108

До Гробокопач

преди 6 години

Хахахахаха, а бе, щурчо, ами че нали вашето служебно птавителство организира изборите, бе? Какви фалшиви бюлетини, бе? Или смяташ, че Радев ви е предал и е фалшифицирал изборите в полза на ГЕРБ? Хахахаха, ако това се окаже вярно, дни наред ще се търкалям от смях :))))

107

Гробокопач

преди 6 години

До ОбяснявамБСП може да има вина за ГЕРБ, но по-голямата вина е на НДСВ. Защото оттам почна да се лансира Борисов в политиката и да му се прави ожесточен медиен пиар. Помним като какъв го раздаваше той, като шеф на МВР, какви елементарни визии му се изграждаха и как електората се ловеше на тях като шаран на кука. На БСП аз лично давам шанс да си изкупи вината. Само един шанс. Повече няма да има. При провал, Корнелия, ще последва съдбата на Борисов.

106

IZXOD

преди 6 години

DOLU GERB BSP I DPS IZBORI DO DUPKA DOKATO DOIDAT SVESTNI

105

Гробокопач

преди 6 години

До Башар АсадТова дали е законно избрано, не е сигурно. Аз оспорвам изборният резултат. Смятам, че ГЕРБ взега 95 дупетата с купуване на вота наетноса и фалшифи бюлетини. Искам повторно преоброяване на бюлетините. Всички знаем, как Цветан Цветанов, прави изборите.

104

Ало плондири

преди 6 години

В началото ви написаха, че протестът е организиран от Възраждане. Ако във вашите плитки главици светът е кръговрат между бсп и герб, имам лоша новина - цял живот ще останете в блатото.

103

Обяснявам

преди 6 години

В нормална държава хората не биха гласували за партия като ГЕРБ. Само че България не е нормална държава, защото съществува феноменът БСП. Хората и за магаре биха гласували, сано и само да не се върне БСП на власт. И това е правилно решение!Така че БСП са виновни дори и за това, че в момента ни управлява партия като ГЕРБ!

102

Andreshko

преди 6 години

Да ходим на протеста,защото иначе трябва яко да стягаме дупетата. Пожарникарят още в първият си мандат се закани да ни краде,пардон да ни управлява поне 30 години,т.е. дупе да ни е яко,ако това стане.

101

Анонимен

преди 6 години

Герберите сами са си виновни. И те като клонинги на БКП толкова си могат.Какво разбира комунист от пазарна икономика, конкуренция и истински бизнес? За 10 години съсипаха държавата и ще ни трябват 20, за да се съвземем.Единствено добри са в далаверите.И БСП и тия- все тая.

100

Анонимен

преди 6 години

Ало др.КУРнелио шо ке правиш,че сваляш Батко така ли,да ама не ,не го даваме.Вие и ДПСни докарахте до просешка тояга и затова сега народа ви наказва да знаеш...ВИЕ най-много краднахте с Доган бей.

99

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Кремълският поп - полковник... - изглежда е направил инструктаж на "Позитано" 20...

98

Protestirasht

преди 6 години

Само да не е протеста като срещу Фандакова пред Столична община!!!100 човека не събраха ,смешниците от Бсп .Друг протест не съм чул да има ???

97

Анонимен

преди 6 години

Нинова е толкова пpoстa, че смята със стари номера да мине. Не може да измисли нещо по-оригинално.

96

Анонимен

преди 6 години

Комунистът козината си мени, но нравът никога!!!Курнелио, не знам коя е Гинка, ама от теб ми писна!!!Що ги продадохте ЕРП-тата, сега вашата попара сърбаме!!!Като ги продадохте, оставихте ли блокираща квота, щото 33% не е блокираща квота!!!Ама парите ги изпапкахте!?!

95

Един

преди 6 години

Каквото и да си говрим Кака Корни не блести ской знае какъв акъл. Например искаше да прави данъка от 10 на 20% за доходи на 1000 лв, амного по разумно беше да вдигне данъка но с по 1% на всеки хиляда лева. Така щеше да е по-справедлио и по-изпълнимо - докато с нейното предложени заплатите на 1000 лв щяха да изчезнат.

94

Башар Асад

преди 6 години

Правителството на ГЕРБ е ЗАКОННО ИЗБРАНО! Ясно ли е? То има пълното право и дори е длъжно оттук на сетне да защитава целостта на страната си от всякакви външни и вътрешни (подкрепяни и подстрекавани от външни сили) посегателства!Да я защитава с ВСИЧКИ средства! (имам едни варели тук останали, на добра цена може да се спазарим...)Защото правителството на ГЕРБ е ЗАКОННО ИЗБРАНО!

93

Анонимен

преди 6 години

Странджа, в Китай е комунизъм, ако не знаеш, китайците са най-големите кредитори на САЩ.Искаш ли да ни го обяснишКонцентрирай се върху въпроса не се опитвай да ми придаваш партийна принадлежност,

92

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

Какво правителство, бе, това си е една шайка крадци.

91

hehe

преди 6 години

Герб са ясни , а БСП какво ще ни донесе ?

90

бългериа фърст

преди 6 години

Въпросът е, за какво ни е т.н. "герб"? Какво ще ни донесе режима на пожарникаря в бъдеще, освен бедност, болести, духовно разложение, Гинка от Пазарджик - министърка на енергетиката, тотално оглу*яване и колективно самоубийство на нацията?

89

Хе-хе

преди 6 години

Хитрата Кума не показва явно че иска властта нвсяка цена и така привлича късопаметния матрял, а глупавия вълк се вижда че се лови за сламка само и само да остане на власт, а това дразни матряла.