37

Анонимен

преди 6 години

Животът е жесток, селяни! Дерзайте!

36

Анонимен

преди 6 години

До Владко МурдаровСамо ме е яд, че и родителите ти не са мислили по същия начин..

35

Василев

преди 6 години

Има голямо социално неравенство в най-демократичната и либерална система, и в цивилизования модерен свят в който живеем!!!Защо така се получава селяни прости???Защото щастието на богатите в България се крепи на нещастието на бедните хора!!!Така е в цял свят, поне се радвайте , че сте от хората в златния милиард и сте членове на ЕС, защото колко по-богтаи са капиталистите, ще има повече угризки за вас!!!Живота е жесток!!!Агент Кери Доусън!ЦРУ!!!

34

АМАН От наглеци

преди 6 години

*** на власт след 1947 година преди ограбваха народ аи строяха огромни ненужни комбинати и заводи.Към 1989 година обема на НЕЗАВЪРШЕНОТО СТроителство бил над 159 000 000 000$..Сега същите нагли престъпници насочват десетки хиляди милиони годишно САМО КЪМ НЕНОСЕЩИ ДОХОДИ НА НАРОДА КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ..

33

Крадат милиарди

преди 6 години

МИнистерски съвет годишно харчи над 23 000 000 000 ограбени от народа живи кървави левове.От тях нагли престъпници крадат над десет хиляди милиона годишно през Оперативни програми и евро фондове.ЗА помощи НЯМА ПАРИ>..От заплати,пенсии и помощи за оцеляване крадците на власт не могат да крадат нито лев.В Северна БЪлгария е страшно обезлюдяват българските села и градове вкл Свищов,Видин Враца,Монтана<БЕлене,Никопол ,Левски ..в селата няма магарета ,кучета,кози,овце,***.

32

Анонимен

преди 6 години

работа има, ама *** искат пари без работа. И понеже Тодор не ги е научил да бачкат, само тролстват и се чудят откъде да изцоцат нещо без труд.

31

Страшно

преди 6 години

Милиони са без доходи в БЪлгария..Ходих няколко пъти в бюро по труда не дават никакви шансове..не искат да ни регистирират ,помощи не дават вкл за храна,Терористи на власт ползват автоматизирани системи за блокиране на милиони неудобни на престъпниците през лични документи..Където и да поискате работа НЕ ДАВАТ>БЛОК мислене за назначаване са въвели..

30

Анонимен

преди 6 години

като нямате 2 пари акъл и мързел в изобилие, ще мизерствате. Сетили се на стари години да търсят работа. Като бяхте млади киснахте по кафенетата.

29

Василев

преди 6 години

При комунизма това нямаше да се случи, защото другите хора мислеха за теб и системата беше диктатура!!!От една страна това е по-хубаво, защото ако си *** и невеж, ако по умния те командваха!!!Сега една част от умните станаха слуги на корпорациите и банките, другите си имат частен бизнес, и на никой не му идва и на ум да образова и учи простаците , които трябва да експлоатират, за да живеят те по-добре!!!Живота е жесток селяни прости, отваряйте си очите!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Интересно, толкова сме добре, богатеем, невероятен растеж, всяка Събота ходим на море до Гърция, караме нови коли, заплатите високи, спестяваме редовно, децата учат в чудесна атмосфера, учителите като професори, с високи заплати, теглим заеми и кредити, връщаме ги в срок, армията нахранена и подготвена, готова за бой, туристите с милиони, морето чисто, замърсяване няма, корупцията отдавна я няма, ДДС не се тегли, контрабандата ликвидирана, всички трафиканти са в затвора. Защо ли се е опитал да с

27

реалист

преди 6 години

ВИДИМО ОТ ГРОБ. СПОРЕД ГЛАВНИЯ СУДЖУК, ЗАБОГАТЯВАМЕ, НЯМА КОРУПЦИЯ И ХОРАТА ЖИВЕЯЯТ ПО-ДОБРЕ. ОСТАВКА, ДНЕС!!!!!!! УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!!!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Така е, Гинка си купи ЧЕЗ под носа му и не издържа човека. Пазарна икономика. По-силният оцелява.

25

Василев

преди 6 години

И какво ще разберете от живота , когато всичко ви се предлага , без никакви усилия и лишения???Това не е живот!!!Евреина е завладял света, защото всеки ден се е борил, въпреки че всеки го е мразил и гонил!!!Всеки ден когато се бориш ти се самоусъвършенстваш, научаваш как да правиш нещата по-лесно с по-малко усилия и енергия и го предаваш на децата си!Сега може да управляват света чрез глобалната неолиберална политика с най-малко средства и енергия, но не ги интересува живота на другите!ЦРУ!

24

Анонимен

преди 6 години

Boiko vij kak jivejat horata vij kajvo pravat ot besoari4ie miseria vie ot gerb i vaschto prsvitelstvo ne vi li e strah ot boga kakvo pravite sa bg narod do kade dokarahte horata da se samoubivat i dezata milite kato jadete i piete vie ot gerb pravitelstvo ne se li samislata sa bednite bolnite neschtasnite deza maje jeni starzi starizi besbojieto sa nakasva bog vijda vsi4ko sabavja no ne sabrava a vie jaachte piite i se rashojdaute oi 4ujbina na garba na bg neschtasten narod museria

23

Анонимен

преди 6 години

Видимите резултати на *** ефенди и Цецо Пипоня.

22

Анонимен

преди 6 години

естествен подбор. слабите не оцеляват!Има хора които цял живот не прихождат, ако ще Бойко и по 2 патерици да даде.

21

...

преди 6 години

Значи първо аз вчера слушах това вестници това телевизии това радия това списания всичките казваха, че безработицата в БГ били минус 23%! Значи това и бойко борисов го каза, че в БГ безработица е нямало няма и нямло и да има! Това първо! После се оказа, че и престъпност нямало! Никаква най много 1-2 престъпника да имало в цяла БГ! Трето се оказа, че и здравеопазването ни било цъфнало! Значи всичко ни е наред сега що тогава се е запалл тоз човек! Не ми е ясно! Сега ше го пишат луд! Няма как...

20

Анонимен

преди 6 години

демократичните сили на БГ доведоха народа до безизходица !!!... уви, на всички те децата им учат в западни колежи !!!

19

до Василев

преди 6 години

Покажи върху теб как го правят японците. Явно си присъствал на много такива...Аман от правещи се на интересни!

18

Анонимен

преди 6 години

кисело зеле и шише ракия, и една тояга до стола, че като се натряска да пребие жената. А с котката да си забърше мустака