149

оо

преди 6 години

Не искам да коментирам заплатите на управниците. Те вземат много повече от това. Не знам как, не съм в тези среди. Дохода ми е около 2500 лв. и като гледам съм мнооого по-беден от депутат.Но 2500 не е висок доход. Просто по-малките са убийствени. Затова хората са работещи бедни. А бизнесмените и политиците ни стават все по-богати с часове, но пари не дават. Предпочитат да заведат кучето си на доктор в чужбина, а работещият беден трябва да е на работа дори и болен.

148

Анонимен

преди 6 години

Предишните президенти си даряваха цялата заплата за различни каузи. Дали сте чули Хвърчилков да е дарил нещо?

147

Andreshko

преди 6 години

До#137 реалист. Прав си те в парламента това работят или спат по банките или четат вестници...

146

Анонимен

преди 6 години

Само от държевната фирма "Информационно обслужване" са взели по 150000 лв. бонуси.В министерствата също.За съдебната система да не говорим.

145

Анонимен

преди 6 години

От всеки забърсан от ГЕйРБ суджук режат на Боко половината.Така че на тези 7000 им сложете още две нули и се получават реалните доходи.

144

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да ми обясни Борисов за какво точно взима заплата ?Какво работи ?

143

Анонимен

преди 6 години

да взимат , 7 хилки да достигант и евро заплатите, ама да свършат малко работа.няма друго място на което да не свършиш работа за 5лв а да вземеш 7 000.

142

Анонимен

преди 6 години

7000лв. Премиера може и да краде.. От вътрешен човек знам че Боросов наскоро празнувал 3-тия си милярд не разбрах само в каква валута..

141

Анонимен

преди 6 години

Числата на корупцията са очевадни.

140

Анонимен

преди 6 години

Епа да са живи и здрави, моята чиста заплата е 570лв. Важното е че осигуровките се увеличиха от 1.01., за да може да осигурят по-високи заплати на управляващите. Ние сме измислили анти-социализъм - взимаме от най-бедните, за да даваме на най-богатие. Гениално и очевидно много ефективно.

139

случаен

преди 6 години

вие луди ли сте,поспрете се малко и ми се кръстите наляво и на дясно,един вярващ управник,никога няма да взема на хиляди,а да остави най-бедните си поданици на мизерните200 лв.дано ви преседне и това е,което се знае,ами другото,дето не се знае...

138

Aman

преди 6 години

До за МАНДЖАТАСпокойно можеш да ни освободиш от земното си присъствие. Слабоумните хора дърпат цялото си общесво назад, а такива като теб довлекоха Боко за трети път. Напуснете, моля.

137

Анонимен

преди 6 години

На фона на милионите които крадат, си вдигат заплатите.....

136

Пешо

преди 6 години

Само по себе си не е проблем да се взимат такива заплати.Проблемът е какво вършат срещу тях.Нормално е МП и Президент да взимат такива пари. Едно IT на ръководна длъжност в голяма компания (и то не шеф на компанията) взима сравнима заплата. ИД в голяма банка взима доста повече.Както казах, въпросът е какво вършат срещу тези пари.

135

Kuro

преди 6 години

Странджанке ти не беше ли в майчинство.Марш да переш

134

Анонимен

преди 6 години

Все пак трябва някои да държи и висок стандарт, то ако не е депутатите кой ще е ... половината от там ходят с охрани, шофьори и т.н все едно са някакви барони... аз не мога са разбера как си вдигат заплатите без съгласие от нас народа!!! Сами си гласуват как да си вдигат заплатите и с колко пари, това се казва демократична държава!.... за тея четири години мандат с бонуси и заплати на най младия депутат се пада близо над четвърт милион а някои дори нямат и обща култура и не знаят какво е ВИК....

133

Манджата

преди 6 години

Аз професия си имам не се оплаквам ***(ха ха ха ***)Просто ще си пиша докато тиквата краде от мен краде и парите на детето ми за да ми се прай на премиер докато е обувал чорапите и е носил памперси на Живков Тодор , а готвач (ха ха ха *** ти може да станеш на дъщерята на Бойко)

132

БРАВО ВОЖДЕ..

преди 6 години

ДОКАТО ИМА "ОВЦЕ" В БЪЛГАРИЯ---ШЕ ИМА И КАСАПИ , КАТО ТЕБЕ...ХА,ХА,ХААААААААААТАКА СЕ ЖИВЕЕ -- ПРИ "КОМУНИЗъМА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗА 300-лв....ДМД ....ЗА ДА ТИ РАБОТИМ...!

131

реалист

преди 6 години

За тези пари, трябва да спят в парламента, а те дори на работа не ходят. А когато отидат се занимават с глупости.

130

А леко Бай

преди 6 години

Ха ха ха....прилича ми на смях през сълзи,защото скоро ще викате мамаааа....