154

Анонимна

преди 6 години

Госпожи и господа,Нима не видяхте на "Оскар"-ите каква безвкусица и кич имаше/все пак те са световно мерило/,че чак толкова се учудвате на нашите персони? Които пък не са чак толкова зле.Може би трябва някой да се постарае повече по протокола,което сигурно включва и проучване на всички детайли.Дай боже да стигнем англичаните...

153

dk

преди 6 години

какво сте се заяли с тази женана вкус и цвят ,товарищи неттова еако наеме някой ще пискате ,че пилее народни паригала като я облича дизайнерка та на какво приличадобре си е жената ,но не трябва да им отвръща ,защото те на това разчитатвижте йотовата пише ли някъде ,но тя стара лисица

152

Анонимен

преди 6 години

Тая я туриха от Позитано да му натяга гайките на Редник Курнел ама тя малко се по престара

151

Само така

преди 6 години

Харесвам първата дама. Не си мълчи, държи се независимо, не се кланя на чуждото мнение. Не искам и не трябва първата дама да е скулпура.

150

Анонимен

преди 6 години

Резидента по-нисък ли е от коконата ?

149

666

преди 6 години

Каква първа дама е Деситу?! Тя е първата кокошка на републиката - и по акъл, и по визия!

148

Анонимен

преди 6 години

Политика с омраза печели но до време. Радев победи омразата, макар че тя продължава да се лее от сайтовете на социалнослобите ни олигарси, които се радват на своего рода капиталистически комунизъм - държавицата ни ги дундурка. С целия ни държавен бюджет. Колкото са по-алчни по бързо ще паднат от власт заедно с куклите им марионетни във властта.

147

Анонимен

преди 6 години

***, вие с тъпите си коментари ще накарате и аз никога вече да не гласувам за герб.

146

Анонимен

преди 6 години

Защо не коментирахте така и бившата първа дама която си стоеше по пижама и пеньоар във къщи и със ролки на главата Защо Расим Певнята се срамуваше от жена си.

145

Анонимен

преди 6 години

Цецка Цачева е най-стилно облечена, беше се снимала дибидюс със скръстени крака, а скрито почти нямаше. Я за справедливост постнете уникалния фотос - дизайнера и също кърти пред тия две дизайнерки...

144

Анонимен

преди 6 години

Юлето как да иска да е първа дама до Пастирката? Би му шута и си оправи живота. А той не се кандидатира за да не го бие и рейтинга на Неделчо Беронов.

143

Анонимен

преди 6 години

Олигарси получиха от държавата даром всичко - ЧЕЗОВЕ, гори, земи, два милиона са в неплатежоспособност. Неровенството достига космически размери, щом Гина може с пет милиона от фотоволтаици по партийна линия да купи с кредит за 600 милиона чеза че и още и трябват за да поддържа жиците и работниците. По-по-най сме по антиевропейска и интисоциална държава. И в най-бедната държава се гледа поредната залъгваща """новина""" а пладнешкия айдуклук продължава.

142

Анонимен

преди 6 години

А на премиерино коя па му е дамата? Що се крие, да не е Гинето? То Гинето е много стилно облечено... кат са изкипри до него и ще се вдигне рейтинго на държавата.

141

Анонимен

преди 6 години

пропуснал съм драмата, но статията е добра :)тая наистина трябва да си изтрие ФБ-то, поне докато е мандатоносителка

140

Анонимен

преди 6 години

Тоест може *** като вас да плюят и да критикуват който си искат и едва ли не да смятат за най-важно как е била облечена президентшата, но тя няма право да им отговаря? Жълти *** търсещи евтини сензации сте вие!

139

Анонимен

преди 6 години

Наскоро наближава 8 март. Нека дамите ни да цъфтят а троловете и платените медии да пукнат. Стига ляхте злоба и плювахте пръски слюнка. Кога медиите ще започнат да пишат за проблемите на обществото. България се топи. Младите емигрират от прекрасното дясно . ГМО навсякъде. Сее се отровна пшеница а полето опустя от пилци и зайци - какъв хляб ядем. Внасят свинско от чумава Полша, а искат прасетата на малките ферми да избият за големите да имат монопол. И още много да е чеза да му кажем халал да е.

138

КОЙ???

преди 6 години

КОЙ ВИ ПЛАЩА ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ ВСЕ С ЖЕНАТА НА ПРЕЗИДЕНТА ИЛИ ТЕЗИ КОИТО ВИ КАРАТ ДА ПИШЕТЕ ВСЕ ЗА НЕЯ СЕ МЪЧАТ ЧРЕЗ НЕЯ ДА ВРЕДЯТ НА ПРЕЗИДЕНТА ЕЕЕЕ НЯМА ДА СТАНЕ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ СМЕ НЯМАЛИ ДИ СЕГА А ЖЕНА МУ КАКТО СИ ИСКА ТАКА ДА СЕ ОБЛИЧА АКО НЕ Я ПРОВОКИРАТЕ НЯМА ДА ВИ ОТГОВАРЯ ЗАСРАМЕТЕ СЕ НАЙ ПОСЛЕ ТОВА ГОВОРИ И ЗА ВАШЕТО ВЪЗПИТАНИЕ КОЙТО ВИ Е ДАЛ ДИПЛОМИ СИГУРНО СА.. ХАЙДЕ ДА НЕ ГИ ОБИЖДАМ -ТЕЛЕВИЗИИТЕ И САЙТОВЕТЕ СА ПЪЛНИ С ПРОДАЖНИЦИ

137

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно се занимавахме с Радева,която не дама,а дори не първа,нали е втора съпруга.По-добре да не и обръщаме внимание,просто не си струва усилията.

136

Жената-трол

преди 6 години

Тази жена трябва да разбере, че забележките са напълно прави и хората са на модния подиум от години. Тя като не разбира, вместо да се обижда да наеме оня *** Е. Минчев. Каквато и да е критиката учи и калява, - причина дава за изява. Hе знам дали лордее или първата дама *** във фейса.

135

Анонимен

преди 6 години

кипърска абитуриентка 1991....това ме разсмее. Вярно е в стил 90 и..... защо е всичката тази драма. Толкова ли няма професионалист, а не връзкар, който да съветва елита как и какво да облича. Доста може да се каже и в народното събрание, червени коси, руси фолклор прически, селски костюмчета, неподходящ сценичен грим. Добре, че вече не ходят боси с чехли, че и такъв момент имаше.