28

до 26

преди 6 години

Глупи, държавата се управлява от тоя на снимката, на него ще задаваш въпросите за бедността.

27

Анонимен

преди 6 години

Цяла Европа хвали Борисов. Никой не иска да се срещтне с Нинова или Радев . Това е доказателство кой колко струва .

26

Анонимен

преди 6 години

Гледайте репортажи за бедността в България, мислите ли че на Радев му пука?

25

Българина

преди 6 години

Аз пък мисля че е напълно възможно да имаме общ министър председател с Унгария, както албанците и косоварите общ президент... Тук соросогадите избират само такива предатели туркофили и ромофили!

24

Анонимен

преди 6 години

Дълбок поклон за Васил Левски! Радев на въжето! Радев е предател и лъжец!

23

Анонимен

преди 6 години

До тонкатаНе съм нито бивш , нито настоящ Комунист за разлика от Вожда ти и никого не плаша , освен тези които се страхуват и от сянката си . Хайде сега по живо и здраво ,и се радвай на ГЕРБ ,докато все още са на власт. :)

22

Анонимен

преди 6 години

На снимката виждаме един истински държавник, който защитава интересите на страната си. А тоя до него е Тиквата.

21

Василев

преди 6 години

Ама Бати Бойко недей така бе, българските оръжейни заводи продават ли оръжие в Близкия Изток за милиарди долари???Реципрочно на това което получавате от еврофондовете и печалбата от пазарите в Африка и Близкият Изток!!!Какво си мислете, че тези пари от еврофондовете, не идват и от пазарите и бившите колонии на европейските държави!!!Бати Бойко бъди мъж, а не дребен селски тарикат!!!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

20

Джедай Мастър

преди 6 години

Орбан: "Политиката е свят на интереса, но тук, в нашия регион, тя изглежда по-близо до сърцето и приятелствата важат много"Тиквата: "Знаем какви съседи имаме, какво може да се случи при недалновидна политика"Изобщо може ли да става сравнение между двамата? Орбан - деликатен и дипломатичен, Тиквата - простащина от най-долна проба.

19

Анонимен

преди 6 години

"" мигрантите да минават само през граничните пунктове и с документи "" ...............а за гумените лодки от Африка къде да са гкпп-тата ?по средата на Средиземно море, в океана или директно да потапят лодките с артилерия ?Гърция, Италия и Испания как да го решат тоя проблем, о премъдри пълководецо Бойко ???

18

тонката

преди 6 години

Плашиш ли ме бе комунист?(:(:(:(:Павета шял да мята(:(:(:(:Народен съд искаш ли да ме съди/(:(:(:(:Са важното е да ти е вътре сух,пък ти си пиши тука колко са велики другаря Радев и другаря Путин.(:(:(:(:

17

Burzum

преди 6 години

Хвани единия ,удари другия.......и угрите и българите все на кон са дошли и сто години са грабили тогавашния ЕС докато не са ги опитомили и направили външна граница....и никакъв Шенген.....

16

Анонимен

преди 6 години

До тонкатаХАХАХА , гледай на следващите избори вместо бюлетини да не вземем да пускаме павета в празните Ви герб ерски глави ;)

15

Додо

преди 6 години

Taка наречените "квоти" са награда за криминално поведение и изпращат много лоши сигнали към Третия свят, а именно: "Елате в Европа, те са задължени да ви приемат защото имат квоти"! Тъй като, както добре знаем, целта на управляващите ЕС илюминатски елити е да превърнат Европа в континент-гето населен с кафяво, изповядващо ислям население, то това обяснява и така интензивния натиск на Брюксел всички европейски страни да приемат "квотите"! Остава ни надеждата да се молим Орбан да налее малко ум!

14

Анонимен

преди 6 години

До тонкатаТонка, па ти си се метнАл вече, джендърке, и името ти женско, пфу...

13

Анонимен

преди 6 години

Хахаха! Има си хас да не отговори уклончиво! Борисов от има няма десетина години на висши държавни длъжности. Толкова му ли е мизерен интелектуалния потенциал, че да вземе да го научи този примитивен английски?.

12

АНТИ

преди 6 години

Бойко иска руска Лада,за проверка на граничната ограда.С бронировка Лада "Нива",на цар Тиква най ще му отива.

11

Анонимен

преди 6 години

Орбан си губи времето в България. Не е разбрал , че не може де резчита на нас, защото нямаме собствена външна политика. Следваме политиките на чужди страни, но не и тази , която да защитава българските интереси

10

тонката

преди 6 години

Другарите газ пикат.Умирам от кеф.Ех колко е гадно в днешно време да си червен *** или да речем Седесар и да плюеш по сайтовете Бойко и правителството без да можеш да промениш нищо и на следващите избори пак да ти е у г....за.(:(:(:(:(:Кеф!9:(:(:Са само да кажа,че лично аз,ако бях нямаше да издържа на такава гавра и досега да съм се метнал най-малко от 8 етаж обаче.(:(:(:(

9

Анонимен

преди 6 години

Борисов сън няма да го хване.Вече е пуснал документа на шефката си!Да видим какво ще му нареди!