11

Lina

преди 6 години

Добре, защо са тези лъжи?? Снегорини няма, не са почиствали, няма и да почистят? Зимна приказка, само че някои хора са на работа и трябва да стигнат някак си. Ще чакаме да разтопи, по правилото на общата безотговорност...

10

данъци

преди 6 години

Ето за това плащаме данъци за да може да не си караме колите, понеже някой си си е прибрал едни милиони и сега няма снегорини."Не си карайте колите" ами защо ми взехте данъците като няма да мога да се придвижвам.Ей това е нашата държава зимата все ни изненадва нищо, че е зимаФандъкова много минуси станаха вече май ще си последен мандат(не че следващия ще е китка)

9

маке

преди 6 години

я още вчера съм включил личния снегорин от кащата до избата да ми разчиства до рботното место

8

Анонимен

преди 6 години

Моля, граждани, не пътувайте и не паркирайте! За да може Самоковският компир да плати едни 10 милиона за деня на един Кумчо Вълчо за "чистенето", а той ще върне на нея и на Ловеца вкусен суджук! Моля, не паркирайте и не излизайте щото са паднали 12 сантима сняг!!!

7

Ф.С.В.

преди 6 години

Ами ако Юнкер потъне в някоя преспа на път за работното си място НДК ) Ще стане голям скандал при суджуците-Европа пак ще им се смее ))- Дано бързо се стопли времето - само така ще се оправят нещата- Къде са синоптиците - да хвърлят на боб и карти таро- за да успокоят Суджук партията

6

Анонимен

преди 6 години

Сега си пролича че няма почистваща техника. Тази техника е само на хартия и се прибират милионите. Къде ви е почистващата техника Другарко самоковска даскалице? От 5 часа съм по улиците и боксувам немога да стигна до работното си място.Зимните гуми са ми на 2 месеца а боксувам. От долу е лед отгоре сняг. Само Цариградско шосе ли е приоритет и е почистено ами другите квартали? Тролейбус 1 боксува и неможе да тръгне от спирката! Бул. Владимир Вазов изобщо нее чистен! Снега е 25 см.

5

Анонимен

преди 6 години

До кметицата в ловеч един снегорин само един път ли ще мине много икономии

4

до 3

преди 6 години

Лъжеш не отчита

3

Ф.С.В.

преди 6 години

Март месец зимата ни изненада изненадващо !! Явно синя и зелена зони са потънали ) те не са в покрайнините дами и господа - те във всички БГ градове са в центъра )) Кога ли снегопочисващите фирми ще си признаят какви пари се делят между тях и кметовете ) Но суджуците си траят и пращат към бога слънце пари - за да бъде милостив към тях и да ги огрява с своята глава галена от 3 папи ! 2018 г БГ ще е под 7 мил население- Влизаме в 6 мил - Това е от великият растеж на БГ - роби няма -а бизнеса вие !

2

Анонимен

преди 6 години

Аз пуснах и ми отчете, че съм заплатил. Я се разберете първо.

1

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-НАКРАЯ за директор на цгм сложиха млад и кадърен човек