10

Анонимен

преди 6 години

Предлагам президента да свали охраната на Деси и да я даде на Плочев

9

хх

преди 6 години

Горанов от ГЕРБ е бил политика изрекъл тези думи ,ако е истина разбира се .

8

Срам

преди 6 години

Срам за България! Проф. Плочев е човек, единствено и само защитаващ интересите на българина. Той е човек с главно Ч, как не ги е срам да петнят името на такъв достоен човек, ТОВА ВЕЧЕ Е БЕЗОБРАЗИЕ. Професоре продължавайте да се борите с тази *** система, МОЛЯВИ. Който се опитва да опетни името на проф. Плочев е най - малкото долен и некомпетентен в сферата на здравеопазването.

7

истина ви казвам

преди 6 години

Един казал на друг, че някой друг му казал, че някой още по-друг го плаши.

6

Анонимен

преди 6 години

Ето, така " работят " българските политици със заплахи и закани. Така " работят " и българските " бизнесмени ".

5

опорна точка

преди 6 години

Седят си на Позитано шепа майстори на манипулацията и правят българчеАта хампи хи хи...Сега ги вкараха във филма :" Министъра на здравеопазването страхува шефа на здравната каса, щото не отчита кражбата"! Стойте та гледайте каква постановка са приготвили от отдела, какво чудо!!

4

Николчо мамин

преди 6 години

Още преди 10 години бях уволнен от РЗОК, след като си позволих да кажа: Колеги, ние прави упражнения за луди, австралийският модел не е забългарите, и НЗОК е излишна като тежка бюрократична машина, а джипита-та превърнаха в чиновници...Но кой ли те слуша в тази измислена държава, където шеф-ските постове са награда на победителя в местните избори...

3

Анонимен

преди 6 години

Май правителството страда от Ердогания

2

опорна точка

преди 6 години

Много тънко вкара интрига отдела! През БАШ трола Славчо Велков бъзнаха на балъка в главите :" Министъра,вероятно по указание на Премиера страхува професора"! Маистори са в отдела за Агитация и Пропаганда , не прикривайте възхищението си тролчета изр*** мои!!

1

Анонимен

преди 6 години

няма съмнение, че възприемат държавата като бащинияба си държавата