86

Анонимен

преди 6 години

Супер новина. 4 дни! Колхозниците ще могат да хапнат и нещо друго освен корени.

85

Ме

преди 6 години

Пуснах си парното на макс и глей кво стана ...

84

Византиец

преди 6 години

Търсенето на газ от Русия расте непрекъснато. Европа без Русия не може да се развива пълноценно. А ние, глупаците се отказахме от южен поток. Имаме некадърно правителство, което обслужва чужди, но не и наши интереси. Сега щяхме да получаваме милиони за транзит на газ към Европа, но ще получават турците, а ние ще им плащаме.

83

Анонимен

преди 6 години

Съвсем изпаднаха зад борда Газпром, като няма на какво да се радват ще се радват на студеното време, видите ли 4-ти ден рекордни количества газ продадени от Газпром. Смешни и жалки.

82

до 80

преди 6 години

Е, що! Кой е собственикът на газпром?

81

Анонимен

преди 6 години

До ГацоСладур си Гаце....

80

Варшава

преди 6 години

Чакаме тръбата с норвежката газ.

79

Баба Меца

преди 6 години

Путин спре ли кранчето Ко праим? А eвpoгейчетата??

78

глад студ без изход

преди 6 години

След случката с Готвача на Путин, работата сериозно се размириса.Хората научиха че безизходицата не е лично премеждие, а всеобща болка. Това обединява хората и може да се очакват сериозни стълкновения на гладните тълпи в Русия.

77

четете бе хора

преди 6 години

Да изнасят защото тръбата от Норвегия приближава Полша и цената скоро ще падне.by24.org/2018/02/14/poland_declared_a_start_of_building_baltic_pipe/

76

Евро хомосексуалист

преди 6 години

Защо думата "евро"гeй се цензурира? Престъпление ли е да бъдеш гей в Европа? Ние демократичните еврохомосескуалисти ще подадем жалба до съда в Страсбург за дискриминиция!

75

Еврогей

преди 6 години

Русия забрани вноса на много западни стоки което доведе от милиарди загуби и освобождаване на хиляди работни места в ЕС. Защо ЕС не наложи контрасанкции и не забрани вноса на руски газ и нефт в ЕС

74

Евр

преди 6 години

Русия забрани вноса на много западни стоки което доведе от милиарди загуби и до освобождаване на хиляди работни места в ЕС. Защо ЕС не наложи контрасанкции и не забрани вноса на руски газ и нефт в ЕС

73

ВЪПРОС

преди 6 години

Нямаше ли санкции за руския газ - да не се купува от ЕС ?Май само ние в България сме шимпанзета >

72

Анонимен

преди 6 години

Ние просто нямаме работа в ЕС.

71

Анонимен

преди 6 години

А на нас не ни дадоха да си имаме тръбичка. Бойко да си даде тръбичката под наем сега за да компенсира българите. И на внучето тръбичката да даде, защото и моето внуче се нуждае от стандарт, не само неговото. Всеки трябва да си плаща за грешките пред този превд когото ги е направил. Бойко има мноого да плаща. Животи има да плаща...

70

Анонимен

преди 6 години

Европейците трябва да стоят на студено зимата и да бойкотират руския газ. А те, европейските режими, спират Южен поток за чужда сметка, за да накажат руснаците.

69

Анонимен

преди 6 години

Путин е виновен. Сигурно пак е пуснал големия вентилатор да духха сибирски студ на запад.

68

ТРЯБВА

преди 6 години

Защо не послуша Европа Плевнелиев ?Този мъдър човек говореше наляво и надясно че ЕС трябва да спре да ползва Руски Газ и да премине на САЩ газ .А и Германия е за бой - толкова много ВЕИ имат че може да изнасят Ток в Целия Свят , е вярно че само за зареждане на телефони .

67

Гацо

преди 6 години

Изостанала работа,ние отдавна минахме на гориво от екологично чисти авт.гуми под мъдрото ръководство на ББ.