40

Анонимен

преди 6 години

ДОСЕГА НЕ СМЕ ВИДЕЛИ ЗАДЪЛБОЧЕН АНАЛИЗ КАКВИ ЩЕ СА ПОТРЕБНОСТИТЕ ОТ ЕЛ ЕНЕРГИЯ В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЕРИОД ЗА НУЖДИТЕ НА СТРАНАТА.ЦЯЛ СВЯТ ПРЕНАСОЧВА АВТОМОБИЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ КЪМ ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ,НЕФТА И ВЪГЛИЩАТА СА ЕНЕРГОИЗТОЧНИЦИ С ОГРАНИЧЕН ВРЕМЕВИ РЕСУРС.И КВО ПРАВИМЕ???ЧОПЛИМЕ СИ НОСОВЕТЕ......

39

Оран Гутанян

преди 6 години

Както всичко у нас след 1989 беше съсипано, така и енергетиката. На нашите евроатлантически ,,приятели'' не им е нужно да имаме производство, те искат да купуваме всичко и то от тях, а не от Русия. Ще ни продават и ток, натам вървят нещата, ама няма да ни е по джоба.

38

Само

преди 6 години

гербер може да е толкова отчайващо *** да мисли от днес за утре - нямаме икономика, за какво ни е ток. Е как ще почнем да имаме икономика бе кауууун, цял живот ли ще се влачим по корем и ще чакаме Европа да ни подхвърли троха, да ви *** у *** герберасти. Като те напънат да спреш Козлодуй ще и паднеш на Гинка на кутката тогава

37

българина

преди 6 години

само не мога да разбера какво правят ОП още там, ще потънат като сините, и ще видят парламент през крив ятаган. имат добри и правилни идеи и искания, но със змията ББ никой до сега не се е сборил, той само удушава лицемерно мазно и безскрупулно

36

Анонимен

преди 6 години

Все някога в България ще се строят ракети и затова дайте да построим АЕЦ Белене, че ще ни трябва ток, но да построим и космодрум... Даже така като се замисля може и два космодрума да построим... за всеки случай. Може и два АЕЦ-а, защо не?И щом се тръгнали дайте да построим и ракети само ей така за модел, ще водим децата да ги гледат, ще си направим и парк на космонавтите, ще направим там и марсоходи, примерно... един ден ще ни потрябват...

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Референдума беше законен, даже БКП не го оспори."Не го оспорва - хората искаха белене Герберите го унищожиха"Да се развива ли ядрената енергетика в Република Българиячрез изграждане на нова ядрена електроцентрала?Да 851 757 Не 533 526 "Има си го документирано!

34

Анонимен

преди 6 години

Дайте да построим и космодрум...Същата работа като с АЕЦ Белене.

33

българина

преди 6 години

това което бб и герб правят никой не е постигал за 30г, платихме 1 млрд неустойка за белене,който ще се строи!, ще обсъждаме ИК която народа не иска да я чуе, регистрираха трета турска партия, размножига плъховете до 1 млн за 10 г на власт, унищожиха армията която е 18 хил сега! продадоха 33 процента от ЕРП тата, а сега ще купват 34 обратно вместо само 1! де що видш гербаджия уб ий го и не го мисли повече, никой няма да му мъчно, а за 3 март българските моми в одрин сведоха глави пред ятагана!

32

Анонимен

преди 6 години

Защо *** все още не е върнал парите за ремонта на двигателите на миговете?! След като цял свят разбра, че парите са дадени безцелно, като е било ясно, че поляците не могат да ремонтират! ***, продавай бизнеспарка и връщай парите ни! Крадливо псе!

31

Анонимен

преди 6 години

Никой не строи просто така АЕЦ.Турците имат нужда, а нас за какво ни е?Нещо икономика ли имаме, производство ли?Просто решили накакви престъпници да усвоят едни средства под вид на строеж на АЕЦ и подписали едни неизгодни договори.Комунисти сър...

30

Анонимен

преди 6 години

Чудя се кой краде повече боко с магистралите и облепената цяла страна със стиропор или *** с Белене!

29

СПОМЕНИ

преди 6 години

Активен деятел -за унищожаване на Белене, освен Тиквата, беше и оня гризач Плювналиев, ако си спомняте (то не беше толкова отдавана).

28

Ким Гол Хой

преди 6 години

Някой пишат, че тока сега ни е достатъчен, така е да , но АЕЦ Козлодуй не е вечна и когато дойде време да се затваря какво ще правим. Избора е - дали ще имаме ядрена енергетика или не. Ако не достроим Белене ни чакат космически цени от частните ТЕЦ-ове и ВЕИ-та.

27

Анонимен

преди 6 години

Референдума беше законен, даже БКП не го оспори.

26

Анонимен

преди 6 години

Нашичкия ще го заровим в Гъола когато падне от власт

25

Анонимен

преди 6 години

Искам да попитам защо никой и нищо не се коментира относно спрелия газ за Украйна, както?! Пак ли ни замъглявате според спусната забрана пт Боко?! Все едно живеем в комунизма! За клакво ми е 30 години стягане на колана , като в края на краищата достигнахме до същото!

24

АБВ

преди 6 години

Народен СЪД 2...

23

ЗА БЕЛЕНЕ ЛИ?

преди 6 години

WIKI"При отсъствие на необходимия минимален брой гласоподаватели за валидност на допитването, но при наличие на минимум 20% избирателна активност в изборния ден и повече от половината да са отговорили с "Да", то спорът за доизграждането на АЕЦ "Белене" се връща в Народното събрание, където депутатите отново ще обсъждат бъдещето на ядрената енергетика в България..."

22

Анонимен

преди 6 години

Цялата мафия с АЕЦ Белене е дело на комунистите.Мутрата плаща, защото няма къде да ходи, но комунистите го натресоха на този проблем. Те са водили преговорите и подписвали договорите. Много добре се е знаело още тогава какво ще стане, че ще финансираме РФ с няколко илиарда долара (до тук). Червените дрогари са знаели, че ще намажат от цялата работа.

21

Иван

преди 6 години

Всеки ден с Б.Б България се свлича все по-надолу във всяко отношение. Мишок в капан със сиренце от ЕС.