361

До 999

преди 6 години

Като цяло си прав. А тази новина навсякъде я въртят по света. А и този патриотизъм няма да им помогне ако решат да ги унищожат - за справка Ирак, Либия, Сирия, Югославия...

360

Анонимен

преди 6 години

Не се прави на разбирач по турски език ! Султана таза точно това ,че детето има знаме в джоба си и ако загине за родината ще бъде покрито с него ! Кво ми изопачаваш и разработваш нов турски език ?!.Анифе, дори и под 1000 ника да пишеш, си личи, казах ти...

359

ДетскаГрадина Ракета

преди 6 години

Предлагам да нападнем Турция !Моите деца са по-обучени от вашите ...

358

999

преди 6 години

Е ТАЯ НОВИНА ОТ ДНИ СЕ КЪСАТЕ ДА Я ВЪРТИТЕ ПО МЕДИИТЕ !КАКВО ЦЕЛИТЕ ?ИЛИ МОЖЕ БИ ПРОСТО ВИ Е ЯД ? :ЗАЩОТО РАЗБИРАШ ЛИ НЯМА ТАКЪВ БЪЛГАРИН , КОЙТО ДА СЕ БИЕ ЗА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И ДА УМРЕ ЗА НЕГО !КОЛКО БЪЛГАРИ НЕ САМО ПРЕЗ ПРЕХОДА , ВКЛЮЧЕТЕ И СОЦ РЕЖИМА - КОЛКО БЪЛГАРИ СА УМРЯЛИ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ? КОИ СА НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ ? КРИТИКИ В ТЕЛЕГРАФ И В НЯКОИ ДР.ЧУЖДИСТРАННИ МЕДИИ - НО В ТУРСКИТЕ НЯМА !ТЕ СА СИ ИСТНСКИ ПАТРИОТИ! НЕ СА КАТО ВАС ГРИЗАЧИ ПО ФОРУМИТЕ !

357

Анонимен

преди 6 години

До азНе се прави на разбирач по турски език ! Султана таза точно това ,че детето има знаме в джоба си и ако загине за родината ще бъде покрито с него ! Кво ми изопачаваш и разработваш нов турски език ?!

356

Анонимен

преди 6 години

На тоя пенсионер няма ли кой да му подари един скункс .Децата трябва да се учат на любов към семейството не на война за родината !ЕС незабавно да прекрати всякви конткти с Турция и Русия .

355

Анонимен

преди 6 години

Султан, .... Ердоган да подготви себе си за смърт и почести, а не това малко дете.Ислямя е страшна зараза ! Тези хора разбират само от сила. Ислямистите се гордеят със смърта, а нормалните хора с живота.

354

Анонимен

преди 6 години

Забележете какви хора са се събрали в залата ! Няма нито един интелигентен човек , жените всички със забрадки , абсолютно всички са ислямски фанатици ,а сега промиват мозъка и на момиченцето ! Тези са направо за международен съд !

353

Анонимен

преди 6 години

Имам познати турци. Като дойдат тук не им се връща. Пият си спокойно, веселят се, отпускат си душата..Ами що се връщат? Аз и познати българи имам които се връщат в България и те така ама като свърши отпуската си тръгват за Европата, не им се стои в просперираща България.

352

Анонимен

преди 6 години

Според мен на детето му се живее още .Обаче вече са го направили камикадзе .Идеята е всички деца да станат османлии в ЕС и готови да последват ЕР *** .

351

аз

преди 6 години

До Анифе Чакър Превеждате буквално, а не трябва. Освен това глаголът "örtmek" може да означава "погребвам= topraga vermek" , а не само "покривам". С това, че знамето й е в джоба се има предвид "ако се бие под турски флаг", т.е. Ако падне геройски в бой за турския флаг/Турция, ще бъде погребана с почести.

350

Анонимен

преди 6 години

Не искам и да коментирам Анадола, а Ви посочих, че щом лелеете за там, какво изобщо правите в тук..Мога да бъда където си поискам. Нещо против ли имаш?

349

Досега

преди 6 години

говорех с уважение към Ердоган, поне от възпитание; след изказването за ШУТА от негов министър "се шокирах"( както каза деликатно за ЧЕЗ чешкият Президент), защото така говорят невежи и прости и направих паралел с почетния председател на ДПС, който преди повече от 25 години ПАК заплашваше с ШУТОВЕ("депесарски) и са от един ЕТНОС???Традиционно изразяване? "ПАРОЛА"Та Ердоган няма да се ползува с уважение повече.Сигурно.Копира съветските "нахимовци", които пък -някогашната "хитлерюгенд"- все невръ

348

Анонимен

преди 6 години

Затова детето излиза разплакано...Видял си ти разплакано дете. Трябваше да видиш сополивите третокласници изтипосани на пост на паметника на Левски в студа как подсмърчат и бършат сополи с ръкавите.

347

Вал

преди 6 години

До АнонименНе искам и да коментирам Анадола, а Ви посочих, че щом лелеете за там, какво изобщо правите в тук.

346

Ер Малък

преди 6 години

Великата османска империя се възражда отново ярез Ер Доганя .Османлиите ще превземат балканите с анексиране .

345

Az

преди 6 години

До АнонименНикъде не се казва, че ще бъде покрито със знамето!Превеждайте правилно!

344

ненормалник долен

преди 6 години

Явно хората на Ердоган предварително са казали и инструктирали детето относно това какво ще му каже "султана" ? Затова детето излиза разплакано и разтревожено ,дори трепери горкото момиченце ! Бах ти просташката държава !

343

Хи-хи -хи

преди 6 години

Надявам се от Ердоган да не остане нищо до една година !Ще го погребат с почести като хуморист и фантазьор .

342

Анонимен

преди 6 години

Извинявайте ,че се намесвам в спора ви , но внушението което прави е очевадно ! И не го прави само на това момиченце , прави го към всички деца .Объркал си се. Не го прави към децата. Прави го към родителите им. За да проумееш какво иска да каже трябва да си наясно с политическата обстановка в Турция. Дълго е да ти обяснявам, съдейки по коментара ти съвсем не си наясно.