341

В.В.Ж.

преди 6 години

Ако тая шведка му беше затиснала потника въпросната нощ, сега щеше да е с него. Но така е по-добре - един плъх по-малко, а и по-малко малки плъшоци.

340

111

преди 6 години

Честно да ви кажа, дори и да не е влизал в имота му, дори и да не е хванат точно на мястото на кражбата, докторът е свършил едно добро дело! Кажете ми, този "швед" с криминална история, защо е бил на свобода? Колко ли бели е направил? А колко ли кражби, побоища е щял да направи? Така че- БРАВОС ДОКТОРЕ! Превенция е нужна! Така се действа! Да видим, някой негов събрат, дали скоро ще влезе в квартала ви да прави мизерии! Единствено леко се притеснявам, че това племе е много отмъстително!

339

Истината

преди 6 години

До какво би довели убийството на човек?!? Замислял ли си се?Ще разрушиш всичко постигнато през живота си - своето семейство, кариера и бъдеще. Ще почерниш семейството на жертвата.И за какво? За да потушиш временния изблик на гняв и за да спасиш ненужна вещ (фар/домати/боб).Не им е мястото на подобни неконтролируеми индивиди с огнестрелно оръжие сред нормалните хора. Властите трябва да задържат такива хора в специализирани институции. Те трябва да бъдат под постоянно наблюдение на психолог.

338

Големия 13

преди 6 години

И намене са ми крали домати от градината и аз ли трябваше да стрелям по крадците🤔 Замен всеки отнел човешки живот трябва да си понесе последствията

337

Анонимен

преди 6 години

А съучастника му...Как точно му е помагал? Държал му е... или...Докога ще ни лъжат най-нагло?

336

ВиСшист

преди 6 години

Камелия, и ти ли си виШист

335

До 336

преди 6 години

Не съди за да не бъдеш съден....човекът е невинен до доказване на противното

334

До siap

преди 6 години

Хмммм крадял фар викаш...а как е наръгал собственика на фара....говори се че били двама....а сега излезе че не е влизал в чужд имот.

333

Анонимен

преди 6 години

А бе доктора се е защитавал от нападателя бе, затова го е гръмна като куче

332

Siap

преди 6 години

Не разбирам защо името на етническата общност бе заместено със звездички. Да бъдат наричани така не е дискриминация по закон. Можете да се информирате. То българин е по-обидно. Защото сме милиони вредители. Хахааа

331

Siap

преди 6 години

Това, че някой има присъди и че е влязъл да краде не означава да го убиеш задължително. По информацията как е опитвал да краде фар не си личи нужда да бъде убит. Тук не е въпросът да си изкарате комплексите върху *** въобще, а ако лицето е убило, трябва да понесе равна отговорност с всеки друг пред закона.

330

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли че се извършва геноцид над Българското население катуница не ви ли даде поука събирайте куфарите и бягайте от *** враг номер1 на Българите в държава поне с малко справедливост.

329

Анонимен

преди 6 години

Тая как разбра , че говорел български, като самата тя не го говори?!?

328

Чочко

преди 6 години

Дойде да ми пикае в хола и докато пикаеше си остреше молива и ме поряза без да иска

327

ТАТО

преди 6 години

ВиСшист е правилното изписване на думата. Журналистите на днес.бг сте от най-най-най- н е г р а м о т н и т е същества на тази страна.

326

Истината

преди 6 години

Въпросният доктор, заслепен от своята ярост, е застрелял хладнокръвно човек с незаконно оръжие.Този човек почерни две семейства - своето и това на жертвата. Законът трябва да е равен за всеки...в този случай смятам, че докторът се нуждае от психична експертиза и оневиняване поради времена невменяемост.Обаче, този човек трябва да остане под наблюдение, защото психичните му отклонения ще го превърнат в хладнокръвен убиец. Може да посегне отново на човешко същество.

325

Чочко

преди 6 години

Като ни колят-изчакваме да свършат и подаваме жалба в полицията

324

Някой си

преди 6 години

Кой кого нападнал и какво станало....Докторът след инцидента сам ли се е предал или???Колко такива рецидивисти са пуснати без да са осъдени многооооо..Цялата съдебна история е в защита на престъпниците от висшия ранг

323

Само питам

преди 6 години

Сега разбрахте ли колко бързо БХК са и обяснили какво е правил Плъха?

322

Истината

преди 6 години

Някой замисля ли се за момичето, което остава сама да гледа своите деца?!? Какво ще прави сега? Животът е бил труден за нейното семейство. Отсега нататък ще бъде още по-труден. Как да гледа сам сама своите деца?А въпросният доктор...толкова ли му бе трудно да произведе изстрел нагоре, за да ги сплаши? Защо този "доктор" не си бе стоял вкъщи, а е излязъл да се саморазправя? Да беше се обадил на 112 за да извика полиция.Не беше нужно да убива в гръб човекът, почерняйки цялото му семейство.