24

Анонимен

преди 6 години

Елена Йончева за 10 минути ги направи тези три нарушения, като пресече на червено, дали някой ще й вземе книжката.

23

Анонимен

преди 6 години

То така всеки селски милиционер ако ти има зъб ще ти натрупа 10 нарушения за 2 часа! Ти ще се озлобиш и ще го удариш през просото! Лятото като изсъхне тревата ще запалиш общинската мера и гл. секретар Николов ще дава интервюта как се борят със стихиите!

22

ззз

преди 6 години

Санкцията не е никак прекалена. Аз за 10 години нямам такива три тежки провинения, за година трябва да си много зле.

21

Дядо ви

преди 6 години

За да има ред по улиците и пътищата на страната минималната глоба за нарушение трябва да бъде равна на минималната заплата за страната. На българинът до като не му бръкнеш в джоба няма да се научи на ред. Сваляне на номерата, до като не се плати глобата.

20

Анонимен

преди 6 години

Българска работа.Все си мислят всички, че въпроса е в промяната на закона.Не е в закона, а в тези които го прилагат.Когато почти всяко нарушение спре да се решава с по 20-50лв на угоения катаджия, нещата сами ще си дойдат на местата.

19

Анонимен

преди 6 години

"заради наказанието не ходи на работа"...Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Спазвате си ЗДП и нямате ядове, много е просто. Ако направите такова нарушение в Англия, например, застраховката скача двойно. Ама *** мрази корупцията само ако не е в негова полза.

18

Анонимен

преди 6 години

КАТ вместа да ловят дрогираните шофьори, пияните, високите скорости в носелено место и извн него, неправилното изпреварване с риск за другия водач ми взели да глобяват , че човеко не е дал предимство на пешеходна пътека, ами за това му вземете 5 или 10 лв. глоба не цел месец без книжка. Наказанието требе да възпитава, а не да озлобява.

17

Анонимен

преди 6 години

Както каза оня който уби четирима студенти край Ловеч, хнишкътъ ни кхаръ хулатъ.

16

Анонимен

преди 6 години

стига вече с тези прекроявания допълнения закона е пълна каша проблема е в обучението и е при обучаващи,изпитващи и проверяващи там е заровено кучето

15

Анонимен

преди 6 години

Тотални ***! Нека за всичко да има солени глоби, но и да се събират. В Европа е така и никой не се и замисля да нарушава закона.

14

Анонимен

преди 6 години

А пешеходците?!!!! Ако 3 пъти мине на червено и 5 пъти го блъсне велосипед ще му забранят ли да ходи пеш по пътя? Дескриминация тотал!

13

Анонимен

преди 6 години

Изкарайте си 10 книжки! Една от тук, една от гърция, 2 от Румъния, 3 от Сърбия, 5 от Парагвай и си карайте! Оня в Орешник как има оръжия с разрешително от Франция?Съставили му 5-6 акта, но не му ги иззели докато не се развилня на селската чешма!

12

Englishman in BG

преди 6 години

може ли някой да ми обясни защо личния транспорт струва повече от човешкия живот?

11

Анонимен

преди 6 години

Ако е година и 1 ден?

10

Анонимен

преди 6 години

Да приемем, че влезе в сила тази промяна. Ще важи ли за каруцарите, колоездачите и пешеходците? За черен джиБ и за BMW?

9

Englishman in BG

преди 6 години

тук е много ясно от коментарите и "нехайствията" в моите коментари, народното отношение сериозно се нуждае от промяна, изглежда, че се грижиш само за личното си утешение и аваодор на използването на обществения транспорт и няма абсолютно никаква грижа в света за смъртните случаи на останалите, стига да имате хубавата си топла кола. такова самооблачно отношение.

8

Englishman in BG

преди 6 години

До Anonymous В повечето страни ще бъдете класифицирани като "професионален шофьор", под който трябва да бъдете блестяща светлина как да се държите по пътя, пример за други по-малко квалифицирани водачи, заедно с тази отговорност, която трябва да приемете като професионалист, ако нарушите Законът, с който рискувате да гладувате, трябва да обърне повече внимание на спазването на правилата.

7

Englishman in BG

преди 6 години

Аз не разбирам тази система ..... Защо им е позволено да продължат да шофират, както и в останалата част на Европа, да вземат колата далеч, ако се намери един случай на шофьор или кола без необходимите документи, ако те няма кола тогава как могат да извършат второ нарушение, докато законът стане сериозен смъртността никога няма да намалее.

6

Анонимен

преди 6 години

Това за пешеходна пътека е спорно оня ден съм с колата и една стои на тротоара и и давам предимство да премине по пътеката но тя си стоеше и приказват по телефона и викам няма да я чакам и тръгнах и в същия момент и тя тръгна и се озова пред мен и протестира и пак приказва по телефона и кво ще ме санкциониран заради такива ли

5

Анонимен

преди 6 години

Познавам хора които от 2-3 години са с отнети книжки, но продължават да карат, защото иначе остават гладни.