9

Handel

преди 6 години

Поръчана от списание "Жената днес"... Да бяха ми го поръчали на мен. Щях да им изкарам 200% резултатност.

8

Анонимен

преди 6 години

Статията е подвеждаща. Цели се приемане на Истанбулската конвенция. В България тези евтини манипулации вече не минават.

7

дядомраз

преди 6 години

Това е добре! А колко от жените могат да плетат,да перат на ръка,да шият,да готвят,да гладят,да раждат и възпитават деца? За плевене и копане,за гледане на пиленца и връзване на лозенце няма да питам. И кое аджаба е по-важно?

6

снайпера

преди 6 години

Ако па е резервната кукла на на правилния татко, не можете да я стигнете в бизнесоо..!!

5

онбашията

преди 6 години

До Не щем конвенцията"доказано" е от думите дето влязоха покрай подобни нАучни изследвания. нормалните хора не чакат "доказателство" дали слънцето топли или не топли.

4

Анонимен

преди 6 години

Проучване показа: Жените имат бизнес качества, но са подценени=====И ся ко праим? Приемаме Истамбулската история и всичко веднага се оправя, нали? Ей, подлудихте ни вече с простата си пропаганда!

3

Анонимен

преди 6 години

Гинка ли имате предвид?Тя току-що каза на телевизора с ярък селски акцент, че е не е "оШФОРка"!Бооооже!

2

annybody

преди 6 години

Открай време все някой *** дава акъл - мъжете това, пък жените онова.това е и критерият за компетентността на всеки, който определя нечии качества според пола.Не ми се коментира обстоятелството, че през последните 18 години неведнъж мъже са оплесквали бизнеса, а жени са ни измъквали буквално за перчема - трябва ли да правим заключения, основани на пола?Интелектът и интуицията са от първостепенно значение - там няма разграничение по пол, нищо че жените са по-силни - и по-зле платени.

1

Не щем конвенцията

преди 6 години

И феминистките ви проучвания не ги искаме. Отдавна е доказано, че за да създадеш сериозен бизнес трябва да притежаваш качества които мъжете притежават. Именно затова те са по - успешни. Не, че жените са по - долни или по - малко интелигентни, просто в много от случаите предпочитат да се занимават с нещо което е по - ниско платено но им допада повече.