55

Анонимен

преди 6 години

Населението на София е нараснало с 20 процента, а не с 40.От 1 милион и 100 хиляди до 1 милион и 300 хиляди.И вече има за 2016г отрицателен демографски прираст-умрелите са с 2500 повече от новородените.Мит е, че половин България се е преселила в София. Повечето хора мигрират в чужбина. Аз познавам над 200 човека в чужбина и не повече от 10 мигрирали в София.

54

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм доволен,защото е пълно със cелинджъpи!

53

Неа

преди 6 години

Тези 70% обаче имат собствено жилище , нямат кредити и имат някаква горе долу добра работа . То без кредити във всеки град е ок ...

52

sofeto

преди 6 години

И аз съм oт 70% доволните! Дойда си за 10-15 дни в годината да хапна и пийна и после беж да ме няма обратнo че много простотия и селяния се довлекла, и това почва бързо да дразни.

51

Драгалевски Ман Гел

преди 6 години

А най-доволен е Великият Драгалевски Крадец и оцелелите му ай дуци.

50

Анонимен

преди 6 години

У Софето всички са доволни и си пият кафето, на всеки ъгъл дюнерджийници, МОЛ - ве и ОК, мирно и тихо, доволни са от живота, какво им липсва.

49

Анонимен

преди 6 години

Тези 70% са селяните, наводнили София в последните 10 години, които я сравняват със собственото си село. Естествено, че е по-добра от селото им, оставаше да не е.Обаче ние, софияннци, които помним каква беше София не мислим точно като тях, новите ни съграждани-селяни от елитните квартали Манастирски ливади, Кръстова вада, Малинова долина и Витоша.

48

Анонимен

преди 6 години

нормално да има прираст при положение че от 20 години масово хората идват от цяла българия заради работните места и повечето възможности но това е за сметка на изоставените села и топящите се градове както и на 2,5 милиона напуснали завинаги българия с изкючение на половин милион по млади дето са в европа и тук таме идват един път у годината докато имат живи роднини и това е посл еше дойдат индииици пакистанци украинци и живота ще продължи по един или друг начин

47

До Софийска баница

преди 6 години

Е хубаво значи за 40 години населението е нарастанло 10 пъти от естествен прираст и всички са били само кореняци, нали?

46

жителство

преди 6 години

Време е да се върне жителството! И селяните, нахлули на талази да бъдат въдваорени по родните им места!

45

Анонимен

преди 6 години

Прирастът само на столицата, за сметка на бързото обезлюдяване на населените места от цялата страна, е изключително негативен атестат за работата на управлението през последните 20 години. В богатите и демократични държави няма само един-единствен център на живот и такава миграция не се налага, т.к. има блага и те са по-равномерно разпределени в държавата.При нас не е така, точно защото сме бедна, мизерна държава, с потиснато население.

44

нова техника снима

преди 6 години

Вижте специфично тежко увреждане на въздуха около Храма..Има предупреждение ПАЗЕТЕ С Е от пререкания с престъпниците от МВР И КАТ..Следят ги с нано скенери в телата и ги ползват за трайна ликвидация на народа чрез издаване на тежко терористични лични документи..

43

ЯЗЪК ЗА BG

преди 6 години

НА фона на обезлюдяването на огромни региони на BUlgaria лошо впечатление прави прираста на населението в СОфия.Дължи се на ограбването на десетки милиарди живи левове от бедния народ и насочването им към София..ТАМ се издържат стотици хиляди ненужни чиновници в доказано престъпни министерства и ведомства..ИЗдържат ги с ограбвани пари от народа..

42

Софийска баница

преди 6 години

До До Софийска баницаТи хем говориш за преди 100 години, хем ми цитираш данни отпреди 140 години. Преди 100 години, годината е била 1918 г, а не 1879 г. А през въпросната 1918 г. населението на София е било малко над 150 хил. жители. Въпреки това, така и не мога да разбера, какво значение има, колко е било населението на София преди 100 г. Бройката ли ти пречи, що ли?

41

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля че в едно тоталитарно общество с най голямото ниво на корупция в ЕС няма как работещите хора да са доволни .

40

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Това е манипулация, доволните в София са поне 30 % и това са богаташите (робовладелците).

39

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам на такива изследвания.

38

Bill

преди 6 години

Трябва да си умствено изостанал ако си доволен от 700 - 800 евро заплата, която далеч не всички получават в София.

37

До Софийска баница

преди 6 години

Вземи прочети малко факти в интернет и тогава ми говори за 150 хил. Само ще ти цитирамтова: През 1879 г. София става столица на България с 11 694 жители, 2 училища и 10 хана

36

popa ot razgrad

преди 6 години

предпочитам живота в малките градчета...