4

Анонимен

преди 6 години

През 3014 лично Царят-Слънце продаде контролният пакет на Държавата от 33% в ЧЕЗ за 115 млн и се хвалеше, колко много пари влезли в бюджета.Сега същият този Цар-Слънце се кани да откупи обратно контролния пакет от 33%, но вече на двойна цена - за 230 млн и материалът е във възторг.Само че така обичаният Цар-Слънце, няма да извади тия 230 млн от собствения си джоб, а ще ги извади пак от бюджета, т.е. там където внася същия простоват материал, който се радва неистово.

3

Анонимен

преди 6 години

Не им вярвам!Взели са си комисионна и сега ще се чудят как да пробутат далаверата.Да се национализира и никой да няма право да я купува,преотдава или наема за 30 години срок!А печалбите да се влагат в нови инвестиции и социално подпомагане на населението и за насърчаване на раждаемостта+отглеждането на деца,човешкия капитал.

2

Shark

преди 6 години

Всички ЕРП-та трябва да бъдат държавни. Къде го има това, енергетиката, която е основна за националната сигурност на страната, да е в изцяло частни ръце. ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СИ ВЗЕМЕ И ТРИТЕ ЕРП-ТА!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 6 години

добре беше като прибираха комисионни при продажбата на ЕРП-тата, сега реват че няма механизъм за контрол. И?!? някой виновен? някой осъден за очевидно престъпната небрежност? не. то и министър на транспорта имаме, който причини ПТП с жертва, но продължава да си е министър. абсурдистан! мутроландия! ОСТАВКА!