28

СН

преди 6 години

Сидеров няма да събори кабинета! ЧЕЗ да е българско, е една от мечтите на Сидеров.

27

Анонимен

преди 6 години

П.П Сидеров е маша на Пеевски ама "тИез нИ вЪ гИ казват на село"

26

Кутевщини

преди 6 години

Кутев е нарицателно, а не фамилия.

25

Анонимен

преди 6 години

Нещу съ разгонили джендарите в софиа ! Неможете да си намерите сигурно масажист от африка ?

24

3M

преди 6 години

кутевия е споделил мокрите си сънища...

23

Прав е.....

преди 6 години

..........Путев......

22

Пешо

преди 6 години

Сидеров вчера се ръкостискаше пред медиите с Цецо Апартаментния!

21

Калеко Алеко

преди 6 години

Абе другаря Кутев още ли завежда "Отдела по Медийна Комуникация" на "БСП и СиЕ"АД, а какво става с подопечните му ***, още ли пишат само по убеждение, както самият той твърдеше или вече са предвидени и известни финансови стимули ... ?!

20

до 19

преди 6 години

Защото преди 1989 предприятията бяха печеливши а оттам и хората. След приватизацията предприятията отидоха за скраб и шепа хора забогатяха за сметка на тоталното обедняване на хората. Откакто приватизираха енергетиката частните ЕРД ни свалят по 3 кожи. Панимаеш.

19

Дядо Благоев

преди 6 години

С всяко непремерено изказване тия бетонни червени глави губят позиции.Не се научиха,че някой път трябва и мълчание да извличат ползи.

18

TPE3BEH

преди 6 години

Браво кутьо, добри опорки са ти подготвили, но пак нищо вярно няма в това лоето говориш. Ако сидера се отдръпне, ББ веднага има резервен план - марешки, който само това чака. Да не е луд сивата златка, най-голямата политическа *** да изпусне баницата. Матушката вече и свършват денгите.И за енергоразпределителите - отдавна хората са научили че държавата е най-лошият управник в такива дружества, справка - пощите и бдж.

17

Анонимен

преди 6 години

Що пък ЧЕЗ да става държавна?Държавата няма капацитет да управлява една болница, а ри искаш половината енергетика.

16

хой

преди 6 години

Колкото и да ми е неприятен Кутев, ама това което казва е правилно. Сега бе момента държавата да си върне криминално продаденото дружество за ел. разпределение. Но то държава вече нямаме, така че пак ще е частно и ще продължава да ни ограбва и броя на милионерите да расте.

15

Анонимен

преди 6 години

Сидера усети провала на Джебдъритр и ще ги свали. Така си подготвя условия да бъде отново патерица на БСП, които ще спечелят изборите. И да си властва. Винкела и Шкембе воеводата ще стоят на опашката на киня и ще ронят сълзи. Каквото откраднали - откраднали, това ще им е. За Воля не говорим. Те ще изчезнат заедно с "евтиния" им бензин. Ще трябва много да се молят на Кака *** и са се извиняват, ако искат да блажат от слсдката властчица. За Тиквара не знам, ще се крие и моли и да не го арестуват.

14

Анонимен

преди 6 години

До niТова показва само колко е мало-умен народа, и как цялата държавна машина, включително всички медии, работят за управляващата олигархична тройка: Боко - Пеевски - Доган! Не знам теб какво те топли това

13

Анонимен

преди 6 години

един малък гении от силистринските села , дайте му власт ......

12

ni

преди 6 години

можа и да падне ама БСП това к'во ги топли - той пада два пъти и какво? Да не би БСП да са победили на избори

11

Анонимен

преди 6 години

В България е имало само двама истински водачи на парти Сидеров и Доган..Останалото са хамерикано османски ...

10

Крадат милиарди

преди 6 години

Да се докладва колко милиарда са ограбени от БЪлгарския народ с нагло високи цени на тока след Ненужната криминална приватизация на енергото.Заради високите цени на тока десетки хиляди фирми са фалирали..Допуснато е организирано ограбване на бедния оставен без доходи народ/над 5 700 000/ от чужди фирми.

9

Ранърса

преди 6 години

Ша събори ,ама Киро Жарта го чака ! А кво става с ЧЕЗ ,бе ? Верно ли Бойко го купил ???