279

Какво друго

преди 6 години

Какво друго каза и не каза др.Путин. Каза , че Българите нямали нищо общо със спасението на Българските евреи, червената армия ги била спасила - като са на 1200 км. от България - т. е. дистанционно. 60 години подред Кремъл сее само интриги в българо-македонските отношения. Искаха , чрез Димитров, да правят Българите - македонци. Сега след този исторически поврат в българо-македонските отношения Путин - не каза нищо. Поздравления има само от Европейците.

278

Анонимен

преди 6 години

Путин идва след вота на 18-и март, 10 години не виждал България -Елате да ни видите господин Президент в каква мизерия е изпаднала България и с какви мало.умн.ици ще си имате работа!

277

радев

преди 6 години

И ПАК БОЙКО ЩЕ ВИДИ

276

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Бягайте от Путларах Акбар защото той прави магии и бае на съмнителни места.Често залива с олио от г...тата колите на управляващите в Европа. Опасно е ако го срещнете защото е звяр и може да се вкамените ако го гледате продължително време в очите му.Той често прави заклинания на пълнолуние в гората на места където се събират самодиви и изсипва своите магически отвари върху картата на Б.ългария и се моли на Бафомет

275

888

преди 6 години

До ИзменникМомче,виждам че не си си прочел историята добре или тълкуваш фактите,както дявола евангелието! Македония е областта от където са родом Кирил и Методий. Това не е днешна Македония, а Солун по него време! А за какъв неблагодарник приказваш,когато Путин с Указ възстанови една правда- Жителите на Татарстан да се определят,като българи,каквито са! Българският Национален конгрес е в Казан - не София! Русите казаха официално,че основоположник на тяхната църква е българина Киприан!

274

Анонимен

преди 6 години

На 16.02.2018. казват че след 18.02.2018.когато ще бъде избран за президент ще посети България. Е защо харчат пари за избори тогава? Матушка Руссия! Боже упази!

273

Изменник

преди 6 години

и неблагодарник е Путин. въпреки, че в Москва и Самара имат големи паметници на Кирил и Методий. Тоя същият ходи в Скопие и заяви, че Българската азбука идвала от македонски земи. Абе нали пишеш с българска азбука , макар и на руски. Нищо не признават ушанките - за тях всичко е измислено от Ленин и Сталин. Далече след Октомврийската революция на руснаците им трябва още 70 години , за да станат някаква демократична държава.

272

Анонимен

преди 6 години

До дядомразНаистина, велики неща сътвори. Благоадарение на него Русия спря на едно място за има-няма 20г. Чрез хищническа експлоатация на държавните ресурси постигна временна стабилизация във военната сфера, най-раздутия в света чиновнически апарат, тотална мизерия за народа, но и уникална негова (постигната с Гьобелсова пропаганда) убеденост в подкрепа на самоунищожителната политика на страната.

271

Най-големият

преди 6 години

терорист от Сибир до Европа.

270

ED

преди 6 години

Стига с тия "братя"! Писна ми!

269

дядомраз

преди 6 години

Велика личност! Името му се произнася с уважение от повечето жители на планетата.Благодарение на него Русия излиза от блатото на 90-те,бавно,трудно но уверено. Промени света. Доказателство,че историята се движи от велики личности,а не от народите.

268

Анонимен

преди 6 години

Тази *** доста закъсня с идването си. Нека дойде, да види как живеят хората тук.

267

Анонимен

преди 6 години

Каква мръстия ще изчудрят русфобите . Само гледайте.

266

Покана

преди 6 години

на 3 Март Путин да води на връх Шипка парадът на ПОБЕДАТА : постави +на 3 март Борисов да води в Истамбул парадът на Загубата : постави -

265

Анонимен

преди 6 години

Путин е велик президент на велика Русия!!!

264

Анонимен

преди 6 години

Миналата година Путин беше на посещение в най-развитата източноевропейска страна -Словения!Сигурен съм,че в бившата югославска република не е имало антируски митинги/100% съм сигурен ,че тук ще има/ и драми на русофоби в сайтовете!*** си е ***,ако ще и ,да е заслепен поклоник на Запада!

263

Анонимен

преди 6 години

Не си "добре дошъл" диктатор скапан.

262

Анонимен

преди 6 години

До 276 Кадиров и сие,са убийци на предатели на руската държава,независимо дали са чеченци или руснаци!Кадиров е достатачно умен,за да не последва примера на генерал Джохар Додаев ,който аха ,да отцепи Чечения ,а то пък руска ракета му отцепи главата!

261

Пишпунта

преди 6 години

Джуджето Хаяско,се е затъжило нещо.Наскоро даже отрече собственият си език да е Български.Бил ,,Църковно Славянски''.Дошъл от приярелска Македония/Скопие/. И сега червените *** го чакат гачи ще идва некой месия,който да им бутне на готово власта в ръцете пак,както след 9-ти/44г.Той Путин е много долюбван в ,,паРашата''/знаете ли какво е параша ???/. Обикновеният руснак вика, _Ако имаме свободата да притежаваме лично оръжие като Американците,тази власт няма да оцеле и една нощ.

260

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин и Румен Радев---браво и на двамата, достойни президенти на Русия и България!