16

Анонимен

преди 6 години

В България няма място за руснаци. Не на Русия

15

Анонимен

преди 6 години

до 12:това да се държим за някой ми звучи, все едно сме хора с ограничени способности и някой ни помага да ходим

14

Анонимен

преди 6 години

Няма да гледаме искаме да знаем защо вицето псува като каруцар и налита на бой над духовни лица и стари и немощни хора. Каква е разликата между вицето и оня ром дето ритна жената в немското метро.

13

Анонимен

преди 6 години

Заедно сме си живели тук турци и българи цели векове. Ако е имало робство то как е запазен език? Русия ни разделя и ще трябва да станем пак една държава

12

българин

преди 6 години

Прав е патриарха! България и Русия винаги заедно. Естествено Русия са по-могъщите по-развитите от нас и те винаги ще ни водят. И така трябва да е. Те са ни братя и ние трябва на всяка цена да се държим за тях! Дори да сме готови да си жертваме националните интереси.

11

Анонимен

преди 6 години

По тая логика на попчето, значи България и Българи не е имало на Шипка? Имало е само османции, защото ние сме били завладянии.Аре стига вече с тоя . Досадно е. Не вдигайте хората от гроба заради такива ... Много националности са се били против Османската империя. Другото са измислици на империалости.

10

Радев

преди 6 години

Попе, само жена ми може да ми държи такъв тон.

9

Анонимен

преди 6 години

Правилно е отговорил резидента, робите трябва да свеждат глава когато господарите им се карат

8

Анонимен

преди 6 години

Някакси покрай другото радев назначи един земляк за шеф на НСИ и го направи генерал. Обаче да не си помислите, че това е шуробаджанащина, не, само така изглежда

7

ВЕЛИКА РУСИЯ

преди 6 години

РУСИЯ НАД ВСИЧКО

6

Анонимен

преди 6 години

Много правилен и дипломатично издържан отговор на Президента.

5

LOVE RASSIA

преди 6 години

Точно така само РУСИЯ ни е освободила от турско робство а не други държави като Литва,Полша и все подобни държавици които въобще не си проляли кръвта за България а единствено и само РУСИЯ ни е освободила с цената на много жертви офицери войници млади на по 26 на по 20 годишни загинали най старите са били не повече от 30 годишни всички са били дечица руснаци.Браво на патриарх Кирил прав е че само РУСИЯ си е дала живота за България не предавайте братушките никога българи отворете си очите.

4

Анонимен

преди 6 години

България над всичко

3

Спеца

преди 6 години

ГЕРБ мерят другите със собствения си задкулисен аршин!Те не могат да повярват , че Президент генерал Радев не се "мазнил" както те се мазнят на "по- висши" гости!Жалките герберски *** ще останат разочаровани, защото поредния им опит да отклонят скандалното поведение на премиера Борисов от срещата му с руския гост , ще се провали и на ред пак идва гафа на Борисов!

2

Анонимен

преди 6 години

Важното е какво казва Симеонов

1

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Вместо да се вслушат в това, което умен и влиятелен човек като руския патриарх казва, нашите *** изместиха въпроса върху това какво му бил отговорил генерал Маринкин ....На такава пропаганда и манипулация даже Гьобелс би завидял !