23

Анонимен

преди 6 години

Този журналист, български турчин ще бъде критикуван от турските журналисти. Защо чоплите ?

22

анонимен

преди 6 години

цял живот вьрвим след сьбитията докога

21

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

от гледна точка на политическата коректност, нацията дето чества смъртта на Ботев и Левски, се възмущава от факта че съседите ни почитат загиналите в "освободителната война"

20

мислещ

преди 6 години

до 18Стига и ти с твоите комунисти бре - сляп ли си че не виждаш какво се случва.

19

Анонимен

преди 6 години

До съгласенкак уволняваш бивщ консул? спираш му хоното и червения телефон?

18

Анонимен

преди 6 години

Хора които вкарват в ареста и съдят човек защитил дома и семейството си от ци.ганско нападение, не са хора !!!! Те не заслужават красивото място на тази планета наречено България. Цялото управление и съд в България са мръ.сни и заразни ***. Народа не знае как да ги изчисти, дано Бог да ги накаже за тази нечовешка несправедливост, предателство и грабеж.

17

Анонимен

преди 6 години

Докато не се изчисти целият държавен апарат от комунисти няма как да стане.Изродщината на тези е страшна. Всички дипломати трябв ада не са хора на комунистите, а чисти. А не сега се надува всеки посланник, а за българите в чужбина нищо не прави.Демокрация кога?

16

възмутен

преди 6 години

А те какво са очаквали - турските гости на територията на Турция да отдават почит на загиналите войни на врага ли ?Българската общност като е искала да празнува да си се е организирала без тия официални турски гости.Всичко е фалш - Турция винаги ще си е враг на България - не говоря за мюсюлманското население а за турските апетити.

15

Анонимен

преди 6 години

Хубава работа, ама българска, никой не знае какво точно се е случило.Отделно въобще там посолството и консулството правят ли нещо?Всички знаят, че като го закъсаш в чужбина и тези си измиват ръцете.Заплатите им все пак ние ги плащаме, а те се държат с теб лошо. Да не си българин в чужбина и да не ти се налага да ползваш помощ от посолство някъде. Комунистическа безродщина.

14

съгласен

преди 6 години

Обяснения и след това уволнение!Щеше да пиша, че е трябвало направо да го уволнят, но си има процедури, първо се иска обяснение.

13

българина

преди 6 години

цялото външно е за уволнение, МИТ е превзело Външно , МВР, ДАНС, МОН, БНТ БНР,Правосъдието... цялата власт тук е турска.... предстоят приемане на ИК, подмяна на полове, на празници и на население, България е нападната от турция това се вижда от всички, или идва диво патриотично правителство като в Австрия, където изгониха сорос,забрниха финансиране НПО от чужбина и т.н. или изчезваме. във външно да се назначат българи от сърбия украйна и молдова те знаят как се пази българщината на вражеска тери

12

СатаНАТО

преди 6 години

Трябваше да надуят музиката и да тропат хора, когато в страната е обявен национален траур ли?

11

Анонимен

преди 6 години

"всички да бъдат уво.нени веднага"Кой искаш да изпратят... Кво толкова е станало бре... Я по спокойно, това е дипломация :-) брех, ще получат инфаркт...:-)

10

Анонимен

преди 6 години

Обединените патриоти няма ли да стачкуват на бариерата или пред Консулството :-) Аре бе закъснявате... Валери, Сидер, Джамбаз, Каракочан и тайфата им :-) Дека сте :-)

9

Анонимен

преди 6 години

Искайте обяснение от ДПС.Те определят порциите в БГ.

8

e

преди 6 години

всички да бъдат уво.нени веднага

7

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

преди 6 години

Какво ме интересуват мене турските войници ? Майка си ли търсят в Сирия ? Нека ***, нямат работа в Сирия. А на тоя да му се отнеме българското гражданство и да му се забрани да идва в България. Тоя не е българин, а предател. Да си стои в турция, той не е българин, той е турчин. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

6

Анонимен

преди 6 години

демократите се оправят с въже.. както о преди 140 години!

5

Анонимен

преди 6 години

Подал ли е оставка или чака да бъде уволнен и да реве, че са му нарушени правата и свободите.

4

ЕХО

преди 6 години

ЧЕ ТО ЦЯЛОТО ПРОВИТЕЛСТВО НА БЛОКО ПАША СИ Е ЕНИЧЕРСКО--НИЩО НОВО--ПОТУРНАЦИТЕ СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА НИ УМИШЛЕНО ,А ТОЗИ Е ПОЛУЧИЛ РАЗПОРЕЖДАНЕ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ--НИКОЙ ПРИ ГЕРБАВИТЕ НЕ ПРАВИ НЕЩО,БЕЗ ДА Е СЪГЛАСУВАНО С ПАША ЕФЕНДИ БОКО