417

Шоп

преди 6 години

Тая селтачка нещо много си повярва? Ще я намерят скоро в някоя канавка. Така се отървават от вече ненужните.

416

Гошу

преди 6 години

Гинка е супер. Сега ако се и нагримира още повече ще ми хареса :)

415

Питащ

преди 6 години

Гинке познаваш ли Пеевски ?

414

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега *** гинче, няма да идеш да си купиш хотел ако си милионерка пьк точно ще идеш да купуваш Чез, кьдето е слабото място на Бьлгарина! Че за там какви ли не вьлци се вьртяха пьк точно ти с тази скромна физиономия кьртиш мифки!

413

Анонимен

преди 6 години

Права е и между другото вчера ми хареса Гинка - а бе Боко, признай си, че и преди ти е харесвала Гинка. Особено с онази неотразима плетена на ръка жилетка меланж

412

Ивано Колев

преди 6 години

Аман от Гинки и Калинки! Аман от ГЕРБ!

411

Анонимен

преди 6 години

Аз искам да попитам как една млада дама на 28 години, от село Крушовица, може да си купи "Техноимпекс"????? ДРУГАРИ ОТ БКП, ЗАЩО МЪЛЧИТЕ :)

410

Анонимен

преди 6 години

Такааа- ЧЕЗ е оценена на 220 милиона ,като според шефа на ДАНС били готови да продават и за 200. Гинка въпреки ,че конкуренцията е отстранена дава от раз 320 милиона. Сега понеже народа иска ЧЕЗ да стане държавна ,ще плати на Гинка 320 милиона ,пък тя ще отнесе едни мижави 100 милиона евро на който трябва. Честито-за малко даже да излезете на улиците да се борите за 100 милиона на човека -Но нищо и така кротко и мирно пак става

409

Парица царица

преди 6 години

47% от българите не могат да си позволят да отопляват ефективно домовете си, а 28% не успяват да си плащат сметките навреме, сочат данни на ЕС, цитирани от Би Би Си.Благодарение на мъдрото ръководство на ЕС и техните агенти от рода на Борисов и гинките.

408

SpaceX

преди 6 години

Права е и между другото вчера ми хареса Гинка за разлика от надутите депутати особено комунистите

407

Анонимен

преди 6 години

Гинке, що не питаш онази cвиня, Десислава Танева, как стана директор на "Мелинвест" на 25 годинки?,А?

406

Анонимен

преди 6 години

Вчерашната пресконференция, поведението на Гинка, до която стоеше консултантът на Цв. Бориславова, подкрепата на Горанов, докато Гинка говореше,тайната й среща с Борисов, нещата които Гинка повтаря като папагал и които сме чували от герб, сутрешния блок на бтв днес, в който представителите на управляващите бранят като опълченци Гинка и сделката...Маските паднаха напълно. И за слепия е ясно Кой се крие зад "сламения" купувач. Омерзително.

405

Анонимен

преди 6 години

Навремето, 91 - 92 г., като ученичка на 16 г. , много се радвах на демокрацията и мразех комунизма. Мислех си , че ако дойдат англосаксонци тук на власт, ще заживеем като тях - дали имение в Далас или Холивуд, дали вила като в Кан или Ница, дали къща в Женева.Един случаен човек ми каза : Моме, като дойдат тук ония от запад, ще те питат единствено кой номер мотика искаш, нищо друго.Беше тираджия и се оказа прав.

404

Анонимен

преди 6 години

Гинче, най е смешно, като хора с незавършен 10 - клас обвиняват комунизма и комунистите са всичко, при положение , че не знаят даже какво е комунизъм. За неграмотните - комунизма изключва частната собственост върху средствата за производство. С цената на липсата на банани.Това са земи, води, полезни изкопаеми, промишлени предприятия, енергетика, здравеопазване , сигурност.В момента е точно обратното - див капитализъм. Ама като не сте чели Жерминал на Зола, още доста години ще скачате хахаха

403

До поздрави от Англи

преди 6 години

Преди 30 години едни хора скачаха по площадите , щото искали капитализъм и свободен пазар. А, да , и за всяко семейство- по едно имение в Англия и сметка в швейцарска банка. Сега останалите тук наследници ще скачат, щото искат социализъм, държавна икономика и ниски битови сметки. След 30 години внуците на първите сигурно ще скачат , щото искат ток, вода, фабрики и асфалт.Прогрес по български.И не забравяйте да обвините Путин и комунистите.

402

Niki

преди 6 години

На всички е ясно че мутрата от Банкя стои зад Гина. Тази СИКаджийска *** стана милиардер.

401

малинка

преди 6 години

защо написаха че Гинка е изсякла гора, за да направи фотоволтажа, а било декларираноче не е гора.

400

Анонимен

преди 6 години

В България има доста хора,които могат да извадят 300 милиона евро чисти пари и да купят ЧЕЗ.Защо обаче някой реши,че точно чрез Гинка ще стане продажбата.Струва ми се,че се готви огромна измама и някой иска да прикрие следите си.

399

Анонимен

преди 6 години

След като напълно овладяха медиите,прокуратурата,икономиката,администрацията,ТЕ решиха,че владеят цялата държава.Не им пука.ТЕ са господари над всичко.ТЕ промиха мозъците на хората до степен да приемат,че една гинка може да купи енерго разпределително дружество обслужващо половин България.И за децата е ясно,че зад нея стои Някой.

398

Василев

преди 6 години

Наглата мутра Бойко Борисов няма ли да си подаде оставка, вместо да се прави на жертва от някакъв задкуслисен сценарий!!!???Комунист срам няма!!!България ако е държава, аз съм космонавт!!!Лошото е , че и опозицията е с такава репутация и авторитет както и герберите, пълни корумпирани некадърници!!!Агент Ники Барнаби!ЦРУ!!!