51

Анонимен

преди 6 години

Сложете по-големи мита на Епъл, Форд, Боинг, Кока-Кола, Пепси и изгонете МакДонълдс и КФС. За друго което произвеждат американските некадърници не се сещам. Те не произвеждат нищо.

50

Анонимен

преди 6 години

Доколкото рабирам от медицина, ниските им мита са за стимулиране на консумацията от американския гражданин. А тя е най-важният им параметър. Не случайно цените в щатите са най-ниските.

49

Анонимен

преди 6 години

Наистина другарите разбират от всичко, но най вече от икономика. Стига сте давали акъл на Тръмп той знае какво прави , а оправете нашата икономика. Вече над 50 години затъваме с вашите умнотии.

48

Чичко Маркс

преди 6 години

Това вече съм го описал и е много просто - война за пари-стоки-пари прим между режимите във Вашингтон и Брюксел!

47

Анонимен

преди 6 години

Нещата са по-сложни,не са просто между държави,а и разни лобита,които се интересуват от печалби,но пет пари не дават за държавите+кухи уж държавни структури,но де факто защитаващи не интересите на държавата,а фирмите и лобито,които им плащат и откъдето печелят.

46

ха-ха

преди 6 години

Палчовци. 90% от алуминия се произвежда в Русия. 95% от алуминия е от рециклиране! Всъщност, Русия в най добрия случей запълва дупката от 5%. Всъщност, не русия а един олигарх роден в колхоз. със странно име...... Дерипаска!

45

ДО 41

преди 6 години

Е не може да сте толкова ***! Какви сте, не знам, комунисти, социалисти, обикновенни улигофрени. Ама такива глупусти дрънкате, че не е истина. Пияни мозъци или избушени кратуни. Спрте да пиете поне за седмица и си направете хормонални прегледи, поне. Супери, Меркел, Бойко...... Ужас и безумие!!!

44

Юнкер

преди 6 години

Не ни се искаше да взимаме крайни мерки, но не ни оставяте друг избор. Ще наложим мито на Хуба-Буба и Орбит, Кит-кат, зрънчото Чийтос...

43

Анонимен

преди 6 години

Вчера разбрахме че юнкер обещал да увеличи "реципрочно"митата на дънки и мотори......имам чувството че в ЕС всички управляващи са като нашите българските-кухи ***. Сега пак реципрочно могат да отговорят а увеличаване митата на бисквитите орео,понеже пращят от акъл

42

Анонимен

преди 6 години

Междо другото,първата описана търговска война в историята е между България и Византия,между Цар Симеон Велики и император Лъв Философ.Стилиан Зауца премества тържището за българските стоки от Константинопол в Солун и ги облага с данъци,а българските търговци се оплакват на Симеон,след което започва война,завършила с победа на Симеон.

41

Земеделец

преди 6 години

Ликвидирайте тая фалшива копания Тайтън машинъри.

40

Adam

преди 6 години

А лалаха глупости за свободен пазар и демокрация:)))) ЕС ако е независим да наложи мита и глоби на американските корпорации и санкции за неспазване на човешките права:))

39

???

преди 6 години

А до преди две години щяхме да подписваме безмитно споразумение ЕС-САЩ

38

Венци

преди 6 години

ЕС готви безпрецедентен по мащабите си отговор! Ще облага с мито вноса на американския бадем!

37

Гошу

преди 6 години

Веднъж един финансов експерт каза за тоя риж шапшал нещо много вярно: - Когато се надуваше имотния балон в САЩ и всички ставаха мултимилионери от това, единствено Тръмп успя да фалира 4 пъти. Сега пак почва с неговите схеми, които няма да доведат доникъде. Тъпо парче се оказа, много даже.

36

Анонимен

преди 6 години

Другарят полковник Тръмп шъ такова лелята на Кравария!Просто не трябва да му пречят!

35

Факт!

преди 6 години

Германците са аут!

34

Коки

преди 6 години

До Малко по-запознатотдавна - по-малко от година ...

33

Анонимен

преди 6 години

Баща му му е дал 13 милиона. От толкова пари да направиш няколко милярда не е лесно. Ако беше, Клинтън щяха да са милярдери. А те не са. И не само те. Клинтън си плати на изборите за натиска да се приеме *** идеологията, а не заради руснаци или нещо друго. На хората им писна социопати да им обясняват кое е правилно и морално и кое не е.

32

Анонимен

преди 6 години

Има заводи на Интел в Германия.