40

Анонимен

преди 6 години

Най-умните и най- патриотите нали останахте в бг. Хайде оправяйте се сега!

39

АНТИ

преди 6 години

Хората станаха лоши.България умира !Кой ще спаси България ?!

38

Електромер Паша

преди 6 години

Е как ще сме на дъното?Щом една изкукуригала пенсионерка успя да пребори чешки милиардер и да купи ЧЕЗ, няма как да сме бедни !!!

37

Анонимен

преди 6 години

До Чичо.Отивай да се дупиш на Цветанов и Борисов, да си заслужиш гъзо-лизяческия хонорар, ***.

36

Един от Северозапада

преди 6 години

Лъжат! Вие на Евростат ли ще вярвате, или на Бойко и четата му? Цъфтим и връзваме от всякъде, а икономиката е във възход, Европредседатели сме!!!

35

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Да не забравяме че тука най пълноценно се усвояват парите.

34

Имотен балон в София

преди 6 години

Но иначе сме на челни места по спекулативно надуване на цените на жилищата !!!!

33

Отново отличници!

преди 6 години

За добро или лошо при "демокрацията" границите са отворени и всеки трезвомислещ се евакуира/спаси от мизерията.Ако границите бяха затворени щеше да има БУНТОВЕ,ЛИНЧ И НАРОДЕН СЪД и държавата ни щеше да дръпне напред.Еххх ако....но сега ме е срам и яд,че съм роден на тази прокълната територия...но и съм доволен че вече не оцелявам/мизерствам в нея.

32

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега пак, че ние не сме мърдали от дъното.

31

Ризван

преди 6 години

То остави заплатите! А здравеопазването!? Хем бедни, хем болни! Мирише на почти легализирана, скрита евтаназия.

30

Анонимен

преди 6 години

искам да попитам: след като мутрата каза в национален ефир, че Банско бил в топ 10 на света и на следващия ден излезе официална информация, че е на 112 място от ски курортите в Европа, нещо ще излезе ли да се извини за невежеството си или ще продължи да киха пари на Цеко и поръчки на Шиши?!? Затова трябва #ОСТАВКА!

29

До Чичо

преди 6 години

Аз съм на 70.От както се помня все бяхме на дъното по доходи.Така че нищо ново.Но поне днес можем свободно да дишаме.А децата нека си лаят.На тях име широко около врата и никога няма да разберат какво е било. Ние нямахме право на глас ,иначе Московска 5 Свободни ,глезени млади хора.

28

Чичо.

преди 6 години

Преди 30 години бяхме много по зле.Вие деца просто не може да си представите какви късметлии сте. 350,000 нито учите нито работите ,само поучавате.Малки,жалки мушмороци.Бедноста е най-справедливата ,,награда" за г.л.у.п.о.ста.И вие го доказвате всекидневно по форумите.И да ме псувате и да ругаете това е очевидната истина и нямате аргумент да ме оборите освен сочна псувня или ругатня.Ако така продължавате,точно вие ще затриете България-нихилисти и неудачници с претенции.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18В Румъния няма да ви искат!!Ще се наложи да поемете към Того, Гана и Замбия.П.П. И сега има МНОГО ганки и *** които слугват (чистачки и прислуга) в Азия на ............индийци!УЖАС!!

26

Hezt

преди 6 години

Stopiraite plastaneto na danaci, taksi, zdravni vnoski...i ostavete rabotodatelite sami da si rabotiat v tehnite firmi...prosto obstonarodna bezsrochna bg stachka za eu zaplati kato v luksembourg, belgia, holandia, germany, france, italy...

25

Анонимен

преди 6 години

"Пак сме на дъното на ЕС по минимална заплата"Така и ще си остане!!И ще става все по-зле.Докато гласувате за пожарникари, шкембелии, Соколи и Сайдери с жълта книжкаще е ВСЕ ТАКА.Нямате шанс, ***.

24

naTpuoT

преди 6 години

5 века амуджите не са успели да ни пречупят...пръйте си сметката!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Гледа се средната!

22

Анонимен

преди 6 години

Икономически Ликвидираха Държавата ни.Някаде го правят със Санкций Другаде с Пълна Международня Изолация Нас с Купени Правителтсвени (Продажници).Важното е Да се Радваме че Юнкер е Погалил Шефа по Главата.

21

Кика

преди 6 години

Как бе до скоро пишехте че средната заплата е 1300лв....се га на дъното