188

extremist

преди 6 години

"Народният съд е необходимо и неизбежно правосъдие". - TOЧНО ТАКА

187

Истината

преди 6 години

Парижки мирен договор от 1947 годинаЧлен 51. България ще предприеме всички необходими стъпки, за да осигури задържането и предаването на съд на:а) лица, които са обвинени за това, че са извършили, наредили или поръчали извършването на военни престъпления или престъпления срещу мира или човечеството;*Това е Народния съд ...

186

Истината

преди 6 години

Първото практическо прилагане на решението в Техеран на тримата големи - Чърчил, Рузвелт и Сталин, е наказанието на колаборационистите във Франция от привържениците на генерал де Гол, като през юли - септември 1944 г. са екзекутирани приблизително 20 хиляди колаборационисти. В последвалите съдебни дела са издадени до 1951 г. 6500 смъртни присъди.В България смъртните присъди от народния съд са 2730.Израел продължава да издирва и отвлича военнопрестъпници и да ги окачва на въжето.

185

Анонимен

преди 6 години

бсп и атака в батака

184

Кутев

преди 6 години

Във всяка нормална държава щеше да има оставка,след такова изказване! Тука ме съмнява да си я подаде,ако Корнелия не реши. За такава касапница като народен съд не може да има оправдания. Едно е да се търси отговорност,съвсем различно е масово изтребление!

183

Анонимен

преди 6 години

Народния съд тогава наистина е бил необходимо и неизбежно зло!

182

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИсторията на втората световна може да е спорна, но престъпленията на комунистите са безспорни.

181

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА И НАРОДЕН СЪД. НЕОБХОДИМО И НЕИЗБЕЖНО ПРАВОСЪДИЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЕРОРИСТИ

180

ангел

преди 6 години

Тоя ще "опере пешкира" на *** !!!

179

Анонимен

преди 6 години

"Народен съд'' ще има за всички другарЕ социалкапиталисти от 1989г та досега.Всички политикани които минаха и ограбиха каквото можаха от българския народ за криминалния "демократичен" преход към олигархичната държава която представлява България днес.Няма невинни.

178

до 193

преди 6 години

Кой ти плаща за тия глупости да пишеш?

177

Анонимен

преди 6 години

нещатата май вървят натам че да се говори за фашисти и фашизитни марионертки които не са застигнати преди 9.9.44 едвали не ще буде наказуемо все едно поругаваш холокоста. да неизбежен е бил Народниа Съд и е бил необходимист иначе е щало да има саморазправи и линчове. за съжаление както и днес и тогава е имало сорри Ваньо, сори Алото, сорри Мише, сорри Бирата...а за Нови Искър? ГЕРБ се провалиха от всякъде сега им дай да се правят на едикво си. Да Петър Дертлиев, дядо Йоско, Фурнаджиев...те да

176

Анонимен

преди 6 години

Историята от 1944 г. е много спорна, защото е била война и бг власти обявяват война на Англия и САЩ и после те бомбардират София и има много невинни жертви. Народния съд не може да арестува политици от САЩ и Англия и затова екзекутира бг виновниците. А в 1944 г. САЩ хвърлят и атомни бомби със 15-20 милиона жертви и до днес от рак и радиация, земетресения без да има съдебна присъда тия хора да са осъдени на смърт нали но САЩ ги екзекутират на практика без даже народен съд.

175

Истината

преди 6 години

Два-три милиона български гарждани осъдиха демокрацията в България като я напуснаха след 1989-та година. Факт!

174

Анонимен

преди 6 години

Според член 5 на Парижкия мирен договор, държавите победители в Стората световна война задължават България да осъди когото трябва, както са направили с всички победени страни в Втората световна война. Франция с бързото наказание на виновниците, даже успява да се нареди сред държавите победителки във войната. България закъснява и сме сред победените.

173

два милиона ги осъди

преди 6 години

Ние които напуснахме страната всеки поединично произнесе присъда над комунистите.Аз се обърнах назад, видях социалистическата дийствителност, проклех погубените години и заминах. Проклети да са! Аз ги осъдих 1990!

172

анонимен

преди 6 години

всички вьн от нс избори до дупка писна ни от безделници за 4000 лв заплатапростотии от сутрин до вечер

171

Анонимен

преди 6 години

Не само тогава е имало нужда от Народен съд, подобно на Нюрнбергския процес срещу фашистите, но предстои да има такъв. Писах за това преди години.Аргументи - продажничество на властта, прогонване на перспективните и работливи хора, лишаване на българите от работа, образование, медицинска помощ и достойнство.Това са признаците за престъпление срещу човечеството и личността, гарантирани уж от Конституцията!Историятас джендърството е цинизъм!

170

Анонимен

преди 6 години

Кой народ се чувства оскърбен ? Този в парламента или този извън него? Лицемерието няма граници, то се вижда кои са обидените от това скандално уж изказване. Ако на самозабравилите се чиновници им е кеф да си общуват с г/ейове ,лезбийки ,трети пол и другите измислени полове на народа който бачка за оцеляване с 300 -400 лева нон -стоп НЕ МУ Е ИНТЕРЕСНО ! Не ни е интересно и за бежанците тези чисто и просто подвижни касички на извратеният съюз. Картите им с евро какво е ?

169

Анонимен

преди 6 години

До До Спеца 181НИКОГА няма да застанат един до друг фашизма и комунизма! Защото на фашизма идеята за превъзходството на една раса над друга си е била и в названието и действията им! А при комунизма и в названието и в действията е било "Равенство, братство, солидарност"!!! А отклоненията на по-късните "комунисти" (тоест, сегашните десни).........е, все пак по Инквизицията не може да се съди за Християнството!!!!!!