турция се присъедини към Съюзниците и влезе във война с България. Управляващите в Анкара отказват не само да включат армията във войната. Отказват дори да пропуснат британски кораби и подводници през Проливите, както и да предоставят летища за ползване от коалиционната авиация.

89

Анонимен

преди 6 години

Ще ти се веят съдраните ***.

88

123

преди 6 години

Миличките те. Верно много са си повярвали нещо. Е нищо де скоро ще разберат от къде изгрява слънцето.

87

свободен Кюрдистан

преди 6 години

Шанлъ Урфа , Анадолу , Диарбекир !