15

До 15

преди 6 години

Целта е да се рекламират апартаменти.Уж статията е за къщи и апартаменти, а се показва някаква съборетина къща и се трият коментари, които показват предимствата на къщите.И в крайна сметка да се решиш на ново строителство в Манастирски ливади или панелка в Люлин.

14

аз

преди 6 години

Не взимайте заеми,че ще останете на улицата накрая.Още повече пък за 30години.Да сте виждали беден банкер

13

аз

преди 6 години

Това,което сте показали на снимката къща ли е.Това е бунгало по моите скромни разбирания-нестабилна и несериозна постройка,която има непрекъсната скъпа поддръжка,пожароопасна,взломоопасна и шумна постройка,за която не може да се каже-МОЯТ ДОМ Е МОЯТА КРЕПОСТ.И защо точно тази снимка сте сложили.Аман от елементарни номера.

12

Анонимен

преди 6 години

До BurzumВикаш по-добре е да копаеш,поливаш,пръскаш,плевиш,береш вместо да си пиеш бирачката на сянка в двора,да си печеш пържоли на барбекюто и да си играеш с топка с децата на ливадата.Ами кой каквото го влече.

11

Анонимен

преди 6 години

и без статията човек ще си прецени какво му трябва, но важното е да ни се втълпява, че трябва да купуваме. Защото в България жилищата падащи се на един човек са най много в целия ЕС и продължаваме да се топим. В България, варианта да останеш бездоминк на стари години е само като се обвържеш с непосилен кредит в тази нестабилна икономика. Иначе всеки има едно наследстветно жилище в провинцията. И много евтини и много празни в провинцията, а в София само много празни.

10

Анонимен

преди 6 години

Хахаха.Ясна е таргет групата на тази статия.Трият ми коментарите,в които изтъквам предимствата на къщата.Пак гледат да си пробутат апартаментите.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Е ти как очакваш да имаш комфорт в дома ,без да вложиш средства?Освен парното има и климатици,които не само греят,но и разхлаждат.Като сметнеш цената за едно цялостно саниране на къща и я сравниш с цената на 40 годишна панелка,къщата излиза по-евтино.И техниката ми за двора е една косачка да си кося тревата.И маркуч естествено.

8

Анонимен

преди 6 години

Прав е колегата, ако не вадиш нещо от двора и не не живееш с родителите - един апартамент е за предпочитане. Разходите за поддръжка за мнооого по-малки. Ако била санирана къщата, а някой казвал ли ти е че са минимум 25хил да ти налепят малко стиропор и да смениш 2 прозореца, и че това локално парно дърпа 10-15 кубика и че кубик дърва удари 70лв. И че късна есен и ранна пролет е топло за парно , но студено за без хич и караш на радиатори. И че за да поддържаш един двор купуваш куп техника...

7

Анонимен

преди 6 години

Много сериозен проблем на кьщите, който пошлата рекламна статийка не отразява, е по/голямата опасност от кражби, благодарение на дивашкия преход организиран продажните ни политици.

6

Ром Бакарди

преди 6 години

Започва се с манпулирането на хората , всяка пролет ,всяка есен и пред Нова година ,течет някакви статии как цените ще се вдигат,как е хубаво да имаш апартамент точно в Студенски град ...какква е разликата межда къща и апартамент ......главното е да се манипулират хората и за това работи и държавата и медиите и АНИ и брокерчетата и самите ние които се ловим в капаните на пропагандата.До 50-55години в апартамент ,след това в къща на 20-30 км от града .

5

Анонимен

преди 6 години

Нов имптен балон се наду в България и май вече в София !!!Банки,имотни агенции и строителни фирми направиха цените на жилищата извратени и нереално надути !!!

4

брей

преди 6 години

Супер предложение взимаш 70 000 лв. и връщаш 116 000 лв. Направо не е за чудене! Лихвата е 67%, бързо че ще свърши промоцията :)

3

Alf

преди 6 години

Като гледам селяците как налитат на апарти с 400%печалба за продавача. Жал ми ста за балаците но все пак живеем в българия народ който е известен с наивността си ограбван десетки пъти

2

Анонимен

преди 6 години

Аз предпочитам да си купя паница с боб и наденица, но свърши пенсията.

1

Един от Северозапада

преди 6 години

с 260 евро заплата, или 120 евро пенсия, какъв ли дом да изберат хората? А, да, забравих, Лиляна каза, че няма заплати под 2500 лева.