169

До 186

преди 6 години

До Кажете истинатаИ докато ни закриляхте 500 г. като любяща майка, защо ни клахте през това време?Защо изнасилвахте майките и сестрите , че и децата ни?Ти нормален ли си?

168

Анонимен

преди 6 години

Това се случи много преди преврата,просто Ердоган си е платил предварително.Така,че засега Европа няма какво да направи,освен да ограничи чуждите шпиони.

167

Кажете истината

преди 6 години

Не са малко 500 години да живееш под закрилата на османската империя ако искаха можеха да унищожат българския народ или да накарат да говорите на турски. османцити бяха много добри хора и ви пазеха като своите деца ако не бяха османците сега можеше българия да не съществува

166

Анонимен

преди 6 години

Тя Европа и Великобритания загуби и колко още ще губи...

165

Анонимен

преди 6 години

До ИсторикГлупости пишеш.Казах ти,че не познаваш историята.Печенезите са роднинско племе на българите и когато Светослав(от Киевска Рус) се завръща от нападението си над българите към Киевска Рус(днешна Украйна),печенегите отмъщават за българите,като убиват Светослав,отрязват му главата и по стар български обияай си правят чаша от нея през 972 година.И това е било преди 1018 годинаНито българите,нито печенезите са тюрки,казах ти че дума "тюрки" няма в историческите изтояници преди 16 век!

164

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми!Да бяха питали Балканските народи,те познават най-добре характера на комшиите си и турците,сега нямаше да си чукат главата.Европа не е виновна за нищо,Ердоган си е платил където трябва за да се разпорежда сега,платил е на по-високо място от Европа.Това е положението.Европейците да не се унижават излишно!

163

Историк

преди 6 години

До Анонимен Ало, българите са сармати по произход, не са тюрки. Печенезите нахлуват в България която вече е византийска провинция след 1018 г., като завоеватели, и правят големи золуми, но в крайна сметка византийците ги разбиват и заселват на няколко места в България, между Ниш и София и около Варна и в североизточна България. После те постепенно се българизират и дават началото на шопите и капанците. После идват куманите и дават началото на Бълг. царство.

162

Анонимен

преди 6 години

И аз съм българин като теб. Споменах за Априлското възстание и Кочо Честименски.И за турците.Отрязаха ме 4 пъти.Защо? Нещо грешно ли казах?

161

Петър

преди 6 години

Пехотинец българия с какво ще отиде в турция да превземе истанбул с магаре ли ха ха Турция ако иска ште превземе българия за 10 минути

160

поручик

преди 6 години

До пехотинецТова са нереални и смешни приказки, не разбрахте ли, че вече българска армия няма! Това можеше да стане евентуално преди 1990 г., но сега е невъзможно, ние нямаме армия, всичко унищожиха седесерастите, натовците и либерастите. Служих като офицер в БА точно по време на "реформата" и съм свидетел на унищожаването на БА! Сега ако турците решат, за 5 часа са в София.

159

Анонимен

преди 6 години

До БългаринТи не познаваш историята.Печенезите са роднинско племе на българите,не е било различно по произход.А тюрки тогава не е имало.Ако намериш някъде думата тюрки в историческите документи преди 16-17 век,ела и пак пиши! Тази дума е измислена през късното Среновековие от човек,който е нямал представа от изтока.

158

пехотинец

преди 6 години

Българската Армия може точно за 7 дни да разшета из Турция, да въведе ред и дисциплина. Европейската част заедно с Константинопол да си се върне в Европа и да се изгради стена с картечни вишки и бодлива тел с трифазен ток за азиатската територия! Въпрос само на една команда - ПО ПЕТ НА НОЖ!

157

Анонимен

преди 6 години

Аз съм българин, семейство ни идва от македонският край.Щте напиша което мисля.Ердоган ,не е Турция.И когато гори в комшията,не се радвай.Балканите са райски градини и огромно буре барут,поставено опасно до жив огън.

156

Анонимен

преди 6 години

Мястото на турция е в азия. Грешката на европа е, че изобщо започна преговори и инвестира в тези ислямисти.

155

Джендър Белс

преди 6 години

Не ВСИЧКИ мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани.

154

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

"Европа изгуби Турция" - Ми има ли по-добра новина от това? Двете нямат нищо общо и поради това нямат нужда едни от други. На мен ми е добре без тези.

153

Анонимен

преди 6 години

Ангел ме изкефи...! вай,аннеджиим - муа-ха-ха-ха-ха-ха-хаааааааа...

152

Анонимен

преди 6 години

Турската президентша си е омотала главата,сакън косъмче да не изскочи.Скоро и фередже може да сложи за да покаже на поданиците как да се забулват,нищо че това в Европа не се толерира.Да не говорим за правата на човека-пример:6 турски журналисти са осъдени на доживотен затвор.И те напират за Европа.

151

Българин

преди 6 години

До Анонимен Горкият Ататюрк, ако види какво прави с държавата му, тоя ерзурумски геврекчия, потурчен лаз (грузинец) от оня свят ще го застреля с мълния! Експериментът на Ататюрк с турците, показва колко вредна религия е исляма, затъпяваща хората, принуждаваща ги да живеят като хайвани, както сам Ататюрк е казвал. Всички религии са вредни, но исляма най-много!

150

Анонимен

преди 6 години

ha ha