16

Анонимен

преди 6 години

С 250 евро как се живее?Като кажеш в чужбина колко взимаш и те не вярват.Там няма никой, който да работи без пари.Един колега сега в Германия работи като шофьор, доставя куриерски пратки по адреси и взима 2500 евро. Ами взима 10 пъти повече отколкото в България.И после да бъде зле там... Ами няма да е зле.

15

Анонимен

преди 6 години

Работният ден трябва да бъде 6 или 7- часов. Събота и неделя да са почивни дни. Магазините да не работят в неделя, както направиха в повечето европейски държави. Извънредният труд да се заплаща до минута. Непрекъснатата 10-12-часова работа да бъде забранена със закон. Това е нечовешко! Синдикатите се преструват на нечули, невидяли. За какво са тия синдикати? Да слугуват на чорбаджиите ли?МРЗ да се повиши още сега. Не догодина с 20лв, а още СЕГА.СИНДИКАТИТЕ!

14

ФАКТ

преди 6 години

Дойдохме си на думата!

13

Анонимен

преди 6 години

Ясно е че инвестиции са голям проблем защо наш "умен"Бойко не търси други решения като например да даде на безработните възможност за собствен бизнес.Защо не се търсят някакви подобни решения.България е аграрна държава,има много села заличени от картата,много хора биха се заселили и занимавали със селско стопанство и съответно продукцията им да бъде пласирана на нашия и на външния пазар.Решения много но няма воля от страна на управляващите за които е по-добре да тънем в блатото.

12

Анонимен

преди 6 години

Боко каза да ядете вафли с палмово масло и да не се оплаквате.., че лошо ви се пише..

11

BGN

преди 6 години

Я при любимия на Европа Бокчо преките инвестиции с пъти по-малко от при Станишката, Що така ..........

10

вдигнете МРЗ СЕГА!

преди 6 години

МРЗ трябва да стане 700-800лв още сега.Къде са синдикатите?С 400лв чисто не може да се оцелее. Омръзна ни да сме на ръба на оцеляването 30 години.

9

...

преди 6 години

в бг безработицата ще стане 100% съвсем скоро, защото тук ще останат само работещите каторжници, които гледат болните си родители. останалите, включително и т.н. роми излитат всеки ден с еднопосочни билети. някой СМЕЛ журналист може да дойде един ден на Т2 на летището и да направи един репортаж.

8

Стагмистика

преди 6 години

Знаем я нашата статистика Гоце яде свинско, Боце яде картофи, общо двамата средностатистически си ядат свинско с картофи ! Според НСИ средната заплата към края на 2017 година е 1148 лева, а реално в големите градове се взима няколко пъти по-висока заплата за квалифицирани специалисти. За това производствения сектор се изнесе по-малките градове, за да плаща много по-ниски възнаграждение, после чакайте увеличение на БВП ? Само с ай-ти спец. не става, на тази държава и трябва и производство !

7

Анонимен

преди 6 години

Другия път, бате, като излезе да обяснява как сме цафнали и вързали, как доходите се повишават(неговите може), как намалява безработицата и как чужденците се прескачат да идват тук да правят бизнес да прочете тази статия.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако ми дават 2000 лева заплата на мен и 2000 лева на жена ми може и да се вьрна ама за 500/700 лева не си мьрдам прьста вече 22 години не живея в Бьлгария децата ми не знаят бьлгарски и не ги уча защото е беспереспективен език

5

Ано

преди 6 години

Ей, умна тази Зайкова! Ама чак сега ли ти светна лмпичката бе Зайкова?! Къде беше последните 25 години?!

4

Анонимен

преди 6 години

Имало корупция ама верно ли?

3

ФАКТ

преди 6 години

Общ работник с компютърна грамотност ... за 500 лв. ей такива неща

2

Анонимен

преди 6 години

До 10 години ще лъсне всичко,но дотогава някои хора ще понатрупат банкова сметка и след това ще се чупят.

1

SA

преди 6 години

За липсата на кадри има още една по-значима причина и тя е,че хората бяха изгонени именно от сегашните "бизнесмени",техните бащи и дядовци!И сега тия ми реват,че нямало кадри-ами няма да има,и то заради вас!!