89

Дзъ

преди 6 години

а вземете се уточнете вече. Вчера премиера заяви че сме се замогнали с 35%, а днес сме с пропасти... последно????????????... или да си вярваме на собствените потребителски кошници?

88

оядената буржоазия

преди 6 години

Истината е,че хората масово гладуват,или живеят на ръба на оцеляването и в много лишения.Но как богатата и оядена буржоазия да повярва на гладуващите?За тях те са мързеливи,некадърни,злобни е г.....лупави,че се бунтуват да работят за 300/600 лева.Те самите сигурно харчат по толкова пари на ден,пари заработени от експлоатирани работници,но според извратените си представи обикновените хора не заслужават повече.

87

Анонимен

преди 6 години

А журналистите - селинджъри.

86

Язък

преди 6 години

Тези правили тези неверни извадки не са с всичкия си.Нали си давате сметка,че в това семейство не всеки работи (ако предположим,че то се състои от родители с две деца) и,че няма как човек сам да изкара близо 1500 лева на месец,пък дори и в София.Или според вас децата,възрастните и хората с увреждания работят?Реалността е,че ако това беше вярно хората щяха да могат да дишат свободно,без главата им да бъде на дръвника заради кредити,най-вече взети заради големи,неплатени и надписани сметки.

85

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

До BGАма ясно, БСПедерите не са и лук мирисали вече 100 години. За разни коалиции с Доган и Цвеко Кънчев да не говорим.

84

Анонимен

преди 6 години

В бг средна класа няма - масово народа е или много богат или съвсем без средства за оцеляване. Уви, проблема се задълбочава с всеки изминал ден.

83

до Тодор Живков

преди 6 години

банани няма , ядем пасти .

82

BG

преди 6 години

комунистичекото отроче ГЕРБ заедно с ДПС направо унищожиха БГ

81

до напиталист №69

преди 6 години

То и Кадафи не си знаеше милиардите,но богатсвото му не го спаси!Накрая хем го е..аха ,хем го застреляха със собствения му златен пистолет.Опасно е според мен да има голяма пропаст между бедни и богати.Пример Рим и след него още колко "империи" са яли "калая" от бедните....да!!!

80

Анонимен

преди 6 години

До БългаринВсички помним каква беше България по времето на БСП.Нека не се заблуждаваме.

79

Българин

преди 6 години

БСП ще възроди унищожената от Борисов и ГЕРБ България. Ние българите ще гласуваме за БСП!

78

Анонимен

преди 6 години

Чърчил и САЩ бяха планирали България да бъде включена в Югославия. Само намесата на Сталин и Русия предотвратиха този план и запазиха България като независима държава.

77

Морски

преди 6 години

Бойко Борисов мафиота унищожи България!!!

76

Анонимен

преди 6 години

САЩ бомбардираха София и избиха близо 5 хил цивилни българи жени и деца.

75

Тодор Живков

преди 6 години

Яжте банани.

74

Анонимен

преди 6 години

До УсАбе Македония и македонската нация я измисли брастска Русия.Тя даде и западните покрайнини на Сърбия.

73

Животът поскъпва

преди 6 години

открихме топлата вода

72

римляните

преди 6 години

След 10-15 г. пенсионерите с малки пенсии няма да ги има. Това за бюджета е добре, ако не идваше другата беля. Ромеите които са "високо квалифицирати за соц.помощи" ще се увеличат с още един милион. Да му мисли който е на власт тогава.

71

Анонимен

преди 6 години

75 - Приятел - Не е до магистърска или бакалавърска степен, а до това, какво можеш да правиш. Аз изкарвах луди пари, още преди да свърша с 5ти семестър, така че спокойно.

70

Анонимен

преди 6 години

Завист и омраза ... Само това остана ...