44

Elemx

преди 6 години

Armeiski bg teater i koncert za razveseliavane i toplene na starcheski bg dom...:-)

43

Анонимен

преди 6 години

Вие още вярвате на цветанов, жалко. Мислех, че още хората могат да се спасят в България, но уви. Не се сърдете на никой, вие сте си виновни.

42

Анонимен

преди 6 години

цирк на вис и сик, сега герб и бсп

41

Анонимен

преди 6 години

ДНЕС 72 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ЗАСТАНАХА СРЕЩУ ИДИОТИЗМА НА УПРАВЛЕНИЕ НА СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ! ПИШЕТЕ И ЗА АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ , АКО ВИ ХРУМВА , НО СТАВАТЕ СМЕШНИ !

40

Гинка Върбакова

преди 6 години

"Политици от една партия попитаха как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ, а как може млада дама от село Крушовица на 28 г. да си купи Техноимпекс"Кратко, точно и ясно, и Нинова е сложена на място. Благодаря!!!

39

Анонимен

преди 6 години

На Борисов му шепнат,че БСП знаят за Цветелина и кръговете които всъщност са за зад сделката за това се крие от парламентарна зала като дявол от тамян защото ще има обвинения в корупция и тотален крах за ГЕРБ!А тази Върбакова си е чиста герберка подвластна на ченгета и с чужди дрехи!

38

Анонимен

преди 6 години

До Един от Северозапада 39Днес г-н Цветанов ясно попита , дали Нинова не обслужва някой недоволен кандидат за ЧЕЗ и той попита ДАНС. На този въпрос др. Нинова се ядоса и вика , аз напускам заседанието. Недоволния е Ковачки и др. Нинова и др. Радев загубиха по една пачка пари.

37

Един от Северозапада

преди 6 години

"До вчера Бойко Борисов и правителството нищо не знаеха,сега Цветанов казва, че от една година се знаело и БСП нищо не направило. А, къде са патриотите? Далаверата е голяма и затова яко се лъже"....Нали.....А най добрата защита е нападението, тоест, да обвиниш друг, а не да даваш обяснения публично. Тоест-да говориш за 28 годишната, с надежда другите да забравят и това, че от 1 година се е знаело, и българските банки, цитирани от Борисов, които панически отричат сега...Прах в очите на хорат

36

Курнелия защо?

преди 6 години

Защо *** не пита от къде са милионите евра за хотела в Кюстендил на сестрата на Кирил Добрев и синът на лицето Георги Седевчов Първанов(агент Гоце) а ???

35

Анонимен

преди 6 години

Навярно разбрахте , защо Гинка от Пазарджик беше привикана от Тиквата ! Поведението подсказва за съучастие на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ в далаверата !боко, боко , съвсем оплеска и малкото останало в доброто име на България !

34

Един от Северозапада

преди 6 години

"Как Гинка нападна Корнелия. Ако беше независима никога не би рискувала конфликт. Самата тя е подставено лице на ГЕРБ. Вече с това исказване самата тя подчерта и декларира от коя страна е. Никога човек сам направил парите си няма да ги рискува с гл1пави приказки. Просто тя е фасада. Човекът е Бойко..."....Кратко, точно и ясно.

33

Анонимен

преди 6 години

тази полудя от злоба и завист, сигурно халюцонира Гинка Върбакова. Много ми е интересно(да не дава Господ), ако Сла Нинова беше в момента премиер, как щеше да реагира. Навремето гласува като поп за Д.С.П.

32

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Гуцанов, Мерджанов, Миков,,Янаки Стоилов,В.Лечева, Красимир Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

31

Дичо

преди 6 години

До вчера Бойко Борисов и правителството нищо не знаеха,сега Цветанов казва, че от една година се знаело и БСП нищо не направило. А, къде са патриотите? Далаверата е голяма и затова яко се лъже

30

Анонимен

преди 6 години

Цветанов казва,защо БСП не са защитили националния интерес 2004г. когато се преватизирало ЕРПто!До колкото сещам оставиха на държавата 33% ,които ГЕРБ преди 5год.,прехвърлиха на ЧЕЗ! Сега пък искали да участват в договореностите при продажбата!Като какви ?От правна гледна точка са господа НИКОЙ!

29

Aniafs

преди 6 години

Nali vse pitate ko prai Goranov s izlishaka v budjeta na Bulhariata?! Naa, kupuva na bulgarite chast ot Chehia...ne, ne, ne e ot Chechenia... :-)

28

Анонимен

преди 6 години

Естествено че е знаело. ЧЕЗ да обявили че напускат България още през пролетта на 2016.Но Тиквата се правеше на ударен, защото се готвеше да го прила-пка с Цветелина посредством мюрето си Гинка. Обаче сделката много се разсърди и мина към Вариант--Б пак да го прил-апа, но този път за сметка на бюджета. Голям наглец.

27

Упса!

преди 6 години

Както и да въртиш и сучеш, Корне ле,Гинка ти го рече право в очите!Първо виж гредата в твоето око,после сочи сламката в чуждото око!

26

Просто помисли

преди 6 години

Как Гинка нападна Корнелия. Ако беше независима никога не би рискувала конфликт. Самата тя е подставено лице на ГЕРБ. Вече с това исказване самата тя подчерта и декларира от коя страна е. Никога човек сам направил парите си няма да ги рискува с гл1пави приказки. Просто тя е фасада. Човекът е Бойко...

25

Гинка Върбакова

преди 6 години

"Политици от една партия попитаха как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ, а как може млада дама от село Крушовица на 28 г. да си купи Техноимпекс"