120

Анонимен

преди 6 години

КЛЕПТОКРАЦИЯ!

119

Анонимен

преди 6 години

"Аз се запознах с премиера и той с мен"))))

118

Анонимен

преди 6 години

Гледам и не вярвам на ушите си!!!Това и африкански диктатор не е в състояние да го направи...

117

TS

преди 6 години

До min4effТези дрехи са от бутици на световни дизайнери и ти е бедна фантазията колко струват. Повечето българи работят поне по 10 години за тези пари.

116

min4eff

преди 6 години

Гледам снимките и се питам, защо дама която придобива фирма за 320 млн. евро, ходи с дрехи от битака?

115

ТИ

преди 6 години

Пак прецакаха "Умния" българин. Браво! Голям сценарий!За една най-вероятно без за намерение за осъществяване сделка се вдига огромна пара. Уволнява се министър, търсят се гадове.Изговорват се купища глупости. Най-накрая спасителите купуват дял от ЧЕЗ, т.е държавата основно финансира сделката, което и е целта на цялото упражнение.След това определени хора се облажват пак с държавни пари. А всъщност държавата има всички механизми да контролира стратегическите предприятия неависимо от собственик

114

сони

преди 6 години

Гинка с тия двамата мафиоти настъпи мотиката и гледа жално-милно.Сега като и скръцне и байХ и тя ще го снесе...

113

обикновен човек

преди 6 години

НЕМОГА да повярвам че това се случвадо къде я докарахме този театър е някакъв тест проверка колко глупав е станал народа та да му пробутват такива номера,този път няма да мине номера някой апаши трябва да отидат затвора вече

112

Некъф

преди 6 години

Замазване на очите ни прилагат ГЕРБ. За да ни успокоят почнаха да дрънкат че ще купуват ЧЕЗ, а на края Гинка ще изкупи държавата ни!

111

Д-р Хаус

преди 6 години

Гинка стои с двете ръце зад гърба като ученичка пред дъската или като подсъдим пред съда. Устата и е пресъхнала ,едвам говори , гласецът и трепери. От страни двамата гавази седят в едни и същи пози на пазачи и излъчват предупреждението" Ако си сбъркаш репликата, лошо ти се пише"Интересно стана като Гинка каза,че"Премиерът иска да придобие пълен кнотрол над сделката " Гавазите нервно се размърдаха и взеха да мърморят...

110

Трандафор Босев

преди 6 години

Ей, много хитри тези нашите управляващи! Брех, брех, брех! Ще се включат и те в сделката и ще вземат дял! Голям дял! С държавни пари, ще купят част от Гинкината фирмичка, нищо че тя пазарува ЧЕЗ, много над пазарната оценка. Брех, че хитро! Така народа ще е доволен, че си има част от ЧЕЗ и няколко души ще си увеличат сметките с няколко милиона! Брех, брех, брех!!!

109

Георги

преди 6 години

когато лъжливие обещания станат повече от думите, думите губят своя смисъл. А те ни лъжа в очите, толкова отвратително, колкото Тошу Живков през комунизъмЪ.

108

Сержант

преди 6 години

Партията ГЕРБ беше създадена от Европа с единствената цел, част от усвоените пари по европроектите да се връщат в партиините каси и там да се разпределят на отговорни другари. ББ сигурно плаща процент на началниците си.

107

Yoan

преди 6 години

"Премиерът пожела"? Премиерът или държавата искат дял?

106

Бдинец

преди 6 години

Да речем ,добре БГ фирма купува ЧЕЗ България!Но защо купувача не е улегнал мъж-бизнесмен!Отговора е много ***!Бойко обича да назначава и работи с жени,от еврокомисарки,калинки по министерствата,кметици и т.н..Кака Гинка е скромна,кротка женица и ако Бойко каже ,ще прехвърли цялото ЕРП на държавата,то така или иначе не е нейно!

105

Гинчо ламбадата

преди 6 години

Без ток неможе! Ще си платите, на Гинка ли Гинчо ли на Минчо ли няма значка, като трябва и кючек ще играете.

104

Анонимен

преди 6 години

Както имаше Меркози сега сякаш се появи Донгоракова

103

маде ин Булгари

преди 6 години

Най-вероятно Гинка от Пазарджик, след "покупката", ще разпартачоса ЧЕЗ и ще го продаде на отделни части на разни пазарни шарлатани. И ние ще останем без ток!

102

Анонимен

преди 6 години

Нушкеее, ква е тая рокля с къс ръкав на минус 15? Нещо да не ти е жега?

101

Анонимен

преди 6 години

Проблема е че Чез няма конкуренция. Трябва да има конкуренция защото така ако ще държавата да притежава и 100 процента от ЧЕЗ не е гаранция, че ще има справедливи сметки за клиентите.